Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  23:03

« Re: to Maxc

To je dobra cena a co folie od 3M taky by nemusely byt spatne.
    Verim tomu, ze kdybych se svez s cipem, zmenil bych nazor, uz ted se mi obcas zda, ze to nejede tak, jako kdyz to bylo nove (najeto 5500).
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  21:33

« Re: Noční vidění

Kostey: No základem nočního vidění je pyroelektrický detektor, který se skládá ze struktury bária, stroncia a titanu a to celé je připevněno na čtecí integrovaný obvod. Každé detekční vlákno koresponduje k samostatnému detekčnímu pixelu. Pro zajímavost pixely jsou 48.5 µm dlouhé a 20µm tenké. Z této kamery to pak jde do emitoru, tedy to projektoru, který zobrazuje charakteristický obraz nočního vidění na přední okno před řidiče. Něco jako když se koukáš na ty zelené záběry od válečných zpravodajů :)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  21:30

« to Maxc

Folie výjdou bez dokladu za 3.500,-Kč. Na saloně Škoda to tatáž firma nabízí za 8.000,- Jsou kvalitní - made in USA. SUNTEC.

S čipem by ses měl svézt. Věřím, že změníš názor na čekání ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  21:26

« to tomB.

Castrol 505.01 (tak se fakt jmenuje) a nebo SLX II.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 15.10.03  21:21

lidi prosimvás co to je to noční vidění?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  21:15

pardon pochopitelně před řidiče... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  21:13

noční vidění sehnat umím, není to problém. Cena 5.500, promítá to přes thermo kameru umístěnou za mřížkou chladiče přes projektor na přední okno před spolujezdce. Vážně to chceš ? Není problém. Doba dodání cca 6-8 týdnů.
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.03  21:13

« jenom chvala

ja bych na fobii pel jenom chvalu. pro zenskou super. dobre se to ridi a je to celkem bezpecny. ale mam smolika na blbej kus. kupoval sem ji pro svou drahou tretinu:)) jako zabavenej leasing s 10.000 km. sam jezdim oktafkou 20V, ma najeto pres 250.000 km a krome voleje, desticek a dalsi udrzby proste pohoda. teda krome toho co vobcas zlikviduju vlastni zasluhou. sice to zere, ale kdyz si pisu cestaky, tak to spis vydelava. akorat za ty zamky by meli ve Skodofce popravovat!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  20:57

« Re: zadni vokno

ne. normalne se to rozsypalo na milion kusu. a kdyz sem zabouch dvere u ridice tak to tlakem slo ven. kolem kraju kde je vypiskovany cislo to zustalo, je to nad mistem kde se vokno lepi. i kdyz to bylo taky s pavucinou. nakonec ale happy end. fotili si servisku, fotili auto, zurive volali do MB, merili dvere a vysledkem bylo vokno gratis. Sem cumel jako z jara. Musim pochvalit NH CAR Strahov. byl sem hodne nasranej, kdyz sem tam jel, ale hodne spokojenej jak se snazili a jak to vyresili. Nejvic mne dojalo, jak vsechny vyluxovany strepy s fotkama musej poslat do MB. asi pro stesti :))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  19:55

« Re: to Maxc

Na kolik vyjdou ty folie? Předchozí auto jsem s nima už koupil, tak vůbec nemám představu za kolik se dají pořídit kvalitní fólie a předpokládám, že ty si tam dáš jedině kvalitní. Kdybych si tam dal čip už teď, tak až mě auto začne nudit, už nebude co zvyšovat. No třeba změním názor.
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.03  19:49

« Noční vidění

Bude dalším doplňkem ve výbavě vozů? CO myslíte dá se už někde sehnat? Neměla by to být žádná velká láce.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  17:09

« Re: to huf

Hufe, já jsem chtěl značku oleje, co si tam lil, ne specifikaci VW. Tu znám a za podobný prachy (500-700/ltr) nabízí kde kdo. Ale od koho tam liješ olej ? Sunoco nabízí v týhle specif. jakousi polosyntetiku, ale za 190,-/ltr. Celkem zajímavá cena vůči třeba Mobil1 nabo Castrolu.
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.03  16:50

« Co dát místu čipu BOX

Ten se dá kdykoliv vyndat.
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.03  16:49

« Síla podložek

Jaké jdou dát největší podložky na Fabii.
    To pseudo WRC (www.WRC-trade.cz) má o dost větší rozchod. Vzadu to snad nebude takový problém ale vepředu? navíc velmi narůstají síly na úchty a problém ani tak není třeba ve šroubech na kolech jako na šroubech které drží osy kol a ramenech.
    Tam se může síla zvětšit i o desítky procent nebo i sto jo páka to je sviňa.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  16:45

« Re: Dóbrá vychytávka

Je to auto do počtu. Převážně na cesty po městě a najede se na něm tak 5-10 000 km za rok. Ale když by bylo nutné jet dál, dá se to použít. Na klimu jsem si již zvykl a bez klimy bych auto asi ani nekoupil. Ty věci na to je spíše zábava.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  13:08

« 4 HUF

OK, dej vedet cislo mobajlu mas? porad stejny...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  12:51

« 3 smarty

Já mám teprve 1200km ;o)

BTW, v úterý jedu do Prahy. Jak pojedu zpět, můžu se stavit. Večer.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  12:47

« Re: to TomB.

tak gdy s tim dohrcis ? chci zkusit ten tvuj zajetej kousek s chipem oproti tomu surovymu kousku s 800km co jsem mel v rukach ja
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  11:52

« to TomB.

Lil jsem tam tu VW 505.01 za cca 690Kč/l. Pálka. To bylo ale služební a tam to bylo fuk. Nyní mam na tytéž oleje bokem zcela jiné ceny.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  11:50

« 2 smarty

No nic tím nepokazíš. Jeden kámoš u VW už ale mou důvěru vůči této taktice prolomil. Tvrdí, že nemusím...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…