Škoda Fabia
« Re: Fabia sedan?????
Kingu, taky jsem se byl mrknout na Fabii (BTW neodpovidas mi na mejly), a mista vpredu je habadej!!!!! Taky sedim rad nizko. Kdyz jsem se usadil s mirnym kompromisem (mam 189cm), vzadu se jeste v prijatelne pohode vesel muj budouci (mozna) tchan. A to jsem vepredu fakt nestradal. Je to bozi auto a v ELEGANCI je k sezrani, skoda ze ji nenabizej s 1,4 50KW, ktera puvodne byla v ceniku a ja na ni mel zalusk. Pry je i podle kroutaku lepsi v pomeru cena/vykon/vlastnosti nez 74KW!!! Elegance s tema dvema motorama za 480 000 neprichazi v uvahu, to radsi Octavii SLX 1,9TDI 66KW za 499 000 neee???? Lukas -
« Re: Fabia sedan?????
Tak jsem se byl v NH Caru podívat na fabijku v klídku, bez nevraživých ksichtů v oknech na autoshow a shledal jsem na ní pouze 3 nedostatky: 1/ Příliš místa nad hlavou vpředu (jsem se cítil ztracenej a malinkej a to při 95kg a 184cm fakt nejsem). Ale to je fuk, ne, jak jsem se cítil, protože jinak jsem byl OK. 2/ Mrňavé pravé zrcátko - ne že by jím nebylo vidět, ale při pohledu zvenku zepředu to auto je nevyvážené proporčně. Ale s tím nic neuděláme, co? - a to mě dealer potěšil - octavie pro MY 2000 ho prý už mají taky - octavisti - kupujte velká do zásoby!!!!!! a neduh 3/ pod čalouněním střechy je jen jakýsi papír, ještě měkčí, než má felda a v místech okolo světýlek jde promáčkonout. Ale zase se vrátí. Ale určitě by mě to od koupi neodradilo a nezkoušel jsem, jestli to má i konkurence. -
« Re: Fabia sedan?????
Kingu a ostatni, prekvapilo me ze vam ta fotka unikla.... Tak aspon jsem byl prvni!!!!! Jestli si Kingu vsimnes, tak ten zadek je celej muj accent.... Uplna kopie. Absolutne to nepasuje tak jak rikas, uplne to pusobi disproporcne v porovnani s kratkym a strmym predkem. Je to naprostej hnus a ja si myslim ze je to podvrh protoze snad ani neni mozny aby tohle nekdo v dnesni dobe vyrobil. Ten zadek je opravdu kulatej a k celkove hranatejsi linii Fabie se naprosto nehodi, navic uz neni IN!!!! Ten podvrh je alespon me zbozne prani protoze o sedanu jsem byl ochoten uvazovat. Fabia je krasna a ja ji zeru, nemuzou preci slepit dohromady designove jinej predek a zadek. HNUS!!!!!!!!!!!!!! Sazim si na podvrh! -
« Re: Fabia sedan?????
Myslim, ze z jinyho pohledu to o moc lip vypadat nebude, ale me se nezda, ze by to melo bejt nejak hrozny. Ten octaviansky syndrom - to je totiz skodovacka filosofie. Proste auta pro lidi, co maj radi velkej kufr. Pro ty malejma detma Fabii - pro ty s vetsima detma Octavii. Divaj se na to marketingove a vychazi jim to (viz. vysledky prodeje v zapadni Evrope). -
« Re: Fabia sedan?????
500 litrů mi přijde příliš dobrých - cordoba má tuším 455, taky se mi zdá kratší, elegantnější a dynamičtější. Nerad bych, aby i fabii postihl octaviácký syndrom honby za ccm. Menzl má pravdu - na první pohled neslané nemastné, prostě kufrák, taková cordoba má šťávu. No, jestli to z jiného pohledu nebude vypadat líp, tak budu zklamaný - to měl být můj favorit (tedy mít na to). -
« Fabia sedan?????
Jak praví klasik:"Nepotěšil jste mě, ani já vás nepotěším". Ten sedan je eeeee. Je pravda, že fotka je nic moc a navíc z blbého úhlu, ale já čekal krátký, vysoký zadek, jako bá cordoba. Tohle mi moc krátké a vysoké nepřijde. První dojem - žádná sláva a body zatím sbírá fabia. Navíc se mi zdá, že zadek svým pojetím moc nenavazuje na celkový look karoserie .Je totiž nějaký takový kulatý, nezahraněný, což s fabií moc nekresponduje, Co si myslíte?