Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

11.11.03  09:07

« Re: Zadní dveře / Tempomat

jojo ty otacky kdy se zacina opet vstrikovat by ti mel vyrobce auta na pozadani sdelit, pokud nejsou v manualu...
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.03  09:05

« Re: Opěrku beru Martínek

zkus D+M doplnky, mam operku do fabie uz asi 2 roky a stala myslim 5 babu
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.11.03  08:24

« Re: Zadní dveře / Tempomat

Tak u benzínu 16V tempomat bohužel nebrzdí. Spotřeba (okamžitá - PP) v režimu tempomat neklesá nikdy pod cca 1.5 l/100km při rychlosti řekněme 100 km/h, to znamená že si to baští cca 2x tolik co volnoběh, i když se to žene z kopce a už to jede přes. Jinak by to nejlíp řekl VAG, který umí on-line hlásit stav škrticí klapky a vstřiků (IDLE, part/full throttle, overrun) a věřím že dává part throttle i když má rychlost přes. Ale nehodlám čumět s tempomatem do ntbk, to je vážně vražedná kombinace. Holt nafta se lépe reguluje (jen množstvím vstřikované nafty) a u benzínu to asi kultivovaně nelze. Jinak by myslím mohlo vznikat dost znatelné škubání benzínového motoru při přechodu overrun / part throttle se zařazenou rychlostí při vysokých otáčkách (mimochodem, každá jednotka toto dělá automaticky při cca 1.500 rpm ve všech autech když se jede na rychlost z kopce a otáčky klesnou aby to zabránilo zdechnutí - takže asi tak by to fungovalo a asi proto to nebrzdí). Ad dveře: už jsem to našel, jednou mi je totiž jeden velkou silou zabouch a ono si to zatlačilo protikus zámku (na kastli) s sebou a tak to pak vrzalo jak pirátská loď, protože to zavřený všelijak pnulo.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.03  07:58

« Re: Do kterýc Fabií nede tempomat?

Zda jde či ne Ti asi nejlépe řeknou v servise nebo někdo kdo má VAG. Stačí připojit a jde zjistí, zda v řídící jednotce je příslušný ovladač zakomponován. Pak stačí poslat instrukci na aktivaci tempomatu a samozřejmě můžeš pak dodatečně namontovat příslušný hardware. Tzn. vyměnit páčku na volantu a natáhnout příslušnou kabeláž. O ničem jiném něž originálu neuvažuj, při těch cenách to snad ani není potřeba - za 2000 není problém páčku s kabeláží sehnat.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.03  06:58

« Re: to ladao ...

priatel: máš pravdu, nějak jsem tomu nerozumněl :-) myslel jsem že chceš radu, jak odpojit ostřikovače světel když musíš svítit ve dne a pustíš si stěrače oken :-( A veř mi, mám svoje auto velmi rád, to si piš. Mám už 23 let Š 110 R a proto jsem ti ji doporučil :))) Taky jsem ti doporučil aby jsi psal příspěvky konkretněji, aby tomu bylo tedy ehm rozumnět... co tím vlastně chceš říci.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.03  02:31

« Re: Velkost benzinovej nadrze

našrot: Dojde? Mě se když dochází voda v ostřikovačích, nerozsvítí kontrolka na diagnostickým panýlku a navíc je jí tam snad sedm litrů. Když jsem viděl tu ubohou nádržku ve Fabii, tak jsem si říkal, že si snad dělají legraci.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.03  23:50

« Re: to all

Jo Olcit je dost dobrej, sem si poprskal smíchy monitor... No jinak se musí nechat, že Olcit zase tak špatně nejezdil, za komunistický éry to bylo docela vitální žihadlo, tedy alespoň těch 14 dní než pak zrezlo.
  • 00 Reagovat !

foto

10.11.03  23:47

« Opěrku beru Martínek

Jestli dělám chybu opravte mne! Ráno ji objednám stojí 1400 Kč! Má dva úložné prostory je sklápěcí zachovává možnost vložit nápoj. Neomezuje rucní brzdu dobře se zapínají i pasy. Vršek je poažen shodnou originální látkou a vnitřek je semičovám aby odložené věci nerachtaly. Nevím asi ano. Nic levnějšího není a tato dobře vypadá.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.03  23:45

« to ladao ...

prosim poukaz na konkretny prispevok v ktorom ste riesili odpojenie stierania od ostrekovania predneho skla. Bud potrebujem okulky alebo si mi nerozumel ... :-)
  • 00 Reagovat !

foto

10.11.03  23:38

« Couvací senzory

Ceo používáte co vyjde nejlépe domontovast oruginál?
  • 00 Reagovat !

foto

10.11.03  23:36

« Do kterýc Fabií nede tempomat?

Prý do některých nejde! Mám 1,2 Hdt 4 vevtil combi s palubním poč. klimatizací el. stahování oken, centrál. Půjde tam dodat Tempomat? Musí být páčka originál?
    Také prý jde přepínání na zimní a letní provoz obstará to jedna pojistka, jak se to dělá která to je?
  • 00 Reagovat !

foto

10.11.03  23:04

« to all

Už jste četli tu super recenzi na Oltcit?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.03  23:00

« to bober

Bobříku, když už u toho psaní tak tečeš, tak to po sobě aspoň kontroluj. Pak to vypadá, že sem píše kdejaký idiot ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.03  22:47

Vidno, ze Ty mas svoje auto rad, ladao nie. Na zaprasene sklo mu staci jeden strek :-). Asi je prilis setrny ...:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.03  22:40

« Re: Fabie v Fabie 2

to je taky ta nej sra čka na kterou ubožák s přispěnim fotra došáhne. osobně mi stačí že to na co on potřebuje 6ti kvalt mně stačí dvojka a trojka. zrovna včera jsem jednu potkal a pravděpodobně jsou to všeshno stejně namyšlený tupouni co z boje odcházej se staženym ocasem
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.03  18:06

« to smarty

Že na tu naprcanou veverku vůbec reaguješ ;o) Dokud nebude při přihlašování novéhu uživatele IQ test, tak se tu takových objeví ještě dost.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.11.03  16:19

ladao: abych řekl pravdu, občas je to automatické pouštění stěračů po ostříknutí skla docela opruz - např. když ti dojde voda v ostřikovači nebo když na okno chceš nastříkat víc vody, aby se to, alespoň v rámci mezí, umylo více...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.03  16:16

« Re:

co mas ty ? analni siditko v podobne tebou vysneneho auta ?
  • 00 Reagovat !

foto

10.11.03  15:04

« Bez nadpisu

a neurážejte Asconu
  • 00 Reagovat !

foto

10.11.03  15:02

« Fabie v Fabie 2

Jenom blb si koupí Fabii a jenom pablb dvakrát po sobě.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…