Škoda Fabia
« Re: to Maxc
A nebo zkus Cimbu jestli ti da komplet celou jednotku, tu starou voz s sebou a potom muzes s klidem tu orginalni vymenovat na garancky a kdyby se neco stalo, tak i v pripade ze ti to prestane jet to jen jednoduse vymenis a tralalac...
HUF> S tim volejem to myslis vazne ??? Bordel po zabehu??? To snad ve felde v 95tym a ne dnes ne ? -
« Re: Dóbrá vychytávka
To 1.2HTP: Zajímalo by mě, proč i kupuješ slabou nevybavenou mrchu a pak se z ní snažíš udělat dělo. Navíc zesilování autorádia ve Fabii dle rychlosti je skoro nutnost, poněvadž by jinak člověk přes ten kravál nic neslyšel. Tím spíš když máš 1,2 a musíš jí hodně točit. S tím odlišením od ostatních si nemusíš dělat hlavu. I kdyby si na to auto nacpal cokoliv, tak stejně narazíš na spoustu Fabií, které budou té tvojí zatraceně podobné. Kámoš má na Oktávce snad všechno co na ní lze dokoupit a stejně si ho lidi velmi často pletou. Leda bys to dal přestříkat do zcela jiné barvy, kterou automobilka Škoda nepoužívá. To bys pak byl skutečně vidět, ale má to cenu ?
« Re: RS
Stříbrná je pěkná. Jen trochu obyčejná. Sám budu asi časem litovat, že jsem vzal černou, ale ohlasy lidí mě na druhé straně ubezpečují, že tato černá perleť je nejpěknější. Je to otázka priorit.
BTW, ty origoš pneu na RS (Pilot Primacy) jsou ty nejužší 205/45, které jsem v životě viděl. Navíc * sedí. Na ty orig. 16" jsem už obul do zásoby zimní Pirelli P210 a ty jsou o 15mm širší. Moje letní 215/40 pak ještě o další 1cm. Dost velké rozdíly.... -
« to all...
... a zejména těm se silnějšími motory ještě navíc s čipem...
Je více než žádoucí provést první výměnu oleje již po cca 2.000km. Tato "investice" navíc se během provozu 100x vrátí. Už jsem to konzultoval v několika servisech s lidmi, o kterých vím, že ví. Ani jeden nezaváhal a kývl. -
« Re: to P2M
Tak s barvama jsem uvažoval podobně, červenou a stříbrnou Fabii má kde kdo, navíc stříbrná se k RSu nehodí. Žlutá by byla pěkná, nebýt na Fabii ale třeba na Mazdě RX-8. Tak jsem šel do černé, ikdyž jsem věděl, jak bude náročná na údržbu, ale já to s mytím nepřeháním. -
« Re: zadni vokno
hehe, tak kriom toho okna jsem si vsim prosel :(, tesneni, stabilizatory, servo. Kdyz jsem byl se servem tak rikal manik ze to je znama vec - jsem se rozciloval, proc to nemenej hned, stejne tak ten stabilizator, jestli cekaj az se v tom nekdo zabije, tak se smal, ze nekerym lidem umre servo tak moc ze nejde tocit volantem vubec, jima me hruza pri ty predstave. Tak doufam ze mi nerupne to okno, s tim jsem jeste nebyl :((( Chtel bych oktavku, ale po techdle zkusenostech se bojim, ze to bude stejne :(((((

Ad Cimbu: Jednotku Ti asi nedá,jelikož z ní tvoří upravenou pro někoho jinýho.Leda bys připlatil to co stojí.