Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

18.10.03  23:38

« Tempomat

Ke všem jesnitjám nekze ořioijit tempoma.
    Jak poznat zda to jde?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.03  22:43

« Re: zimní pneu

Jsou lepší řešení než řetězy?
  • 00 Reagovat !

foto

18.10.03  00:00

« Tudora jsem opravdu nestavěl!

Ani jako policajt, ani jako stopař ani jsem ho neviděl jinak než na fotce! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.03  00:00

Tak se zkus rozjet bez retezu po zastaveni na zasnezene silnici v prudkem kopci, kdyz te nejaky trouba, co ma sjete letni gumy donuti zastavit.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  23:58

Řetězy by se měly zakázat! V 99% jsou používány zbytěčně!
    Jezdím dost v horách a na sněhu a nikdy jsem je nepotřeboval. Ale borci s řetězama dost překáží a otravují!
    Zimní gumy bych dal ale povině!
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 17.10.03  15:25

« Re: to Huf

No ja mam na Octavce 215ky (sirsi nez letni 205ky) a jsem s nimi na snehu spokojeny. A jeste vice pak na suchu - jsou hezky tiche a drzi velmi dobre.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  15:20

« to Huf

Faktom je, ze najlepsie chovanie v zime som zazil s 225/70R15 na dvojtonovom Cadillacu: dolu kopcom s ujazdenym snehom zastal ako na suchom betone a polmetrovy zavej prenho nebol dovod k zamysleniu sa ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  14:46

« Re: to P2M

Já vím, bude to no, jaksi "jiné". Ale vážně potřebuju mít místo na ty řetězy. Každý týden služebně do Jizerky a Smědavy v Jizerkách - kdo ví, tka pochopí. Ale na druhou stranu se budu těšit na letňáky. Být po mém, tak zimu zruším a sníh nechám padat jen na nějaká veliká parkoviště ;-))))
    Petr
    PS: Ještě sem řešil dle Hufovy rady 195/50R15 ale když nejsou v TP, tak mam docela obavu co se týče plnění poj. při případné nehodě.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  14:13

« to dabel

Jistě, 205/45 ale není pro 1320kg těžké auto rozhodně úzká pneu.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  13:02

Siroka pneu v zime je blbost. Staci sa pozriet do testov zimakov. Vsetky takto sirokanske maju velke problemy s aquaplaningom, co povazujem pri beznom jazdeni za velke minus.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  12:22

Je to fakt dost úzké, Dunlop nyní dokonce tvrdí, že široké pneu (samozřejm, že ty jejich) již nejsou v zimě nevýhoda.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  12:20

« Re: Noční vidění

quagaar: aha tak to sorry. Příště to lépe směruj.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  11:34

« to P2M

Dost úzká pneu. Pokud nebude vyloženě čerstvý sníh nebo břečka, budeš mít velkou nevýhodu.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  11:16

185/55 R15, přesně dle specifikace v TP. Občas budu potřebovat řetězy a ty se se 16" nevejdou do podběhu. Petr
    PS: Značku zatim nevím, řeším.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  10:48

205/45R16 Pirelli P210 Snowsport.
  • 00 Reagovat !

foto

17.10.03  10:21

« zimní pneu

Jaké dáváte zimní pneu na RSo?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  09:59

« Re: to Kněža

No čipy,on mění celý jednotky a spolupracuje s člověkem co tomu rozumí,on je pouze zdrojem ŘJ díky svým známostem ve Škodovce.Taková kooperace ve stylu já Ti seženu jednotky a ty mi odladíš program.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  09:11

hmm no jestli prodava chipy, ktery nejspis sam neladi, tak pajet a delat chytryho umi kde kdo... je proste asi obchodnik, tot vse...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  08:54

Bordel to nepropouští,pouze snad u kitu a odvětrání kapoty se může dostat do filtru voda a tak pak načne vzduchováhu,ale u vložky do boxu Ti nehrozí nic takovýho.To Huf: Tohle je zrovna jedna z věcí co mi na p.Jandovi vadí a to je člověk co ho živí úpravy aut.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  08:44

« Re: Noční vidění

Jsi vedle jak ta jedle, Tudora stavěl 1.2HTP, stejná skladba vět, stejně debilní dotazy, sám si občas odpoví. Kdybys čet pořádně, nemusíš se unavovat blitím svejch sentencí ... O tobě jaksi nebyla řeč.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…