Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Noční vidění
Kostey: No základem nočního vidění je pyroelektrický detektor, který se skládá ze struktury bária, stroncia a titanu a to celé je připevněno na čtecí integrovaný obvod. Každé detekční vlákno koresponduje k samostatnému detekčnímu pixelu. Pro zajímavost pixely jsou 48.5 µm dlouhé a 20µm tenké. Z této kamery to pak jde do emitoru, tedy to projektoru, který zobrazuje charakteristický obraz nočního vidění na přední okno před řidiče. Něco jako když se koukáš na ty zelené záběry od válečných zpravodajů :) -
« jenom chvala
ja bych na fobii pel jenom chvalu. pro zenskou super. dobre se to ridi a je to celkem bezpecny. ale mam smolika na blbej kus. kupoval sem ji pro svou drahou tretinu:)) jako zabavenej leasing s 10.000 km. sam jezdim oktafkou 20V, ma najeto pres 250.000 km a krome voleje, desticek a dalsi udrzby proste pohoda. teda krome toho co vobcas zlikviduju vlastni zasluhou. sice to zere, ale kdyz si pisu cestaky, tak to spis vydelava. akorat za ty zamky by meli ve Skodofce popravovat!!!! -
« Re: zadni vokno
ne. normalne se to rozsypalo na milion kusu. a kdyz sem zabouch dvere u ridice tak to tlakem slo ven. kolem kraju kde je vypiskovany cislo to zustalo, je to nad mistem kde se vokno lepi. i kdyz to bylo taky s pavucinou. nakonec ale happy end. fotili si servisku, fotili auto, zurive volali do MB, merili dvere a vysledkem bylo vokno gratis. Sem cumel jako z jara. Musim pochvalit NH CAR Strahov. byl sem hodne nasranej, kdyz sem tam jel, ale hodne spokojenej jak se snazili a jak to vyresili. Nejvic mne dojalo, jak vsechny vyluxovany strepy s fotkama musej poslat do MB. asi pro stesti :)) -
« Re: to Maxc
Na kolik vyjdou ty folie? Předchozí auto jsem s nima už koupil, tak vůbec nemám představu za kolik se dají pořídit kvalitní fólie a předpokládám, že ty si tam dáš jedině kvalitní. Kdybych si tam dal čip už teď, tak až mě auto začne nudit, už nebude co zvyšovat. No třeba změním názor. -
« Re: to huf
Hufe, já jsem chtěl značku oleje, co si tam lil, ne specifikaci VW. Tu znám a za podobný prachy (500-700/ltr) nabízí kde kdo. Ale od koho tam liješ olej ? Sunoco nabízí v týhle specif. jakousi polosyntetiku, ale za 190,-/ltr. Celkem zajímavá cena vůči třeba Mobil1 nabo Castrolu. -
« Síla podložek
Jaké jdou dát největší podložky na Fabii.
To pseudo WRC (www.WRC-trade.cz) má o dost větší rozchod. Vzadu to snad nebude takový problém ale vepředu? navíc velmi narůstají síly na úchty a problém ani tak není třeba ve šroubech na kolech jako na šroubech které drží osy kol a ramenech.
Tam se může síla zvětšit i o desítky procent nebo i sto jo páka to je sviňa.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Verim tomu, ze kdybych se svez s cipem, zmenil bych nazor, uz ted se mi obcas zda, ze to nejede tak, jako kdyz to bylo nove (najeto 5500).