Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  13:36

« Re: Fabia

Debatovat o Fiatech nechci. Diky za nabidku.
    Ze zkusenosti nejblizsich znamych s nimi mam
    spise spatne zkusenosti. Proto mi srovnavani
    s Fabii trochu vyhecovalo. Tez se omlouvam a
    o Fiatech uz mlcim.
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 24.09.99  13:30

To Cimrman: jestli máš seriózní zájem diskutovat o Fiatech(ne pouze tlachat),tak bychom se mohli přesunout do FIAT-Clubu, všem ostatním se omlouvám za předchozí příspěvek, nechal jsem se unést.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  13:23

Ale jak ten motor vypada. Tys ho rozebiral ?
    Navic servisak od Fiatu si ho hanet nebude.
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 24.09.99  13:20

Známý ve Fiat servisu, má TIPO 1,6 a najeto 261t.km, tak tady neblábol. Sám jsem Tipa měl dvě a měly hodně přes 100t.km.Mimochodem 250t.km se dá najet i s Feldou.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  13:13

Politiku ohledne motoru ma fat stale stejnou.
    Ze maleho objemu velke vykony. S tim i malou
    zivotnost. A podobne je to i s karoseriemi.
    Fiaty zatim stale nejsou auta "drzaky".
    A pro poradek ja nemam Tipo.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  13:00

Jenže to nesmíš srovnávat s Tipem,který je přeci jen o ňákej ten pátek starší,než Punto,podívej se na statistiky Tuv,jak je to se spolehlivostí Punta a proti němu si postav to Tvoje Tipo.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  12:53

S tou velikosti Punta 2 bych to neprehanel.
    A navic Fiaty podle meho nedosahuji urovne
    aut koncernu VW. Pral bych vam videt motor Tipa
    po 100 000 km. Vule pistu ve valci primo
    "jezedacka". Motory VW v Golfech najedou
    250 000 s prehledem. Navic vetsi vnitrni prostor pri stejnych vnejsich rozmerech jde temer vzdy na ukor tuhosti karoserie a bezpecnosti vozu.
  • 00 Reagovat !

foto

24.09.99  11:31

« Pro fšechny

Chlapi(možná i dámy), já se Vám divím.Sleduju už tohle téma od začátku a připadá mi, že začínáte spíše útočit jeden na druhého nějakými rádoby argumenty.Nechte toho, vždyť jsme na tom světě jen jednou a nemyslím si, že by tu diskutovala banda imbecilů,jen se necháváte asi moc unést.Stačí jen trochu tolerance a trochu víc selského rozumu a rozvahy.Jinak se mi tenhle diskusní kroužek líbí, jen se vraťme do klidnějších vod bez osobních útoků.
    Mějte se fajn,Martin
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  08:27

hlavne nezapomente ze fabia je vevnitr mensi nez punto a to hodne, rekl bych ze je skoro mensi nez polo. je to auto pro dva lidi ale urcite ne rodinny vuz!!! takze moje hodnoceni: na to ze je to skodovka tak dobry (to je ve skole za 3) ale ruku na srdce kolik z toho je opravdu ceskyho, ale zadna prevratna novinka nebo krasavec to neni. proti tomu je PUNTO 2 skvely auto (ten kitcar byl fakt super).
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  08:08

« Re: Fabia To MAJKEE

Zejtra se na ni jedu do Frankfurtu podivat :)))) Se tesim....
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.99  20:17

« Fabia "LIVE"

Vcera jsem videl Fabku nazivo. Normalne si to frcela po Olsanskem namesti v Praze. Uplne mi to vyrazilo dech. Stribrna metaliza, vybava Elegance, lita kola. Mnohem lepsi nez na fotkach. P.S. Doufam, ze Punto II dostane na *.
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.99  19:43

« RSD

Nejsem dealerem Škodovky, ani prodejcem Škodovky a se škodou Fabia jsem měl již tu čest. Dejme tomu že dělám do Designu ale nejsem ani zaměstnanec Škoda-Auto. To jen tak pro anonymy atp., které zajímá moje existence. No a k Crovbarovi a ostatním: Pokud mému názoru na Škodu Fabia oponujete, tak je to vše v pořádku, protože každý máme svůj vyhraněný vkus a své životní postoje. Ale vadí mi ,když někdo neopodstatněně a bez jakýchkoliv informací tlachá o tom ,jak je všechno nový a český to nejhorší, co kdo mohl vymyslet. Osobně si myslím, že titul Automobil roku získá Fiat Punto II ale Fabia mu bude dýchat na paty. Čas ukáže jestli budu mít pravdu Já, nebo ostatní, kterým se rád zde omluvím za své názory, možná až úzce hájící barvy Škody. Já se cítím být Čechem a už jen pro to jsem na to, co Škoda zplodila počínaje OCTAVIÍ pyšný. Ahoj RSD
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 23.09.99  18:02

