Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.10.03  16:19

« Re: 0-100km za 12,63 s 1,2HTP 47kW Combi

Hele, 1.2HTP, přestaň si už konečně tady dělat z lidí *, jinak na Tvé příspěvky nebude nikdo vážně (tj. "s vážností tomuto fóru vlastní") reagovat!
  • 00 Reagovat !

foto

23.10.03  13:49

« Jeste 1 o kolech

Zdravim vsechny. Vcera jsem se asi spatne vyjadril. Cili mam ocelova kola na Fabii s plastema Dunlop R 15 a chci na pristi jaro hlinikova kola. Lze ty Dunlopy pouzit na kola z lehkych slitin ? Potrebuju poradit tip, kde na netu je nejaka nabidka, zda R 15 nebo R 16. Co je lepsi ? Jake jsou nabidky /nejlepe fotodokum./, ceny disku a pneumatik ? Aneb kdo mate nejlepsi kolecka, predvedte se ! Co kdo doporucite ?
    Doufam, ze je tu nekdo, kdo tomu fakt rozumi. Poradte, dik :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.03  13:36

« Re: 0-100km za 12,63 s 1,2HTP 47kW Combi

1.2HTP: predpokladam, ze si vseobecne znamu odchylku skodneho tachometra (pri 100km/h tacho ides na standardnych pneu realne mozno 90) zaratal a meral minimalne do 105 tacho, vsak? Mas ale brutalne delo, zavidime ti fakt vsetci ;))
  • 00 Reagovat !

foto

23.10.03  13:33

« 0-100km za 12,63 s 1,2HTP 47kW Combi

To se ani nechce věřit zkusil jsem znovu za kolik to půjde z nuky na sto, Combi 1,2HTP 47kW!
    Naměřil jsem 12,63 a podruhé 14,36 ale bylo tam evidentní dlouhé hrabání jedním kolem na štěrku. Myslím, že je to dobrý výkon, po třetí to bylo 13,45 s.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.03  21:52

« Re: Kola z lehkych slitin

Já bych na hlinílpvé ráfky ocelové pláště nedával to se dělá jen při rychlostních rekordech a ještě navíc obráceně. :-)
    Na internetu je spousta stránek kde si to můžeš zkusit jak to bude vypadat s kterými ráfky.
    Jinak na zimu bych dal ocelové jsou i bezpečnější i když není už rozdíly nebudou velké!
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.03  21:20

« Re: Tak jsem se svezl na vlhku

A jak by to mělo být? Tohle není čtyřkolka!
    Když je to stále nedotáčivé musíš brzdit levou nohou a to Škodovky nedovolují vypne se motor!
  • 00 Reagovat !

foto

22.10.03  19:04

« Kola z lehkych slitin

Ahoj vsem ! Mam prosbu, jaka pekna kola byste doporucili na Fabii ? P.s.Mam Dunlop R 15 /ocelova/. Diky za odpoved.
  • 00 Reagovat !

foto

22.10.03  15:10

« GEOMETRIE

Seridili mi geosku a odklon L k P kolu je 0st.30min. coz je horni hranice puvodne bylo 0st.40min. Je to v pohode ? Kdyz jsem rikal ze je to na hrane ujistovali mne ze je to v piohode !? Dikes
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.03  09:52

Jak říká Mitsi. Takové vlastnosti jsou na pýču. Na druhé straně dovolí i takovému 1.2HTP prožít za volantem chvíle vzrušení :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.03  09:47

to Mitsi: on musi davat pozor pri praci s plynem prece, ten obrovskej vykon musi nejak krotit
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.10.03  09:39

To 1.2HTP: Tak přesně takhle to být nemá!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  21:55

Jo už jsem to asi pochopil, že jsi to špatně pochopil. Psal jsem že si příště objednám klimatizaci s uhlíkovým filtrem, kvůli tomu, že auta nejsou standardně vybavována filtrem pevných částí a mě se to nechce pořád dejchat.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  21:51

Kdo co říkal o uhlíkovém filtru ? Psal jsem o filtru pevných částí. Což je přesně na druhý straně auta :o)
  • 00 Reagovat !

foto

21.10.03  21:33

« Tak jsem se svezl na vlhku

A jízdní vlastnosti jsou celkem příjemné pod plynem je nauto míérně nedotáčivé při ubrání plynu se stává pomalu přetáčivým. Co více si přát tak to má být!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  21:05

« Re: Kniha Chiptuningu

Blbost uhlíkový filtr má cenu tak 5O Kč možná i těch 18 Kč ale rozhodně ne 18 000 Kč! Kdo to za tolik prodává?
  • 00 Reagovat !

foto

21.10.03  08:26

« Chladici kapalina

Zacala se mi ztracet voda kolem termostatu. Jelikoz uz mi tam jednou davali ocelovou podlozku, tak jsem dal podlozku ( neco mezi papirem a pertinaxem - takova cervena ), ktera se driv pouzivala do vodovodni baterie na teplou vodu. A chtel bych se vas zeptat, jestli se nerozlepta ve fridexu, popr.jake jine tesneni tam dat ?????. Dalsi vec je redeni fridexu... koupil jsem 3 litry G12 redene do -30 a potom jsem tam nalil jeste litr neredeneho cerveneho fridexu. Otazkou je, neni-li to moc husty a jake jsou vase zkusenosti s redenim a provozem ????? . DIKY za tip.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 20.10.03  22:14

ace> neviem, niesom konstrukter motorov...ale take iste zvysenie garantoval aj atx a ten daval aj rok zaruku...

co sa tyka dymenia, za autom nevidis dym. nieje tam vobec taky ten klasicky cierny oblak, ktory je u niektorych tdi vidiet. ale inac to auto dymi

ten dym som videl iba ked bolo auto na brzde, ked sa vyfukove plyny za bezvetria zhromazdovali za skusobnou. a neboli cierne - neboli to sadze. inac to vobec nieje vidno, ani vychadzanie plynov z vyfuku.

ked tam bola ta xsara, co ma chip od atx, tak ta zevraj nedymila vobec (za garazou nic nebolo) takze chip je urcite lepsi.
  • 00 Reagovat !

foto

20.10.03  21:41

« Alarm s dálkovým ovládáním

a se signalizací zda je auto zamknuté. Co mi radíte do Fabky? Centrál má. Na jedné Škodovce se mi stávalo, že se odemykala sama, tak bych raději kdyby se to dalo kontrolovat, ale chce to asi pager nebo něco takového?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.03  21:23

« Re: Airbag

U fabky jsem měl to stejné, servis vyměnil kroužek a vše je OK.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.03  20:28

ach ano, příští auto si objednám s uhlíkovým filtrem, protože to již vážně není možné. Po Praze jezdím bohužel výhradně se zapnutým vnitřním okruhem... když si vemu že existuje již pár let filtr pevných částí a všechny automobilky kromě dvou na to pečou a nechci jmenovat, ale německé o nich uvažuju jen jako o příplatkové výbavě v ceně cca 18kKč.... už vidím jak si český zákazník připlácí za filtr a ne za CD Changer...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…