Škoda Fabia
« Re: Náplň do ostřikovačů
Jestli nejsi technicky zručný,tak to dej raději
do servisu.Kamarád měl ten samý problém.Odněkud
mu tekla kapalina do ostř. a nevěděl odkud.Po
odmontování kola a rozebrání podběhu zjistil,že
mu přetlakem vypadla hadička od motorku který tlakuje kapalinu na okna.Je to tak debilně
vykoumaný,že opravdu musíš vyndat kolo a rozebrat
podběh-jinak se k tomu nedostaneš.Pak to dělal
ještě asi třikrát-jak to jednou vylítne,tak se tam udělá vůle a za chvilku to vypadne znova.
Nakonec musel koupit novej celej ten fundament
co rozvádí vodu k od motorku a stálo ho to asi
1000káče.Když to rozebíral po třetí tak s ním
cloumali záchvaty zuřivosti,na druhou stranu mu to šlo pěkně od ruky.Zajímalo by mne,kterej mozek to ve Škodovce vykoumal. -
« Sehnal jsem skvělou věc!
Nekradecí anténu do myčky! Montuje se na normální kužel antény. Namísto biče tam našroubujete plošaňák s naktahanejma anténími prvky a pře celé nalepíte aerodinamický kryt.
V myčse ro neuletí a krást to nikdo asi taky nebude. Hraje to perfektne na VKV střední vlny jsou horší ale i ty se dají řešit! Kdo je ale poslouchá! Celé mne to stálo bratru 500 Kč. -
« Náplň do ostřikovačů
Zdravím všechny nadšence do Fabií, mám problém v tom, že jsem doplnil zimní směs do ostřikovačů a nejspíš už tam někde byl led, tak to nestříkalo na zadní okno. Cestou cca 100km jsem si myslel, že to povolí, tak jsem to několikrát vyzkoušel. Přední šlapaly, jenže po dojetí do "cíle" už nestříkaly ani přední. To bylo podezřelé, tak jsem se koukl pod auto a zjistil jsem, že mi tam někde vytéká ta směs. Měl jsem ji prázdnou. Nevíte, kam se podívat (jsem laik), jestli třeba tím tlakem se někde ten přívod k zadnímu sklu nepovolil, popř. jestli ta trubice není prasklá? Amatérsky jsem již koukal pod auto, ale nic jsem nenašel - dokonce ani odkud to teče. Potřebuji jen pomoc než s tím půjdu do servisu. Díky moc. Nechce se mi platit za něco, co bych popřípadě mohl zvládnout sám. Ještě jednou díky..... :o) Míra -
« Re: Šrouby alu/ plechy
Já nejsem žádný magor který by takhle jezďil
normálně.V autě jezďím tak kolem 160tky a na
motorce 160-180.Ale samozřejmě jako každýmu
motorkáři mi to občas nedá a pořádně to proženu.
Je jasný, že tachometr něco proměřuje-myslím
zě jsem jel ve skutečnosťi tak 310 a i to je dost.
Celkem běžně se dostávám k 290 ale potom už to
šplhá přece jen pomaleji a z dálnice se stává ůzká
okreska.Teď jsem dal mašině zimňí spánek takže
do jara asi přežiju.

tak tempomat asi dost těžko udrží nastavenou
rychlost,zvlášť pokud pojedeš naloženej.Prostě
ti klima sežere část výkonu a motor nebude mít
dost síly.