Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Zlatý volant
Já bych tomu ocenění takovou váhu nedával, ber v úvahu, že Němci mají tendenci škodu chválit ne proto, že je to supr kára od východních sousedů, ale proto, že si tím zároveň chválí svou, německou techniku a technologii. A nestraš s tím, že by mohla zaujmout taková zafira, nebo multipla. A netahej sem komanče, nebo mě hned po ránu nase.... takhle brzo ráno se mi nechce myslet na to, že minimálně každý třetí, koho potkám na ulici, je podle průzkumů naprostý hovado.... -
« Re: Zlatý volant
Je to super, i když myslím , že je to jen pozitivní předzvěst k autu roku 2.000, tak se domnívám, že mohou zasáhnout i vozy z jiného segmentu. Již Octavia měla moc hezké umístění a tak mne napádá v souvislosti s tím jak stoupají komančům volební preference, jak by jsme dopadli, kdyby to zůstalo ve stopách Favorita...... -
« Re: Fabia v prvej pätici?
Fiat Multipla, Opel Zafira, Skoda Fabia, Rover 75 a Toyota Yaris... Prekvapila me neucast Punta... Strizlivy odhad vysledku:
1. Opel Zafira
2. Toyota Yaris
3. Skoda Fabia
4. Fiat Multipla
5. Rover 75
Velky auta proste nemaj sanci... ale ja pokud bych sedel v porote, tipoval bych nasledovne:
1. Rover 75
2. Skoda Fabia
3. Fiat Multipla
4. Opel Zafira
5. Toyota Yaris
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!