Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

08.12.99  17:45

« Re: Fabia sedan?????

Ten zadek mi strasne pripomina Vento ci OLD Toledo. Taky jsem cekal neco vyvyzenejsiho - treba je to jen blbym uhlem a nebo skutecne montaz.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.99  17:18

.... teda nejsou tam chladici skrinky :)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.99  17:15

Kingu, taky jsem se byl mrknout na Fabii (BTW neodpovidas mi na mejly), a mista vpredu je habadej!!!!! Taky sedim rad nizko. Kdyz jsem se usadil s mirnym kompromisem (mam 189cm), vzadu se jeste v prijatelne pohode vesel muj budouci (mozna) tchan. A to jsem vepredu fakt nestradal. Je to bozi auto a v ELEGANCI je k sezrani, skoda ze ji nenabizej s 1,4 50KW, ktera puvodne byla v ceniku a ja na ni mel zalusk. Pry je i podle kroutaku lepsi v pomeru cena/vykon/vlastnosti nez 74KW!!! Elegance s tema dvema motorama za 480 000 neprichazi v uvahu, to radsi Octavii SLX 1,9TDI 66KW za 499 000 neee???? Lukas
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.99  17:11

Lukasi, naprosto s tebou souhlasím. Jen bych nebyl takový optimista - vypadá to too really. Ale fakt to vypadá blbě.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.99  17:07

Tak jsem se byl v NH Caru podívat na fabijku v klídku, bez nevraživých ksichtů v oknech na autoshow a shledal jsem na ní pouze 3 nedostatky: 1/ Příliš místa nad hlavou vpředu (jsem se cítil ztracenej a malinkej a to při 95kg a 184cm fakt nejsem). Ale to je fuk, ne, jak jsem se cítil, protože jinak jsem byl OK. 2/ Mrňavé pravé zrcátko - ne že by jím nebylo vidět, ale při pohledu zvenku zepředu to auto je nevyvážené proporčně. Ale s tím nic neuděláme, co? - a to mě dealer potěšil - octavie pro MY 2000 ho prý už mají taky - octavisti - kupujte velká do zásoby!!!!!! a neduh 3/ pod čalouněním střechy je jen jakýsi papír, ještě měkčí, než má felda a v místech okolo světýlek jde promáčkonout. Ale zase se vrátí. Ale určitě by mě to od koupi neodradilo a nezkoušel jsem, jestli to má i konkurence.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.99  17:04

Kingu a ostatni, prekvapilo me ze vam ta fotka unikla.... Tak aspon jsem byl prvni!!!!! Jestli si Kingu vsimnes, tak ten zadek je celej muj accent.... Uplna kopie. Absolutne to nepasuje tak jak rikas, uplne to pusobi disproporcne v porovnani s kratkym a strmym predkem. Je to naprostej hnus a ja si myslim ze je to podvrh protoze snad ani neni mozny aby tohle nekdo v dnesni dobe vyrobil. Ten zadek je opravdu kulatej a k celkove hranatejsi linii Fabie se naprosto nehodi, navic uz neni IN!!!! Ten podvrh je alespon me zbozne prani protoze o sedanu jsem byl ochoten uvazovat. Fabia je krasna a ja ji zeru, nemuzou preci slepit dohromady designove jinej predek a zadek. HNUS!!!!!!!!!!!!!! Sazim si na podvrh!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.99  17:03

« Re: Re:

Doufejme ze nebude originalni jako FIAT multipla {nebo jak se ten hybrid pise}.Uvidime, uvidime.Jdu dom.Mejtese tu pekne
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.99  16:59

a pusou dofukovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.99  16:58

« Re:

Bestias tu kdysi tvrdil, ze Combik bude zcela orignalni - tak nevim.
  • 00 Reagovat !

foto

08.12.99  16:53

« Bez nadpisu

Ted vazne.Docela by me zajimala F. jako kombi.V kombiku to bude urcite lip vypadat.Kombi+motor 2l- na tuto sestavu se uz docela tesim.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.99  16:53

Myslim, ze z jinyho pohledu to o moc lip vypadat nebude, ale me se nezda, ze by to melo bejt nejak hrozny. Ten octaviansky syndrom - to je totiz skodovacka filosofie. Proste auta pro lidi, co maj radi velkej kufr. Pro ty malejma detma Fabii - pro ty s vetsima detma Octavii. Divaj se na to marketingove a vychazi jim to (viz. vysledky prodeje v zapadni Evrope).
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.99  16:48

« Re: co to je?

Nebo jesli to neni revolucni kontrola tlaku v pneumatikach made in SKODA.V interieru vozidla couhaj ctyri hadicky a ridic nebo spolujezdec manometrem mohou kontrolovat tlak v pneumatikach.Jinak docela vtipny, tak uz se nesmejte.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.99  16:46

500 litrů mi přijde příliš dobrých - cordoba má tuším 455, taky se mi zdá kratší, elegantnější a dynamičtější. Nerad bych, aby i fabii postihl octaviácký syndrom honby za ccm. Menzl má pravdu - na první pohled neslané nemastné, prostě kufrák, taková cordoba má šťávu. No, jestli to z jiného pohledu nebude vypadat líp, tak budu zklamaný - to měl být můj favorit (tedy mít na to).
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.99  16:44

« Re: co to je?

to budou nejaky cidla, nebo ne?
  • 00 Reagovat !

foto

08.12.99  16:43

« co to je?

Co to je na ty fotce za camfrnousy od kol?Vypada to jako kdyby mela na ventilcich hadicky nebo co.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.99  16:34

Fabii jsem jeste ve zkutecnosti nevidel, ale ta F. kufrak mi prijde neco jako Megan-takovy nemastny, neslany, proste bez napadu.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.99  16:34

Ja bych tomu docela veril - co jinyho by se na sedanu dalo vymyslet. Tech 500l - to je dobry ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.99  16:29

Ale na montáž to nevyzerá - je vidět, že je to spy fotka.
  • 00 Reagovat !

foto

08.12.99  16:27

« Fabia sedan?????

Jak praví klasik:"Nepotěšil jste mě, ani já vás nepotěším". Ten sedan je eeeee. Je pravda, že fotka je nic moc a navíc z blbého úhlu, ale já čekal krátký, vysoký zadek, jako bá cordoba. Tohle mi moc krátké a vysoké nepřijde. První dojem - žádná sláva a body zatím sbírá fabia. Navíc se mi zdá, že zadek svým pojetím moc nenavazuje na celkový look karoserie .Je totiž nějaký takový kulatý, nezahraněný, což s fabií moc nekresponduje, Co si myslíte?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.99  16:08

« Re: Krivky motorov

To jsem blázen - jdu to zkusit ještě.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…