Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Pravá zadní mlhovka+zástěrky
hmm tak to ses asi barvoslepej a jezdis se slunecnima brejlema i v noci ne? :-) Ze ty budes ten mlhovkar kterej sviti zasazdne pres den mlhovkama a hlavne kdyz prsi tak rozne vsechny svetla co ma na aute :)) delam si srandu, ale je spousta takovychhle uchylu -
jenže většina aut z koncernu VW vypadá jak mrzák s jednou mlhovkou. Žádné drahé auto nemá jen jednu mlhovku... :-) protože by vypadalo jako aušus za pár korun, kde se musí šetřit i na kus drátu a žárovce. Tak to prostě je. Ke všemu mě zase nějak výrazně zadní mlhovky neoslňujou... -
Nechápu na co zapojovat druhou mlhovku a daleko více oslňovat řidiče za Tebou, když jedna bohatě stačí. Stejně když řídíš, je Ti jedno jestli svítí dvě nebo jedna. A pokud mlhovky používáš opravdu s rozumem, tak se za větu o oslňování hluboce omlouvám. -
No na Feliciích fungovalo spíše protažení střechy nějakým spoilerem a pod oknem odtrhová hrana čím delší tím lepší.
Odhadl bych že aby bylo čisté okno chce to zlepšit a zklidnit proudění nahoře.
Spodek bude hrát asi taky svou roli dostat prostě turbulenci co nejdál od vozu.
Ale pak je možná lepší snížení podvozku. Aposdem toho půjde méně.
Zástěrky bych ale doporučil už jenom z ohledplnosti vzhledem k ostatním řidičům. Proč to někdo povolil bez zástěrek když už byla povinnost? -
« Pravá zadní mlhovka+zástěrky
Chtěl bych si nechat zapojit pravou zadní mlhovku - prý stačí pouze natáhnou drát z té levé. Je však zapotřebí "zesílit" i příslušnou pojistku? Má s tím někdo zkušenost?
Dále mám dotaz na majitele novějších vozů (bez "zástěrek"): montoval si někdo dodatečně přední a zadní lapače nečistot? Uvažuji o tom, ale jde mi o to, zda tím, že vůz montáží zástěrek částečně ztratí sportovní vzhled, bude alespoň vykoupeno neúměrné špinění zejména pátých dveří. Zpozorovali jste vůbec rozdíl před a po montáží, anebo se auto špiní skoro stejně? (u hatbacku). Děkuji za odpovědi.
-
« Re: Dotazy nováčka
Označení motorizace na víku kufru nemají akční modely (Style, Attractive, Creation, Flash), tyto modely (vycházejí vždy z výbavy Classic) mají dále namísto uvedení stupně výbavy na bocích vozidla pouze nálepku s názvem akčního modelu. Štítky se určitě dají dokoupit v prodejnách ND u prodejců Škoda. Vzpomínám si, že jsem je např. viděl v brněnské prodejně Autonova. -
« Dotazy nováčka
Dobrý den,
tento pátek jsem přebral vůz Škoda Fabia Combi 1.9TDI ve výbavě FLASH. Mám následující dotazy:
1/ Proč nemá vůz označení motorizace na víku kufru? Domníval jsem se, že je to standardní vybavení každé fabie. Je možné tento štítek dokoupit? Nemám důvod motorizaci skrývat.
2/ Interiér má být v barvě Onyx/Onyx, ale mě se zdá, že plast je spíše tmavě šedý. Domnívám se, že starší fabie měly jaksi černější barvu přístrojové desky. Jak je to tedy s barvou Onyx, je to opravdu černá? Není to nějaká škodovácká vychytávka?
Děkuji předem za odpovědi
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Hufnágl