Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Jeste 1 o kolech
Zdravim vsechny. Vcera jsem se asi spatne vyjadril. Cili mam ocelova kola na Fabii s plastema Dunlop R 15 a chci na pristi jaro hlinikova kola. Lze ty Dunlopy pouzit na kola z lehkych slitin ? Potrebuju poradit tip, kde na netu je nejaka nabidka, zda R 15 nebo R 16. Co je lepsi ? Jake jsou nabidky /nejlepe fotodokum./, ceny disku a pneumatik ? Aneb kdo mate nejlepsi kolecka, predvedte se ! Co kdo doporucite ?
Doufam, ze je tu nekdo, kdo tomu fakt rozumi. Poradte, dik :-) -
« Re: 0-100km za 12,63 s 1,2HTP 47kW Combi
1.2HTP: predpokladam, ze si vseobecne znamu odchylku skodneho tachometra (pri 100km/h tacho ides na standardnych pneu realne mozno 90) zaratal a meral minimalne do 105 tacho, vsak? Mas ale brutalne delo, zavidime ti fakt vsetci ;)) -
« 0-100km za 12,63 s 1,2HTP 47kW Combi
To se ani nechce věřit zkusil jsem znovu za kolik to půjde z nuky na sto, Combi 1,2HTP 47kW!
Naměřil jsem 12,63 a podruhé 14,36 ale bylo tam evidentní dlouhé hrabání jedním kolem na štěrku. Myslím, že je to dobrý výkon, po třetí to bylo 13,45 s.
-
« Re: Kola z lehkych slitin
Já bych na hlinílpvé ráfky ocelové pláště nedával to se dělá jen při rychlostních rekordech a ještě navíc obráceně. :-)
Na internetu je spousta stránek kde si to můžeš zkusit jak to bude vypadat s kterými ráfky.
Jinak na zimu bych dal ocelové jsou i bezpečnější i když není už rozdíly nebudou velké!
-
« Chladici kapalina
Zacala se mi ztracet voda kolem termostatu. Jelikoz uz mi tam jednou davali ocelovou podlozku, tak jsem dal podlozku ( neco mezi papirem a pertinaxem - takova cervena ), ktera se driv pouzivala do vodovodni baterie na teplou vodu. A chtel bych se vas zeptat, jestli se nerozlepta ve fridexu, popr.jake jine tesneni tam dat ?????. Dalsi vec je redeni fridexu... koupil jsem 3 litry G12 redene do -30 a potom jsem tam nalil jeste litr neredeneho cerveneho fridexu. Otazkou je, neni-li to moc husty a jake jsou vase zkusenosti s redenim a provozem ????? . DIKY za tip. -
matuS 20.10.03 22:14
« Re: Kniha Chiptuningu
ace> neviem, niesom konstrukter motorov...ale take iste zvysenie garantoval aj atx a ten daval aj rok zaruku...
co sa tyka dymenia, za autom nevidis dym. nieje tam vobec taky ten klasicky cierny oblak, ktory je u niektorych tdi vidiet. ale inac to auto dymi
ten dym som videl iba ked bolo auto na brzde, ked sa vyfukove plyny za bezvetria zhromazdovali za skusobnou. a neboli cierne - neboli to sadze. inac to vobec nieje vidno, ani vychadzanie plynov z vyfuku.
ked tam bola ta xsara, co ma chip od atx, tak ta zevraj nedymila vobec (za garazou nic nebolo) takze chip je urcite lepsi. -
« Re: Kniha Chiptuningu
ach ano, příští auto si objednám s uhlíkovým filtrem, protože to již vážně není možné. Po Praze jezdím bohužel výhradně se zapnutým vnitřním okruhem... když si vemu že existuje již pár let filtr pevných částí a všechny automobilky kromě dvou na to pečou a nechci jmenovat, ale německé o nich uvažuju jen jako o příplatkové výbavě v ceně cca 18kKč.... už vidím jak si český zákazník připlácí za filtr a ne za CD Changer...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!