« pro Alexev

Mám Cordobu,jestli víš co to je.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  16:47

« Re: Crowbar

Re ladaH: Gratuluju, takhle "chytrej" prispevek jsem tu dlouho nevidel.... ale asi jo. Zachranim nasi ekonomiku tim, ze si budu nesmyslne kupovat vsechno od ceskych vyrobcu. Nevadi, ze to muze bejt drazsi, nevadi, ze se mi to nemusi libit, ale je to cesky. Demagogie jak vysita. Kdyz si neco kupuju, koukam na to, co za ty penize dostanu a jestli tenhle pomer (hodnota : cena) neni nekde lepsi (pokud na to mam). Moc me nezajima, kdo to vyrabi... (mozna jsem divnej....)

Re:Jarous: Kdyz se tu nedavno basnilo o dilenskym zpracovani (na zaklade 5ti fotek) a ja se ozval s podobnym argumentem (ze totiz tohle se pozna, az se to auto bude vyrabet seriove a az se v nem svezeme), byl jsem podle Kinga antipatriot, podle RSD clovek, co nenavidi skodovky a podle ostatnich drzoun, co hleda na ceskym zbozi jen to spatny. Jsem zvedav, cim pocti tebe, protoze sis taky dovolil pochybovat... (ooo, jaka drzost....), protoze tady se to deli na moudry (to jsou ti, kterym se Fabia libi) a na "zaslepeny antipatrioticky kecalky bez kouska rozumu" (coz jsou ti, kterym se mozna taky libi, ale kteri maji proti necemu namitky, popr. nesouhlasi s Kingem, nebo RSD, aj.)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  15:07

« Re: jeste predpojatost vuci skode

Bohuzel se servisy Skoda mam zkusenosti take
    spise spatne az hrozne.(mam Feldu)
    Musim vsak dodat, ze v ostatnich servisech v CR
    (Opel, Renault, Fiat, Hyundai) je situace casto
    i jeste horsi. Za to muze pristup ceskeho cloveka-opravare, nikoliv prislusna automobilka.
    Vim to ze zkusenosti mnoha lidi.
    Ve svete je situace o neco lepsi.
    Take tam u vseho hned meni cele velke celky.
    Maji na to penize. U nas by to asi lidi nezaplatili.
    Jinak si myslim,ze ve tride malych vozu, kam Fabia patri, bude opravdu nadprumerna.
    Zejmena v oblasti bezpecnosti a vybaveni.
    Nevim proc ji tady nekdo srovnava s Meganem.
    To je nizsi stredni s abnormalne velkym rozvorem!!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  14:32

« Re: To Jarous

Jarous ma stejne Matize takze je na tom zdaleka
    nejhur co se tyce crachtestu!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  13:51

« Re: To RSD

Opravdu mám pocit z příspěvků RSD, že je minimálně dealer Škody, protože ve Fabii již běžně jezdí a tudíž jí hodnotí z praxe. Pokud je to pravda tak O.K. jinak beru tvoje názory jako úvahy na téma "jaká bude Fábie".
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 23.09.99  13:00

« Re: To RSD

Věřím, že Fabia bude bezpečný automobil, ale holedbat se přesvědčením, že "bude dalece nejbezpečnější vůz ve své třídě" to je trochu moc! Proti škodovkám nic nemám, máme jich ve firmě požehnaně(Felicie,Octavie) a jsme s nimi vcelku spokojeni, ale takhle slepě básnit o novém modelu. Kdo z Vás v něm jel??? Ke konci roku naše firma bude měnit část vozového parku za Fabie, tak jsem zvědav. Osobně Fábii přeji úspěch, ať je nejbezpečnějším vozem ve své třídě, ale teď je na nějaké fundované hodnocení bezpečnosti příliš brzy.
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 23.09.99  11:55

« To RSD

Nevím, proč tady zmiňuješ 1,4e,v současnosti nejhorší výbava nového Meganu je RTe a ta zahrnuje vše co jsem psal,navíc el.okna,servo...Nevím co prodávají na Marsu, ale tohle prodává Renault ČR!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  09:36

« Re: Crowbar

Je jasny,ze tobe se nemuze libit neco jinyho nez
    ty japonsky smejdy za hodne penez a ani nic jinyho
    sem od tebe necekal.Co takhle se zamyslet nad
    narodni hrdosti,co!* prachy za stejny auta tem
    vycuranejm okolnim statum to se ti libi!Mozna kdyby se cesi zamysleli a koupili si v te dane
    kategorii ceske auto,byli bychom dneska nekde jinde,to ale plati u vsech vyrobku ne jen uaut.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…