Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« To se snad posrali neee?????
Skoda Fabia - ceny !
zveřejněno: 14.09.1999, 13:00 hod.
Skoda Fabia - ceny v Kc
Fabia Classic 1,0/37 kW - 249.900,-
Fabia Classic 1,4/50 kW - 279.900,- *
Fabia Classic 1,9 SDi/47 kW - 339.900,- *
Fabia Comfort 1,4/50 kW - 314.900,- *
Fabia Comfort 1,4 16V/74 kW - 379.900,- *
Fabia Comfort 1,9 SDi/47 kW - 374.900,- *
Fabia Comfort 1,9 TDi/72 kW - 414.900,-
Fabia Elegance 1,4/50 kW - 379.900,- *
Fabia Elegance 1,4 16V/74 kW - 444.900,- *
Fabia Elegance 1,9 SDi/47 kW - 439.900,- *
Fabia Elegance 1,9 TDi/72 kW - 479.900,-
* zavadeci model
-
« Re: Více info ...
Tak jsem se tak vratil ze zminenych stranek, a ve vybave Elegance to auto proste zeru!!!! Co ty na to Kingu, nema to sportovni svih??? :))))) Akorat me stve ta maska/gril. Asi bych ji vymenil za ten masivni ramecek v barve vozu s cernou mrizkou, tak jak to udelali nekteri Octavisti. -
Kdyz uz nic jinyho, tak aspon zkritizujeme vykrojeni prednich sedadel :-)))) To se mi snad jen zda... V malym aute jaksi nemuze byt nikdy na skodu nejakej ten centak navic pro nohy. Brat vykrojeni jako dukaz toho, ze tam bude malo mista, mne pripadne hodne nasilny. -
Zrovna jsem se z tech stranek vratil. Doufam ze to co tam je vyfocene je nejaka nejchudsi verze nebo omyl. Podle toho vykrojeni prednich sedacek vzadu neni zadne misto pro kolena, operky na dverich obslehli asi z Renaultu, akorat nevim z ktereho, asi 21cky. No a ten kufr je snad jeste blbejsi nez u feldy. Jeden kufrik a je skoro plny.
Pockame si na skutecnost, podle fotek nic moc.
-
Tak to se Skodovce povedlo !!! Zatimco auto.cz jelo specielne do Frankfurtu, aby nam dnes po 13 hodine (!) naservirovalo nejakej ten obrazek, zatimco idnes nam predklada "senzacni" fotky z monatazni haly, na oficialnim serveru Skodovky jsou veskere mozne i nemozne fotky ex- a interiaru, barev, popisu, motoru a vybavy vubec. Fakt dobry. 1:0 pro Skodovaky ! :-))))
Prvi dojmy po letmem (nemam cas) projiti tech fotek: S interierem si docela pohrali, vselijake ty klimatizovane odkladaci schranky a dalsi serepeticky jsou fajn. Taky ti clobrdove na potahu ve dverich se mi libi :-))). Jinak palubka zustala prakticky stejna jako u Otiny, neni spatna, ale mohla byt i lepsi, vykrojenejsi, zakulatenejsi, danamictejsi. Vybava na tak maly auto vice nez slusna, zalezi, kolik za ni budou chtit. Kufrik bude asi fakt jen symbolickej, to se ale z te fotky poznat zase tak moc neda. Z te prvni fotky delala Fabia dojem vetsiho auta, nez asi je, soude podle novych fotek z jinych pohledu. Ale to je OK, Fabia mela byt maly auto. Uvidime, zatim to vypada velice slusne. Fabia sice neni aut pro mne, ale jinak si myslim, ze bude povedena. -
« Re: Tak ji tu máme
Kingu, prave ta fotka co ji sem dal luckyluk mi pripomina matize opticky, tozn. kratsi delka auta, a relativne vysoke. Navic ten strmy prechod zadniho sloupku od svetlometu ke strese mi Matize dost pripomina. Ale jak rikam, pouze s tohoto pohledu opticky. Samozrejme ze vim, ze zakladni parametry fabie jsou uplne o necem jinem... :-) Ale proste ti jen sdeluju svuj pocit, kterej me napadl pri pohledu na tuhle urcitou fotku, jinak ne tech ostatnich je to o necem jinem... Lukas -
« Tak ji tu máme
zatím ale na fotkách, na kterých toho zase tolik vidět není. Uvidíme, s čím přiběhne auto.cz z frankfurtu. ... Já teda nevím, v čem ti to připomíná matize. Proboha, to snad ne. Ale kařdopádně si to bude o tunning přímo škemrat. jak říkáš, křídlo nad okno, pěkně dlouhé, jako má ibiza, křidýlko na kufr, 16" kola, nástavce prahů a blatníků - roztomilý brouček to bude. Ale už se stejně těším na fotky z Frankfurtu. ty budou kapku o něčem jiném.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!