Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

12.10.99  08:03

« Re: Obrázek Fabie combi od RSD

Diky za pochvalu Kingu. Tím průůůůůser myslím to, že RSD, který má jako tuningová firma přístup k více informacím ze Škody pouští některé informace trochu předčasně. Znovu opakovaně k tomu banneru : Je to Fabia 2,0 a tento obrázek je z německýho prospektu, rozdávanýho ve Frankfurtu. Jsem rád, že jsou tu lidi jako ty, co se dokážou vyjádřit objektivně a né jako někdo, kdo tu proklíná Fabii jenom proto, že na ní nemá a mít nikdy nebude.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.99  07:38

to bestias: nejak ti nerozumim - mimochodem, tvoje clanecky se moc dobre ctou. Jinak k faceliftu octavie - zalezi na tom, jak dlouho bude zvykem dojizdet model s faceliftem, jestli rok, nebo dva. U koncernu je zvykem 2 a v soucasnosti je take moda udrzovat stavajici modely jeste tak rok v prodeji. To znamena, ze facelift Oct bude na 90% pro modelovy rok 2001 (rok 2000) a predstaven bude v tom pripade na 101% v Zeneve na jare, podle meho nazoru spolu se sportovni upravou fabie, ktera na nas kazdy den mrka ze skodovackeho banneru, jako ted, vpravo nahore. Skoda si ted musi zapad rozmazlit.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.99  06:57

Tady si někdo koleduje vo pěknej průůůůůůůůůůůser !
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.99  06:56

Tady si někdo koleguje vo pěknej průůůůůůůůůůůser !
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.99  22:52

No u GRUNDIGU , který je dodavatelem rádií pro Škodovku mluví o r. 2000. Lze tedy předpokládat, že to bude modelový rok 2001. Slyšel jsem o interiérech á la Fabia a na řadu by konečně mohla přijít již dlouho zkoušená varianta 1.8T 185 PS se 4X4 (Haldex)Zítra možná Dalin umístí obrázek faceliftu OCTAVIE ze zadního pohledu do tématu Velká Škoda, nebo alspoň odkaz. Zatím se mějte..čau RSD
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.99  11:24

Joooo, tak to je pekny. Ale nejvic me nadchnul ten facelift Octavie. Na tu bych si teda pockal a okamzite zacal setrit :)))) LAHUDKA!!!!!! Snad bude vypadat stejne i v realu. Kdy by mela byt uvedena na trh?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.10.99  10:39

« Obrázek Fabie combi od RSD

Jelikoľ se mi dneska nedaří umís»ovat obrázky přímo do diskuze, tak kdo ji chce vidět vy»ukejte následující: www.mujweb.cz/www/dalina/rsd06.jpg a hned ji uvidíte.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.99  08:07

« Re: NO TO JE SNAD sranda

No to není sranda. Jestli se ti to zdá moc, tak si kup ojetinu v AAA....
  • 00 Reagovat !

foto

11.10.99  06:15

« NO TO JE SNAD sranda

ze by fabie byla jeste o 20 litru drazsi? to uz by se skodovka mohla jit bodnout ouplne.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.99  11:54

« Re: Majiteľ luxusného auta!

Já jezdím sám, nebo ve dvou, přičemž spolujezdkyně váží 60kg. Tak to by mohlo být cool. Navíc jsem koupil kónický vzduchový sportovní filtr JR (je to rachot) a dneska jedu na chiptunning, tak se těším, jak malé dítě. Pokud není ten rozdíl tak markantní a pokud budu mít chiptunning, tak bych asi do LPG šel.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.99  10:28

Stráta výkonu u přechodu na plyn je oficiálně 10-20%, to je strašně moc k tomu se o stejné hodnoty zvýší spotřeba. Z vlastní zkušenosti vím že na spotřebě až tak moc né ta se pohybuje kolem 8l na plyn (Fe 1,3 z jednobodovým vstřikem)ale ten výkon je už znát, nedávno jsme jeli ve čtyřech (sami dospělí chlapi a přiměřeně objemní 90 - 115 kg každý). Na rovinách to šlo 130 - 150 km/hod ale ve stoupáních na Vysočinu 90-80 km/hod z "nohou v oleji", víc to nejelo, když jsem přepnul na benzín tak se celkem rychle zvýšila rychlost na 100-110km/hod. Takže s tím plynem moc nepozávodíš ale zato je to o polovinu levnější a pokud jezdíš většinou sám tak to ještě ujde. Jinak se také připrav nato že je to o poznání hlučnější ale ta "moje" Fe už má 130 000 km za sebou.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.99  08:03

« Re: To King

U prahy 24,30, jo taky býval před 3 týdny za 23,10 .Ale furt se to vyplatí, když mám kolem cestu.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.99  07:46

« To King

Jen tak mimo, kolik že to stojí Natural 95 v Čepru ?(myslím to u HK). Já ho bral 1.10.99 za 23,60,- Kč. To už ho tu kujávy zase podražili ?
  • 00 Reagovat !

