Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re:
No vždyť to píšu, že je to málo ;-) Ještě jsem zapoměl, že to byl tiptronic, ale i tak....Taky měl dost(?) najeto, kolem 300+-, to už nevím přesně. Ale jako svezení na normální jízdu, super. Do těch 150 zrychlení úchvatný, chvíli jsem i koketoval s tím, že bych něco takovýho pořídil. Ale rozum zavládl, protože jezdit s tím pod 10/100 nešlo. -
Sprint 29.09.06 12:47
« Bez nadpisu
Do kolika km má tacho OII 1.4 netuším, ale semozřejmě vím, že podle toho se Vmax. nepozná. :-)
Jinak jízda 230km/h s FRS byla super zážitek - víc jsem ještě nikdy nejel.
Dálnice Lipsko - Drážďany, sobotní noc, nikde nikdo, dokonalý povrch,..... absolutní pohoda....... >:D
Předjelo nás jen jedno Audi a Méďa. Ale už to je dávno ( 1/2 roku )
Na našich silnicích bych nic takového nezkoušel. Ani ne tak kvůli bodům, ale spíš kvůli kvalitě povrchu a jejich provozu. -
« :-)
Tak konec dohadům....jede >:D Včera D5, sešláp jsem to a držel...220km/h...to je totiž i poslední údaj na tacho ;-) Ani okamžitá spotřeba nebyla nějak zvlášť brutální - kolem 12-13l/100 (málo to není, ale 1,4 44kw měla při 160 okamžitou +-10/100)
FRS má tacho do 240? Že jede 230.... -
"-- skrytý --" 28.09.06 23:27
« Re:
Je sice pravda, že jsem těch 220 km/h na vlastní voči neviděl, ale už z více zdrojů to vim. Naše 1.4-ka jela do slabého dalničního stoupání 200 km/h bez problému a ještě by šla, ale řídil táta a bál se o bodíky, takže jak tam bylo 200 km/h hned sundal nohu z plynu >:D Jo a nesmim zapomenout, že to bylo na N95.
Takže buď máš hodně přesné tacho, což pochybuji, skoro všechny fabie ukazují tak nějak stejně, nebo tim čipem něco podělali. Prostě přes 200 km/h by se měla dostat "celkem bez problému" ;-) -
« Re: Re: Re: Re: Moje Faboška....
:shock: Tak to to budu muset ještě prubnout....zejtra jedu na výlet, tak to teda sešlápnu....od těch 190 už to ale fakt lezlo pomalu a jezdi dneska půlku dálnice, co to dá 8-s Sice budu potom vědět, kolik to jede, ale pak si to rok nevyzkoušim ;-) -
« Re: Re: Moje Faboška....
Počítám tak 183km/h....no jo no, ale na bodíky to stačí ;-) Nebylo to myšleno, abych tu machroval, ale o kus níže jsem psal, když jsem ji koupil, že jenom 190km/h.....stejně jezdím maximálně do 160 a to už musím spěchat, takže je vlastně fuk, kolik to má max -
« Moje Faboška....
....jezdí a jezdí. Od koupě jsem najel cca 6500km, zatím bez větších potíží, když nebudu počítat el. ovládání zadního okna. Nedávno jsem jel po dálnici, nikde nikdo, tak jsem ji sešláp.....od 190km/h už to ale lezlo pomalu, dostal jsem to na 205km/h.....možná, že by to ještě kousek vylezlo, z kopce určitě ;-) Průměr, za celou tu dobu mám 5,06. Tak to je všechno, jen jsem se chtěl pochlubit :)

Novou Fabii Combi s motorem 1.9TDI, barva červená metalíza flamenco, interier ivory a ve výbavě Elegance, která je ještě doplněná o 15" al kola, rádio symphony na CD + 8 repro, 4x el. okna, ESP, xenony, vyhřívané sedačky a ostřikovače, střešní nosič, ostřikovače světel, zadní loketní opěrka a couvací senzory. >:D
Auto stálo půl roku na prodejně jako výstavní a nyní bylo na prodej s pěknou slevičkou.
První dojem samozřejmě pozitivní, hlavně z motoru, který jede jedna báseň. Oproti předchozí HTP mi najednou všechna auta na silnici překážejí.... Předjíždění se už není třeba bát a stačí na něj čtvrtinová doba. :-!
Výbava perfektní a nevím co bych ještě postrádal.
Tímto jsem se nechtěl jenom pochlubit novým autem, ale i upozornit, že pokud se hledá, dá se i ušetřit částka 120000Kč oproti katalogové ceně.
A nakolik že tahle "sranda" přišla? Na rovných 420000Kč............... :roll: