Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Re:
Osobně bych se zajímal, CO to je za plecháče.
Přijít na blbej svar na disku ve 120 km/h na D1, to myslím nepřeju ani Polymorfovi*.
------------
*
a) "postava" z Červeného Trpaslíka
b) tvor, co odmítá argumenty a stále si mele své kydy na jednom ze zdejších fór -
« Re:
Tak jsem to pořešil a kamarád mi sežene plecháče za 850. To do toho jdu, protože je fakt, že alu by dostaly na *. Sežene mi i gumy za nějákou dobrou cenu, srovnatelnou s Polarisama. Buďto Dunlop Winter M3, nebo Nokiany NokiaW. Jezdil jste na nich někdo?? Koumal jsem nějáký testy a nedopadly nejhůř, podstatně líp než Barumy. -
« Re: Re: Zima a elektrony
Viktor: Jo, je fakt, že ty řetězy daj elektronům asi pořádně zabrat. Na to jsem úúúúplně zapoměl :shock: Tak to si to budu muset jeste rozmyslet. Jen se mi nechce vypláznout takový prachy za plechy+poklice, když za skoro ty samý prachy se daj koupit alu. -
« Re: Zima a elektrony
Souhlas s TommyEngelo - na zimu jsem litá kola nechtěl, a to ze 2 důvodů:
- riziko vjetí do nějaké díry je podstatně větší než v létě a plechový disk tu ránu spíš vydrží
- čas od času musím dávat řetězy, takže jakákoliv povrchová ochrana disku bere za své. "Poklice z Tesca" mi není líto po zimě vyhodit, pořádně opravit litý disk buď nejde, nebo je to dražší.
Plechové disky jsem bral s pneu od Barum-Continental, výroba je rakouský KFZ, který plecháče dodává snad všem automobilkám v Evropě. Dle mě důveryhodný zdroj, na Fabii disk do 1 150 Kč (www.barum.cz).
Ale rozhodni se podle sebe, jsou to tvé peníze. -
« Re:
Když já bych chtěl i na zimu elektrony. Kór teď, když zima trvá od října do června >:D . Ceny jsou hodně nízko, dá se koupit sada za 10-12 trubek a nejsou to žádný jebky. Za nový plecháče dám bůra a nemám poklice. Škodovácký stojej litr/kus. :x a někdo mi je šlohne, jako před tim. A nějáký noname z Tesca tam dávat nebudu. Elektrony na zimu dělaj, ale jestli jsou to ty škodovácký, to nevim. Nerad bych hned první zimu oddělal -
« Zima a elektrony
Tak se nám blíží zima a začínám přemejšlet o gumách. Jaký, na to se ptám jinde, ale co mě zajímá, jak je to s elektronama. Doteď jsem žádný neměl a tady mám škodovácký 14. Mám koupit na zimu plechy, nebo to vydržej?? Koupil bych si na léto nějáký fešný..... Díky -
"-- skrytý --" 23.08.06 11:07
« Re: Re:
Tak já auto z klasickýho bazaru taky nekupoval :-) Našel jsem si tam fabku, která byla daná na proti účet u mazdy a ten manik nás nějak nepřesvědčoval, nechal nás si to všechno skontrolovat. Jinak vyzkoušeno není špatné, ale je to lepší bazar a tacha tam stáčej taky (občas na netu to někdo napíše, možná to psal někdo i tady, to už si nepamatuji) -
« Re:
Pokud muzu pridat svou trosku do mlyna ;-) Ja vybiral na vyzkouseno.cz Tam jsou vetsinou nabidky od autorizovanejch dealeru, tudiz je tam jakaz takaz zaruka kvality. Sice si clovek trochu priplati, ale me to za to stalo, pac autum zas tolik nerozumim. Zalezi na prioritach. Ja bych se obycejnyho bazaru bal, nebo by clovek musel s tim autem zajet nekam na prohlidku, jestli je opravdu v tak spickovym stavu, jak ten manik v ty teplakovce z bazaru rika :-) Coz zase stoji penize. Takze ta cena pak vyjde +/- stejne. To samy je na autoplus.cz, ale zkusenost nemam, jen jsem tam koukal -
« tipcars
Někdo ste mi dával odkaz na tipcars.cz, tam je nejlepší výběr? Jak to funguje, co sem koukal, tak jsou tam auta z různých autobazarů a tak, takže to vypadá, že je tím pokryta zřejmě celá republika.. Je to tak? když budu vybírat auto, myslíte, že nejlepší je právě přes tipcars? díky za odpověď.. -
"-- skrytý --" 18.08.06 17:34
« Re: Sportline nie, ale Sport asi ano
Sportline není zase nic extra, je tam pár estetických doplňků a byla v ní výbava za zvýhodněnou cenu, takže si jí lehko z běžné verze uděláš ;-)
Sice nevim, na kolik vyjde stříknutí celého auta, ale ve tvých penězích (170 klacků) to nebude zanedbatelná částka.