foto

08.10.99  07:30

« Toledo vs Octavia

Jen stručně. Shlédl jsem je obě tamtéž. Je neuvěřitelné, jak propastný je mezi nimi rozdíl. Toledo je uvnitř nesrovnatelně příjemnější a hezčí. Kvalita asi tak stejná. Jediná nevýhoda seatu tkví v použití čalounění přístrojovky shora. Octavia má příjemnou koženku, toledo takovou více gumovou, nebo pogumovanou vrstvu. Koženka vypadá u octavie líp i se na ni lépe sahá. Ale jinak mi rozdíl mezi nimi v interiéru přijde, jako kdybych si přesedl z felicie r.v.94 do favorita r.v.93 - sorry, milovaná octavie.
  • 00 Reagovat !

foto

08.10.99  07:25

« Nový zázrak Ibiza vs fabia

Pošťouchnut příspěvkem Lukase 99 o markantním rozdílu použitých materiálů a kvality zpracování mezi interiérem ibizy a fabie, jsem se vypravil k dealerovi seatu na průzkum. předem uvádím, že mě vždy pohled na ibizu/cordobu zahřál u srdíčka s vyjímkou Varia. Tento názor se nezměnil ani po faceliftu. Ale interiér? Ouha. Byl jsem tedy v ibize v základním provedení, ale i tak jsem byl zděšen - sedačky podivnéhoi tvaru (ale lepší, než ve felicii), při jejich posouvání jsem měl stejný pocit, jako u staré ibizy - že sedadlo sedí jen na jedné straně na zarážce, stále stejně hnusná páka pro posun (mimochodem třeba krásný Hyundai Coupe má na posun sedašky taky jen ohnutý drát bez madla!!). Nezměnily se ani ovládací multifunkční páčky pod volantem a volant je stále stejně přihlouple nalepený na přístrojovce. Zůstala i dlouhá spojka. Kvalita plastu v interiéru shodná s felicií, řazení kratší a přesnější, uslintat jsem se mohl po nádherném a dobře se držícím volantu. Je to opravdu jen facelift a byl jsem, i přes pár superlativů docela rozladěn. Lukasi, nezlob se na mě, ale horší kvalita a zpracování a použiré plasty, než má ibiza - ve fabii? Tak to by se, holka, dostala hluboko pod úroveň felicie a o tom pochybuju. Pokud jsi seděl ve VT/Cupra, v nejlepším a nejsportovnějším seatu, pak ti možná mohla přijít i fabia elegance jako konzerva. Ale pochybuji o tom, že fabia classic bude horší, než základ od seatu.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.99  07:10

« Re: Fabia 1,0

Kolik že u vás stojí benzín? No potěš pánbu. Tak to máme ještě co dohánět. Fuj, hrozná představa. Já pláču, když musím k nejlevnější pumpě v okolí pro Natural za 25,40 - raději jezdím do skladu Čepro - tam je za 24,30. Ale 28 a víc,..... Pro šetřílky bude ideální ten nový tdi. Vzhledem k tomu, že se starým TDI/66 passaty docela upalovaly, tak pro hmotnostně dvoutřetinovou fabii to bude nářez. Nebo fabia 2,0 combi - na LPG, k 1,4/74 bych se už bál ten plyn přidat, aby to nebyl plaz. Diamante, proč proboha nejdeš do LPG, když máš combi?
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 07.10.99  22:57

« Fabia 1,0

Pri našej cene benzínu Natural 95 (28,40 Sk) sa ani nečudujem, že sa skoro nejazdí. Veď to je samovražda. A ja som si to nedávno preberal, že by sa možno bodla Fabia 2,0. No a teraz to bude vyzerať na verziu 2,0*0,5 :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  14:36

Máš pravdu Kingu, trochu jsme zahnuli. Ještě k plynu - vrchol škudlení bude přestavba litrový Fabie na plyn. Dobrá masírka by taky byla dát si tam čórovanej směšovač a do kufru flašku s plynem.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  13:58

je tu ovšem jeden fígl: LPG se používá v mnohých domácnostech jak otopivo a tak by jeho masivní zdražení = politická sebevražda. A pokud by byl zdaněn jen ten do aut, začly by podvody, jako s LTO. Jsme v Čechách a na vychcané čecháčky žádné zákony neplatí. Každopádně než zaščne LPG ohrožovat olejáře, to si ještě počkáme. Jinak ročně do auta tak 25 000 km nacpu, to znamená, že bych to měl cca za 1 1/2 roku zpátky. Dost mě to láká, ale pokud se mi sníží výkon z 50 na 45kW a navíc ztěžknu o metrák, tak to už asi tak spokojený nebudu. Ještě o tom uvažuju. Jedině auto vytůnit tak na 65kW, aby ten LPG nebyl znát. Ale nezdá se vám, že jsme trochu utekli od tématu?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  13:41

Olejáři jim ani nic nového mimo karty CCS dávat nemusejí. Jim bude jen stačit zase se ohánět EU, protože v takovém Německu stojí plyn cca 1,35 a benzín 1,65, což by vztaženo na ty naše současné ceny taky dělalo těch 20 Kč.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…