Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

10.01.00  17:21

« Re: CAN-BUS

to je fakt bezvadný! Auto je prostě spotřební zboží.A když ne celý, tak aspoň jeho větší nebo menší části: použít a vyhodit!, k čemu opravy!!??? A ty člověče plať a plať a plať! Ale zato ti vysvětlej, že když budeš pořád platit, tak to máš vlastně levnější... tak to teda jo.... Pokrok civilizace se prostě zastavit nedá. Dorazil už i k nám. Už aby k nám dorazily i ty platy, když už máme tak platit!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.00  19:19

Kontrola vláken jednotlivých žárovek bude později k dispozici jako příplatková výbava. CAN-BUS umožní spoustu užitečných funkcí a hlavně ušetří spoustu drátů. Většina modulů (snad se tak dají nazvat) má i vlastní diagnostiku, takže při poruše dá vědět co se kde děje. Co už super není je ta věc, že moduly se budou (Š.A. a.s. s tím počítá) komplet vyměňovat a ne opravovat a tak třeba při výměně desky budíků je zároveň vyměněn imobilizér ad.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 08.01.00  07:05

Zaujímalo by ma, ako je potom u CAN-BUS riešené istenie jednotlivých spotrebičov? Inak tá zbernica znamená koniec vylepšovaniu a dorábaniu v aute! Ozaj, neviete niekto či svetlá poskytujú aj spätnú väzbu napríklad o stave žiaroviek v svetle?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.01.00  15:09

« Re: Zmena loginu

Samozřejmě jsem myslel CD Fábia pro servisní organizace...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.01.00  15:08

« Zmena loginu

CD Fabia jsem byl tak nadšen, že jsem hned po napsání předešlého příspěvku zapomněl heslo :-)
    Původní login Fa tedy nyní nahrazuje login to.Fa
    Soráč! to.Fa
  • « 00 Reagovat !

foto

07.01.00  12:36

« Re: CD-ROM od Škodovky

Spíš se mrkněte u dealera na CD Fabia pro servisní organizace - to je pošušňáníčko. Spousta zajímavých technických dat, videa, obrázky, bloková schémata atd. To CD co rozesílá Škoda je asi opravdu zbytek co neudali ve Fankfurtu a stojí za houby. Fa
  • « 00 Reagovat !

foto

06.01.00  15:45

It´s strange. CD-ROMy jsou většinou tvořeny a vyhledávány pro komplexnost obsahu. Hmmmm.....
  • « 00 Reagovat !

foto

06.01.00  14:35

Ted mam v ruce papirovy prospekty k FABII a kdyz na ne koukam, tak nechapu smysl toho CDcka. Na papire maji cenik i s vybavama, fotek je tam skoro vic. Holt papir je porad papir.
    Akorat ted vidim, ze jsem zil v bludu, kdyz jsem si myslel, ze ABS je v zakladu všech mmodifikaci verze COMFORT. Je to jenom pro verzi s motorem 1.4/74kW.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.01.00  09:31

Zklamání, zklamání, zklamání - tak bych označil kvalitu nového CD-ROMu Fabia od Škodovky. Octavia Combi se povedla (CD-ROM, auto také), ale CD-ROM Fabia, je tak na pověšení někam, nebo dát na hraní prckovi. Jedinná dobrá funkce je tam ta možnost barev Fabie, jinak je to suchý. Škoda, velká škoda.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.01.00  08:19

« Re: CD-ROM od Škodovky + hromada dotazů

Mě to ještě nepřišlo, asi si budu muset napsat ještě jednou - myslí asi jak na koho. A k bestiasovi - mám na něj i mail, neodpovídá. Obávám se, aby mu komunikace s námi nepřinesla ještě horší následky, než zatrhnutí diskutovat - bojím se domyslet. Já mu povídal, aby se tu nevytahoval se svým autem, že ho poznají. Ale zase na druhou stranu - proč by to škodovákům vadilo - nic nenabonzovala a moc času tady taky netrávil, tak nevím , vo co go. Ale holt tam asi panuje jiná disciplína. Tuhle diskusi ale na 100% někdo čte, to si pište!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.01.00  06:28

