Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

18.10.99  08:42

« Re: Fabia Combi

Bestiasi, takže to znamená, že Škoda má nejen lepší auta než VW, ale i zabezpečení? Tak to pro ní nevypadá pro budoucnost vůbec špatně. Jinak RSD tě tady asi brzo začne bombardovat skicami, až ti z toho bude špatně. Ale stejně se nedostaneme dál, dokud zase odněkud něco neuteče, protožer možností je tolik ,že nebude možné se trefit naslepo. Pokud nechceš, neodpovídej: bude Fabia 3D? Podle mého ne ,ale mnozí tomu věří. Takovému pěknému autu by 3D slušela.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.99  08:23

« COTY

To už COTY běží? To jsem fakt nevěděl. Nesouhlasil bych, že největším konkurentem bude zafira, ta podle mého není zase takový zázrak. Problém bude Yaris a Myslím, že i Rover. Yaris proto, že je to malé a poměrně dobré auto, Rover ze stejného důvodu, jako Alfa 156 - aby byla dána důvěra, vážnost a publicita novému stylu téměř zanikající automobilce. Myslíte, že by někdo štěkl po Alfě, kdyby se nestala Vozem roku? Těžko. ´A propos. V pátek jsem viděl "crashtest" yarisu a staré vectry. Vectra zmuchlaný pravý přední roh kastle, asi tak 30cm, yaris sešrotovaný až po A sloupek (oba to dostali na roh). Bylo to ve městě, takže asi žádná rychlost. Pěkná rakev. Zlatej favorit. A kde je Punto? Pravděpodobně bude kandidovat na COTY 2001. Mají z Fabie strach a neradi by bylo v COTY až druzí, za Škodou. Na příští rok se totiž žádná premiéra malého vozu, ohrožujícího punto nechystá. Snad jen Peugeot 307, ale tím si nejsem jistý. V této konkurenci COTY myslím, že má Fabia reálnou možnost BE THE FIRST. Pokud nezafungují lobbystické tlaky od BMW, nebo Toyoty.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.10.99  08:23

« Fabia Combi od RSD

• « 00 Reagovat !

foto

18.10.99  07:13

Dobrá dobrá, Kingu. Kolik bylo studii Fabie, to opravdu nevím. To se odehrává v Designu a ven vyjde už definitivní podoba. Jak došlo k vyfocení jen tuším. Jestli mluvíš o té fotografii z MFDnes, tak to byla fotografie nedokončeného prototypu. Jenže to nebyla chyba Škody, protože ta fotografie byla podle pozadí (nevím jistě, je to doměnka mých kolegů) vyfocená v areálu VW ve Wolfsburgu. U nás jsou tak přísná bezpečnostní opatření, že je nemožné aby tu někdo vyfotil prototyp bez povšimnutí. Tahle fotografie byla zřejmě pořízena během nějakých zkoušek.
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.99  18:02

« "Fabka" ve finale COTY 2000

Souperi: Zafira, Yaris, Multipla, Rover 75. Videl bych to tak, ze si to rozda Fabia se Zafirou. Multipla snad neprojde, to by bylo asi "nejdivnejsi" auto roku vsech dob. A propos, kde je Punto??? Drzme palce, skodovaci!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.99  10:16

Hele, pokud budeš všechno komentovat takhle, tak to je jako bys tu nebyl (néé promiň, neber to tak osobně). Já to ani tak nezkouším na tebe, vím, že stejně nepovíš, co bys nechtěl, jinak bych tě "utáh na vařený nudli" už před časem. Já si tu jen tak veřejně přemýšlím. Pokud do toho můžeš zasáhnout i jinak, než, tím, ať to furt nezkouším, tak do toho. Ale pro tebe je x krát těžší bavit se o věcech, o kterých víš všechno s někým, kdo neví nic a ty o tom nesmíš mluvit. Tomu "fršťouch". Ale mohl bys možná odpovídat na neutrální otázky typu "Proč došlo k vyfocení Fabie Idnes ipřes maximální bezpečnostní opatření", nebo "Kolik studií předcházelo Fabii a jestli byly i hezčí, sportovnější", apod. RSD má i čelní pohled, pokud se prohrabeš tímhle tématem až někam ke kraji (přeju pevné nervy a ranní hodiny), tak je tam najdeš. A pokud ne, tak pošlu. Už sis zařídil tu mailovou schránku? Máš to za 10 minut.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.99  07:42

Seš dobrej, že to zkoušíš, ale já se nedám. Má už RSD návrh tuningu Fabie taky z předního pohledu ?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.99  07:37

tak těch světel A2 jsem si nevšiml, mrknu na to. Áčko sice vypadá, jako by se chtělo v zatáčce převrátit a tak se i stalo, ale teď má ESP a s ním bude jízda možná stejně jistá, jako v BMW 3xx. Ale ten vysoký pozaz mé závodomilovné a sportomilovné dušičce moc nesedí. Diamante, proboha, jen ne zadek jako Golf/Bora variant! zadní partie bude určitě a´la octavia, ať nás tu bestias lakuje, jak chce. Cosi extra by mohlo být na profilu combi. Profil je vždy to, co se jeví u kombi jako naroubované (podnět pro RSD). Tak protože to určitě nebude stržení okenní hrany směrem dolů, tak to bude zdvih nahoru (asi ne ale neforemná boule podle citrónů xsara a xantia). Možná bude mít zakončení oken vzadu půlkruh (jako stará Toyota camry Combi). Jiné "extra" mě nenapadá.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.99  06:39

