Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Thanks
Děkuji Saridasovi a apeluji na všechny ostatní, jimž není Fabia lhostejná. Zašlete mi další fotky Fabie a já na ně skusím napáchat něco dalšího tzn. Sedan, Combi, 3D, GTI a podobná... na e-mail rsd@seznam.cz . Jinak dle popisu Kinga to lze jen obtížně ale plody mé práce zase brzy uvidíte tzn.
Fabie Zezadu. Moc mi pomáhá s umisťováním obrázků Dalin, a tak bych mu chtěl moc poděkovat. Bohužel než většinou stačím ty obrázky okomentovat, tak je King svými dvaceti příspěvky deně odsune někam dopr. :o))). K poslednímu obrázku: Je to poze tvarová skica KitCaru nebo WRC (Proto ty ohromný lampy vepředu!!!) Změnil jsem světla na módní kulatá s integrovanými kulatými blinkry. Zmizely lišty, přibyly obligátní širké blatníky a prahy, a co je podstatné 3-dveřové provedení , které si můžete porovnat s 5-dveřovým. To vše na 18´´ kolech od speedline. Tuto kreaci však RSD vyrábět nebude.... je to pouze úvaha. Toť vše k fotomontáži Fabia WRC kterou jsem bohužel uveřejnil v neválečných barvách. Ahoj RSD -
« Re: TAK NIKOHO NEZAJÍMAJÍ ANI MOTORY , ANI JEJÍ VZHLED ? NO
No právě. Je pravda, že nejdřív půjdou fabie na evropské trhy, aby mohla aspirovat na COTY, něco půjde k těm tisícům dealerů, takže než se to u nás dostane volně do prodeje, tak by to už mělo být OK. Doufám jen, že bude v nabídce s motorem 1,4/74 a 2,0/88 také nějaká verze sport, jako má Punto - sporting, peugeot 206 GTI, clio RSi a tak. Super by byla také šestistupňová převodovka, jako má punto. Ale to asi nehrozí. -
« Re: TAK NIKOHO NEZAJÍMAJÍ ANI MOTORY ,
souhlasím ale jiným kteří nevědí ani to bych ten SM doporučoval. Zjistili by kdo dělal design favorita kdo feldy a kdo fabie. Hlavně už aby to auto tady bylo ať můžeme skutečně povozit a zjistit co vněm je. Doufám, že se mi ji podaří koupit hned jak bude na trhu. -
« Re: airbagy
Nemyslím. Konkurencí Fabie je clio, fiesta, punto, 206ka, polo, ibiza. Megane je nižší střední, jako golf, octavia, bora, focus. Fabia patří mezi malé vozy. Ale já proti 8mi airbagům nic nemám, jen to auto bude moc těžké. byla by to v této kategorii premiéra a nový standart bezpečnosti - další trumf do soutěže COTY. -
Rozdíl mezi informacemi ze SM a mými je v tom, že Sm zveřejní jen to, co mu škoda povolí. Mě škoda nezná, tak mohu zveřejnit všechno. SM je úplně naprd, protože se z něho nedozvíš nic víc, než jsi věděl, navíc je tam spousta nepřesností. -
Pánové na skoro všechny dotazy které se tu omílají najdete odpověď v minulém Světu Motoru. Je tam popsané jaké motory jsou a budou a ve kterých autech , totéž je i o "plošinách", je tam také poměrně široce popsaná geneze favorit - felicie - fabia. Možná by to některým pomohlo a nemusí tady dávat zaručeně "pravé české" nebo čecháčkovské názory. Jistě i v SM musíme počítat z určitou dezinformaci ale já bych jim docela věřil. Jinak velmi si cením práce RSD a těším se na jeho další variace. Sežeňte už někdo více originálních fotek ať se můžeme lépe připravit na ty jízdní vlastnosti.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!