Jestli je ten CD-ROM takovy,tak to je vsechno na jejich servru,vcetne tech barev a sestaveni si auta na prani.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.01.00  19:56

Já už ho dostal, bylo to opravdu rychlý. Dokonce to přišlo doporučeně! Ta Škodovka na nás ale myslí!! Jěštěže mi to dala pošťačka, jinak bych musel stát na naší milý pražský poště a po tom co bych CDčko viděl bych byl asi pěkně naštvanej! Fakt to za nic nestojí. Pár obrázku, pár keců z Frankfurtu a jedna funkce, která celkem ujde. Klikáte si na barvy a Fabka se vám "přebarvuje". Musím říct, že barvy vybrali opravdu dobrý!! Není jedna co by se mi nelíbila.
    Neví někdo kam zmizel BESTIAS, máte na něj někdo e-mail??? Mám takový pocit, že mu to Škodovka zatrhla. Takový bavorák jako má asi ve vývoji moc lidí nemá... Doufám, že se mýlím!!
    Taky bych řekl, že už si nás tu někdo ze škodovky čte. Co myslíte?? A jestli ne, tak je to chyba, protože Vaše příspěvky jsou kolikrát lepší než "odborné časopisy" a reflektují názor zákazníků! Toť vše!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.01.00  14:02

To by mne docela zklamali. Ja ho jeste nedostal ,ale ze by to byla takova bida?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.01.00  13:43

To CDcko jsem dostal rychle. Na webu jsem ho objednal snad na Silvestra. Ovsem obsah neni nic moc (pokud tam nejsou nejake neviditelne soubory). Par obrazku, text, ktery byl k dispozici po uvedeni FABIE na trh a screensaver. Vypadá to jako zbytky z Frankfurtu. Čekal jsem, že tam budou pekne prehledne popsany vybavy, konfigurace auta apod.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 04.01.00  13:12

« Bez nadpisu

Jo, když chce někdo škodovku, tak si musí taky něco vytrpět. S tím už nic nenaděláte.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.01.00  10:35

« Re: Zrcátka

otřesné, vůbec nereflektovat. Prodejce to musí zalepit ze své marže (a ta není vůbec malá - např slevy různých prodejců na mou Octávku kolísaly až do 24 000.- Kč).
  • « 00 Reagovat !

foto

04.01.00  10:16

« Re: Zrcátka

Jenom jestli to neni jenom "vycuranej" prodejce.
    Nesjednava se pri objednavce pevna cena, kterou by meli zarucit ?
  • 00 Reagovat !

foto

04.01.00  10:12

« Zrcátka

Dalším překvapení p5i koupi Fabie: Prodejce volal, že díky "technickým problémům" :<) při výrobě Fabie si musím doplatit elektrické vybavení zpětných zrcátek (4000Kč). Proč se mi snaží vnutit něco, o co nemám zájem a ještě požadují, abych za to platil to opravdu nevím. Dále nevím, jestli se jedná o nutné zlo nebo nás chce ŠKODA AUTO a.s. donutit, abychom své vozy kupovali u konkurence? Já osobně již velmi vážně uvažuji o zrušení závazné objednávky Fabie.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 04.01.00  08:26

« Bez nadpisu

Nebude, neboj, bude to škubat, nervy z toho bude mít v kýblu. Na křižovatkách to bude mít problém odlepit se, no radši o tom nepřemýšlet. Ty automaty od VW stojí za .....
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.00  19:35

Díky, řekl bych, že mě to jako laikovi stačí.
    Už se těším na Fabii s automatem,chceme ji koupit pro "mamku"! Myslíte, že to bude dobrá volba??
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…