Zajímavé názory. Nechte se překvapit, anebo počkejte až se RSD konečně trefí...
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 14.10.99  22:56

« Fabia Combi

No ja neviem, ale ani mne sa Ačko nepáči. To už nie je Mercedes. Mercedes má byť veľký a nie tváriť sa, ako keby sa chcel v zákrute vyvrátiť.

Ako som už dávnejšie uviedol, ja sa na Combi už veľmi teším. Očakávam tak ročné opozdenie. Ale po prezretí tvarov Fabie verím, že to bude pekné. Ale podobnosť s Octaviou Combi by som ani náhodou netypoval. Fabia má také "ostrejšie" (hranatejšie) línie a Octavia je celkovo taká "guľatejšia". Skôr by som typoval zadok tvaru Golf IV Variant ale samozrejme štýlovo zladený s tvarmi Fabie a nebude to až také "krabicoidné". S brzdovým svetlom áLa OC súhlasím, svetlá asi tiež nebudú nečakaných tvarov. Zámok bude asi tiež riešený štýlom Golf IV Variant (nie viditeľná kľučka ako na krátkom Golfe), teda skrytý nad značkou. No a napokon zadný nárazník s bohatým výrezom na piate dvere a na krajoch náznak "úsmevu". No veď uvidíme.

• « 00 Reagovat !

foto

14.10.99  15:02

« Re: TO BESTIAS

Jestli ses koukal na zadní světla, tak ty jsou jak z Fabie. Na obou autech spolupracoval stejný designer. Jinak bez urážky - A-klasa od MB se mi nelíbí. Ale to bude asi mou zaujatostí proti Medům, takže příznivcům se omlouvám.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.99  14:37

« TO KING

Na IAA jsem A2ku dukladne zkouknul, a je krasna!!! Je velka opticky, uvnitr nevim protoze to je jedno z mala aut do ktereho se nedalo sednou a odzkouset :((((( Obrovsky zajem, lidi vsude kolem!!!! Pro me je hezci nez A klasse von Mercedes.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.99  12:59

Mě teda A2 nepřipomíná nic a v nějakém tématu jsem ji dost důkladně rozpitval. Te to dost nezdařilý pokus konkurovat krásnému MB A class. proč se ptáš?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.99  12:46

« TO BESTIAS

Na audi.cz nebo audi.com? Me A2 pripomina jednu z tech radoby spionaznich fotek budoucich Skodovek, ten Van...ale v mensim.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.99  11:53

« Re: To all

Dík za radu. Tak už jsi se koukal na stránku Audi na A2 ?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.99  11:44

« Re: To all

No tak sorry, já jsem jen zkoušel, jestli tě vyhecuju, nebo ne, tak to nevyšlo. Ale na druhou stranu: když se nebudu ptát, tak se nebude o čem bavit. Já to prostě budu zkoušet a ty podle uvážení odpovíš. Pokud jde o maily: vlez prostě na www.post.cz, nebo www.email.cz (post ale bývá dost často přetížen a nebere přílohy, je ale líp zpracovaný uživatelsky.) na obou těchto serverech jedna z prvních věcí, které uvidíš je nápis jako prase: ZAREGISTRUJTE SE apod. a pak už tě to navede. Informace o své osobě nemusíš uvádět a pokud je to bude chtít, tak je můžeš buď napsat, nebo si vymyslet cokoliv.
  • 00 Reagovat !

foto

14.10.99  11:27

« Mail

Nemám čas hledat, kde si můžu a za jakých podmínek zřídit soukromýho maila. Tak mi prosím řekně co a jak... Mimochodem, viděli jste už Audi A2 ? Nepřipomíná vám něco ?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.99  10:23

« To all

Díky za kladné reakce. Nechci se tu stavět do role zástupce Škody. Jsem tu soukromě a podle toho mě taky berte. Na druhou stranu jsem rád, je o Škodě mezi lidma takovéto mínění. K Fabii kombi - nevím jestli je to jen tvůj názor Kingu, ale když ti budu odpovídat, zase dostaneme na téma bonzovat či nebonzovat. Rád bych si popovídal, ale ............no comment. Co se týká principu světel atd. to se dá samozřejmě soudit podle Fabie. Co se týká tvaru, tak se máte na co těšit (už se těším na polemiku líbí-nelíbí).
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.99  09:57

« Re: Fabia Combi.

Příštím hitem zadních svítilen už nejsou LED diody ale světlovodná vlákna !!! Jen kdo bude první .......
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.99  08:59

Dobrej dotaz
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…