Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  14:04

« Re: To se snad posrali neee?????

Pri kurze 1,2 je to na Slovensku 300 tis. za najlacnejsi model. To som teda zvedavy aky to bude mat odbyt.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  13:59

Za nejlevnějšího diesela přes 330 tis., no nemám slov
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  13:40

1.0 ? Tak to tu máme embéčko nové generace.
  • 00 Reagovat !

foto

14.09.99  13:34

« To se snad posrali neee?????

Skoda Fabia - ceny !
    zveřejněno: 14.09.1999, 13:00 hod.
    Skoda Fabia - ceny v Kc
    Fabia Classic 1,0/37 kW - 249.900,-
    Fabia Classic 1,4/50 kW - 279.900,- *
    Fabia Classic 1,9 SDi/47 kW - 339.900,- *
    Fabia Comfort 1,4/50 kW - 314.900,- *
    Fabia Comfort 1,4 16V/74 kW - 379.900,- *
    Fabia Comfort 1,9 SDi/47 kW - 374.900,- *
    Fabia Comfort 1,9 TDi/72 kW - 414.900,-
    Fabia Elegance 1,4/50 kW - 379.900,- *
    Fabia Elegance 1,4 16V/74 kW - 444.900,- *
    Fabia Elegance 1,9 SDi/47 kW - 439.900,- *
    Fabia Elegance 1,9 TDi/72 kW - 479.900,-
    * zavadeci model
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  11:34

« Re: Více info ...

Proc bych te drbal ? To je tva vec, co se ti libi. Akorat mne prislo legracni hodnotit dostatek mista vzadu u maleho vozu na zaklade vykrojenych sedadel, tedy neceho, co je zase logicke pro mne.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  11:29

Ještě jsem tam nebyl, nejsem na svém computru. Ozvu se kolem 13,00. Ciao.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  11:28

To neni nasilne ale logicke, je tan vykrojeni jak krava. Zapomels me zdrbat, ze se mi nelibi operky na dverich.R
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  11:26

Lucky, www.skoda-auto.cz Co na tebe kouka ? Kousek kapoty Fabie. Tak na ni najed mysi a klikni. Jestli stale nevidis Fabii, pak asi fakt navsteva u ocare. :-))) Nic ve zlym, nemyslim to zle. Prijemne surfovani.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  11:21

Sakra na skoda-auto.cz nic neni, nebo jsem slepej.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  11:08

Tak jsem se tak vratil ze zminenych stranek, a ve vybave Elegance to auto proste zeru!!!! Co ty na to Kingu, nema to sportovni svih??? :))))) Akorat me stve ta maska/gril. Asi bych ji vymenil za ten masivni ramecek v barve vozu s cernou mrizkou, tak jak to udelali nekteri Octavisti.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  11:04

Kdyz uz nic jinyho, tak aspon zkritizujeme vykrojeni prednich sedadel :-)))) To se mi snad jen zda... V malym aute jaksi nemuze byt nikdy na skodu nejakej ten centak navic pro nohy. Brat vykrojeni jako dukaz toho, ze tam bude malo mista, mne pripadne hodne nasilny.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  10:37

Zrovna jsem se z tech stranek vratil. Doufam ze to co tam je vyfocene je nejaka nejchudsi verze nebo omyl. Podle toho vykrojeni prednich sedacek vzadu neni zadne misto pro kolena, operky na dverich obslehli asi z Renaultu, akorat nevim z ktereho, asi 21cky. No a ten kufr je snad jeste blbejsi nez u feldy. Jeden kufrik a je skoro plny.
    Pockame si na skutecnost, podle fotek nic moc.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  10:21

Tak to se Skodovce povedlo !!! Zatimco auto.cz jelo specielne do Frankfurtu, aby nam dnes po 13 hodine (!) naservirovalo nejakej ten obrazek, zatimco idnes nam predklada "senzacni" fotky z monatazni haly, na oficialnim serveru Skodovky jsou veskere mozne i nemozne fotky ex- a interiaru, barev, popisu, motoru a vybavy vubec. Fakt dobry. 1:0 pro Skodovaky ! :-))))

Prvi dojmy po letmem (nemam cas) projiti tech fotek: S interierem si docela pohrali, vselijake ty klimatizovane odkladaci schranky a dalsi serepeticky jsou fajn. Taky ti clobrdove na potahu ve dverich se mi libi :-))). Jinak palubka zustala prakticky stejna jako u Otiny, neni spatna, ale mohla byt i lepsi, vykrojenejsi, zakulatenejsi, danamictejsi. Vybava na tak maly auto vice nez slusna, zalezi, kolik za ni budou chtit. Kufrik bude asi fakt jen symbolickej, to se ale z te fotky poznat zase tak moc neda. Z te prvni fotky delala Fabia dojem vetsiho auta, nez asi je, soude podle novych fotek z jinych pohledu. Ale to je OK, Fabia mela byt maly auto. Uvidime, zatim to vypada velice slusne. Fabia sice neni aut pro mne, ale jinak si myslim, ze bude povedena.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  09:57

Suhlasim. A myslim si, ze cely dialog sa po uvedenych informaciach presunie do roviny - ako sa jazdi na novej skodovke a kedy budu predvadzacie jazdy.
  • 00 Reagovat !

foto

14.09.99  09:47

« Více info ...

Drazí kolegové řidiči. Jak tak koukám na Vaąe příspěvky, nikoho ani nenapadlo podívat se na stránky skoda-auto.cz. Udělejte to a uvidíte daląí fotky a přečtete si daląí informace o té "naąí" nové krasavici.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  09:39

« Re: Tak ji tu máme

teda, sranda "podivana" na nu... na matiza, nieeeeeee... pfuj tajbl... skor taky hybrid medzi golfom a polom... ale dajaky plochy... (teda, prve dojmy)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  09:12

« Re: Tak ji tu máme

Kingu, prave ta fotka co ji sem dal luckyluk mi pripomina matize opticky, tozn. kratsi delka auta, a relativne vysoke. Navic ten strmy prechod zadniho sloupku od svetlometu ke strese mi Matize dost pripomina. Ale jak rikam, pouze s tohoto pohledu opticky. Samozrejme ze vim, ze zakladni parametry fabie jsou uplne o necem jinem... :-) Ale proste ti jen sdeluju svuj pocit, kterej me napadl pri pohledu na tuhle urcitou fotku, jinak ne tech ostatnich je to o necem jinem... Lukas
  • 00 Reagovat !

foto

14.09.99  08:55

« Tak ji tu máme

zatím ale na fotkách, na kterých toho zase tolik vidět není. Uvidíme, s čím přiběhne auto.cz z frankfurtu. ... Já teda nevím, v čem ti to připomíná matize. Proboha, to snad ne. Ale kařdopádně si to bude o tunning přímo škemrat. jak říkáš, křídlo nad okno, pěkně dlouhé, jako má ibiza, křidýlko na kufr, 16" kola, nástavce prahů a blatníků - roztomilý brouček to bude. Ale už se stejně těším na fotky z Frankfurtu. ty budou kapku o něčem jiném.
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 14.09.99  08:36

« Re: Pohled zezadu pro Kinga

Zezadu mi na této fotografii trochu připomíná Micru.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  08:25

« Re: fuj

Tady tahle fotka je lepsi.

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…