Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

12.11.99  08:37

« Re: Zlatý volant

Já bych tomu ocenění takovou váhu nedával, ber v úvahu, že Němci mají tendenci škodu chválit ne proto, že je to supr kára od východních sousedů, ale proto, že si tím zároveň chválí svou, německou techniku a technologii. A nestraš s tím, že by mohla zaujmout taková zafira, nebo multipla. A netahej sem komanče, nebo mě hned po ránu nase.... takhle brzo ráno se mi nechce myslet na to, že minimálně každý třetí, koho potkám na ulici, je podle průzkumů naprostý hovado....
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.99  18:54

Je to super, i když myslím , že je to jen pozitivní předzvěst k autu roku 2.000, tak se domnívám, že mohou zasáhnout i vozy z jiného segmentu. Již Octavia měla moc hezké umístění a tak mne napádá v souvislosti s tím jak stoupají komančům volební preference, jak by jsme dopadli, kdyby to zůstalo ve stopách Favorita......
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.99  12:55

"Skoda - Auto roku 2000", hm, to by se vyjimalo docela pekne, koho by to tady pred par lety napadlo, co ?! Uvidime, nechme se prekvapit...
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.99  11:43

Já jsem optimista a vidím Fabii na prvním místě. Sorry, bestiasi, jsem teď od mailu nějak odříznutý, ale už běhá, zítra to napravím.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.99  10:31

Hyn sa ukáže.
  • 00 Reagovat !

foto

11.11.99  08:55

« Zlatý volant

Tak chlapi, Fabia získala Zlatý volant v Německu.
    Blíží se vyhlášení Auta roku, nervozita stoupá.
    Co vy na to ?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.99  12:33

« Re: Fabia

Páč asi nikdo nemá čas. A taky každej souhlasí se vším, nikdo se nehádá a nikdo nemá potřebu rejpat. Teda kromě Volvisty a těžkýho lobbingu pro Volvo (bez urážky...). Hele Kingu, funguje ti ještě mail ?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.99  10:29

tady to nějak chcíplo, nic nového se neděje?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.99  09:49

« Re: Ceny

Niekde som cital ze zaklad vychadzal na 320 tis.,ale dovozca rokuje zo Skodovkou o moznej uprave tejto ceny. Zrejme to vsak lacne auto nebude.
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 08.11.99  22:06

« Ceny

Ja som zvedavý nafinálne ceny na Slovensku. Neviete niekto, kedy by mali byť?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.99  07:19

Zkušební jízdy...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.99  19:53

« Re: Nový motor 1,4 od Škody

souhlasím s tebou Fabiane (víš o čem mluvíš)
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.99  16:22

« Fabia

Tak jsem včera potkal na silnici u Blanska (to je městečko tak 20km od Brna na sever) 4 fungl nové a zářící Fabie s MBS xx-xx značkama, dvě stříbrné (nic moc) a dvě se světle modrou metalízou (nádherné). To: bestias -- co to má být, tyhle spanilé jízdy??
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.99  15:11

« Re: Nový motor 1,4 od Škody

To: výroba motorů v letošním roce
    Někdy mlčeti zlato. Neznám-li aktuální stav
    neblbnu (třeba i potenciálním zákazníkům ) hlavu !!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.99  14:32

« Re: Fabia v prvej pätici?

Rád bych viděl fabii na špici, ale obávám se toho, že to italský mafiáni zase podmáznou a vyhraje multipla.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.99  14:18

Já myslím, že to dopadne takhle : 1) Škoda Fabia, 2) Rover 75, 3) Toyota Yaris, 4) Fiat Multipla, 5) Opel Zafira.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.99  13:18

Fiat Multipla, Opel Zafira, Skoda Fabia, Rover 75 a Toyota Yaris... Prekvapila me neucast Punta... Strizlivy odhad vysledku:
    1. Opel Zafira
    2. Toyota Yaris
    3. Skoda Fabia
    4. Fiat Multipla
    5. Rover 75
    Velky auta proste nemaj sanci... ale ja pokud bych sedel v porote, tipoval bych nasledovne:
    1. Rover 75
    2. Skoda Fabia
    3. Fiat Multipla
    4. Opel Zafira
    5. Toyota Yaris
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 05.11.99  09:38

« Fabia v prvej pätici?

Ktoré autá sa dostali do prvej pätice?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.99  14:30

« Re: Uz nemate co rict ?

Zafira je taky dobrý auto, ale v dnešní době už to není nějaká převratná novinka, jako byl kdysi Sharan, ale je to jenom vyplnění mezery ve výrobním programu Opelu. Myslím že Fabia to opravdu vyhraje...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.99  14:18

« Re: Uz nemate co rict ?

Máš asi pravdu, bestiasi! Já si myslím, že Fabia je jedno z nejlepších malých aut a že po vypadnutí Punta z první pětice jsou její šance mnohem vyšší. Uvidíme, jak si povede Zafira a
    Multipla, jenže ta se svým avantgarním designem...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…