Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

06.09.06  18:03

« Re: Re: Re: Re:

Vidíš, taky se zajímáš o to, co jsou zač >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.06  09:50

« Re: Re: Re:

Nene, z toho strach nemám. Dělá přímo u zdroje a dotane zaměstnaneckou slevičku..... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.06  22:47

« Re: Re:

Osobně bych se zajímal, CO to je za plecháče.
    Přijít na blbej svar na disku ve 120 km/h na D1, to myslím nepřeju ani Polymorfovi*.
    ------------
    *
    a) "postava" z Červeného Trpaslíka
    b) tvor, co odmítá argumenty a stále si mele své kydy na jednom ze zdejších fór
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.06  19:10

« Re:

Tak jsem to pořešil a kamarád mi sežene plecháče za 850. To do toho jdu, protože je fakt, že alu by dostaly na *. Sežene mi i gumy za nějákou dobrou cenu, srovnatelnou s Polarisama. Buďto Dunlop Winter M3, nebo Nokiany NokiaW. Jezdil jste na nich někdo?? Koumal jsem nějáký testy a nedopadly nejhůř, podstatně líp než Barumy.
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 04.09.06  11:39

« Bez nadpisu

Já měl plecháč za 850kč,na zimu je to vážně lepší řešení :?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.06  09:57

« Re: Re: Zima a elektrony

Viktor: Jo, je fakt, že ty řetězy daj elektronům asi pořádně zabrat. Na to jsem úúúúplně zapoměl :shock: Tak to si to budu muset jeste rozmyslet. Jen se mi nechce vypláznout takový prachy za plechy+poklice, když za skoro ty samý prachy se daj koupit alu.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.06  09:43

« Re: Zima a elektrony

Souhlas s TommyEngelo - na zimu jsem litá kola nechtěl, a to ze 2 důvodů:
    - riziko vjetí do nějaké díry je podstatně větší než v létě a plechový disk tu ránu spíš vydrží
    - čas od času musím dávat řetězy, takže jakákoliv povrchová ochrana disku bere za své. "Poklice z Tesca" mi není líto po zimě vyhodit, pořádně opravit litý disk buď nejde, nebo je to dražší.
    Plechové disky jsem bral s pneu od Barum-Continental, výroba je rakouský KFZ, který plecháče dodává snad všem automobilkám v Evropě. Dle mě důveryhodný zdroj, na Fabii disk do 1 150 Kč (www.barum.cz).
    Ale rozhodni se podle sebe, jsou to tvé peníze.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.06  19:30

« Re:

Když já bych chtěl i na zimu elektrony. Kór teď, když zima trvá od října do června >:D . Ceny jsou hodně nízko, dá se koupit sada za 10-12 trubek a nejsou to žádný jebky. Za nový plecháče dám bůra a nemám poklice. Škodovácký stojej litr/kus. :x a někdo mi je šlohne, jako před tim. A nějáký noname z Tesca tam dávat nebudu. Elektrony na zimu dělaj, ale jestli jsou to ty škodovácký, to nevim. Nerad bych hned první zimu oddělal
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 03.09.06  17:09

« Bez nadpisu

já bych si koupil na zimu komplet ocelový disky s pneu.Tím přezouváním se dost ničí a nezdá se mi že tyto kola můžou být použity na zimu,ale možná se mýlím.Mám dojem že nejsou doporučené pro zimní provoz,ale podle mě by to v klidu vydžely... :?
  • 00 Reagovat !

foto

03.09.06  15:48

« Zima a elektrony

Tak se nám blíží zima a začínám přemejšlet o gumách. Jaký, na to se ptám jinde, ale co mě zajímá, jak je to s elektronama. Doteď jsem žádný neměl a tady mám škodovácký 14. Mám koupit na zimu plechy, nebo to vydržej?? Koupil bych si na léto nějáký fešný..... Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.06  11:16

« Re: Re: Re:

Jasne, nic nebude stopro. Jen mi prijde, ze dealer by ve vlastnim zajmu nemel prodavat zadny jebky. Vetsinou maj auta od nich koupeny, nebo aspon servisovany (muj pripad), takze znaj trochu historii auta. V bazaru vedi prd, jen se toho chtej zbavit.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.08.06  11:07

« Re: Re:

Tak já auto z klasickýho bazaru taky nekupoval :-) Našel jsem si tam fabku, která byla daná na proti účet u mazdy a ten manik nás nějak nepřesvědčoval, nechal nás si to všechno skontrolovat. Jinak vyzkoušeno není špatné, ale je to lepší bazar a tacha tam stáčej taky (občas na netu to někdo napíše, možná to psal někdo i tady, to už si nepamatuji)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.06  10:41

« Re:

Pokud muzu pridat svou trosku do mlyna ;-) Ja vybiral na vyzkouseno.cz Tam jsou vetsinou nabidky od autorizovanejch dealeru, tudiz je tam jakaz takaz zaruka kvality. Sice si clovek trochu priplati, ale me to za to stalo, pac autum zas tolik nerozumim. Zalezi na prioritach. Ja bych se obycejnyho bazaru bal, nebo by clovek musel s tim autem zajet nekam na prohlidku, jestli je opravdu v tak spickovym stavu, jak ten manik v ty teplakovce z bazaru rika :-) Coz zase stoji penize. Takze ta cena pak vyjde +/- stejne. To samy je na autoplus.cz, ale zkusenost nemam, jen jsem tam koukal
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 22.08.06  21:45

« Bez nadpisu

mě to tam taky vyhovuje,hned si najdeš auta lepší a levnější a to které ti vyhovuje ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.08.06  20:12

« Re: tipcars

Nevim jestli je to nejlepší (TipCars), ale je tam asi všechno kromě áček, takže nemusíš prohledávat kažej bazar zvlášť ;-) Mě osobně to vyhovovalo a proto jsem tam vybíral.
  • 00 Reagovat !

foto

22.08.06  16:05

« tipcars

Někdo ste mi dával odkaz na tipcars.cz, tam je nejlepší výběr? Jak to funguje, co sem koukal, tak jsou tam auta z různých autobazarů a tak, takže to vypadá, že je tím pokryta zřejmě celá republika.. Je to tak? když budu vybírat auto, myslíte, že nejlepší je právě přes tipcars? díky za odpověď..
  • 00 Reagovat !

foto

22.08.06  12:13

« Bez nadpisu

Ahoj, nevíte čím může být to, že Fabia 1,4 Mpi ( ten starý dobrý OHV ), po nastartování zase zhasne ??
    Dík za radu.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.06  10:45

« Re: Re: Re: Sportline nie, ale Sport asi ano

Známej strikal Golfa II v neautorizovanym, v metle a stalo to cca 35000,- ale uz to je trosku dyl, takze ta cena asi taky nebude aktualni
  • « 00 Reagovat !

foto

21.08.06  20:39

« Re: Re: Sportline nie, ale Sport asi ano

--no, tak s tím lakem jsi měl naprostou pravdu, celolak fábie v autorizovaném servisu škoda vyjde cca na 60.000,- to je dobrá pálka... :shock:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.08.06  17:34

« Re: Sportline nie, ale Sport asi ano

Sportline není zase nic extra, je tam pár estetických doplňků a byla v ní výbava za zvýhodněnou cenu, takže si jí lehko z běžné verze uděláš ;-)
    Sice nevim, na kolik vyjde stříknutí celého auta, ale ve tvých penězích (170 klacků) to nebude zanedbatelná částka.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…