Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

04.12.03  16:05

« Re: Pravá zadní mlhovka+zástěrky

předníma mlhovkama ať si každej svítí jak chce, stejně svítej jen x metrů před auto a alespoň je to auto líp vidět. Taky svítím předníma když jedu po nějaký vesnický okrsce kde jsem v životě nebyl, je vidět více detailů na silnici a je vidět i více do stran.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.03  16:03

no jo no jo no jo no jo omlouvám se Ečko fakt svítí jenom jednou mlhovkou mrzák jeden německej kdo by co čekal od klobásožroutů tlustých a ještě chlupatých... to se ale pořeší, já to tak nenechám... otázka zda to nezaznamená počítač jako závadu .... :-( *, fakt mě to nasralo, jak trapák z jedličkárny. Nejlepší je Cadillac ten nemá ani jednu a jak mu je.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.03  13:41

Protože čím víc světla, tím líp. Podotýkám, že je zásadně nerozsvítím, pokud je v dohledu jiný auto. Většinou je používám někde, kde to neznám (silnice vedoucí lesem) a opravdu pozdě v noci. Doufám, že jsi zaregistroval, že se bavím o předních mlhovkách. :-) Na druhou stranu je pravda, že teď už to není tak horký, obě auta jsou s xenonama.
    Petr
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.03  11:07

a proc ji rozsvicujes ? Jen tak ?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.03  20:50

Co se mi opravdu nelíbí, je 1 mlhovka vsazená do nárazníku - výsada Jap. aut. To je opravdu nehezký.
    Petr
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.03  20:48

Ace2: Ahoj, nebylo to myšleno nějak špatně, i když to možná tak vyznělo. Proto se omlouvám. Měl jsem opravdu za to, že dvě zadní mlhovky jsou výsadou Favoritů a Felicií. Každopádně si myslím, že stačí jedna mhlule a to na straně řidiče, protože kdo by v mlze předjížděl zprava. Myslí, že by měly být dvě nlhovky (funkční) i na tom "C"? Za čím si ale stojím je, že opravdu do Jedličkárny patří používači mlhovek i mimo sniženou viditelnost. Není taky pravda, že na dálnici je při rozsvícených mlhovkách max. povolená rychlost 80km/h??? To bych nechal našimi orgány ošetřit aby se lidi odnaučili mlhovkovat jen tak. I když na druhou stranu si je taky rozsvítím - ale pouze pozdě v noci když není provoz a spíš mimo dálnice.
    Petr
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.03  20:30

Podla mna je uplne *, kolko hmloviek ma auto, hlavne ide o to, ako su spraven. Aj jedna staci a ze je vlavo je myslim logicke. Ono hmlovka ma upozornovat a tuto funkciu dostatocne spravi aj jedna. A dokonca (da sa to samo aj inak poznat) hned clovek vie, ci auto nahodou nebrzdi. Napr. dnes rano som nexapal - citroen xara break (proste kombik) - asi mal zapnute hmlovky a bezpecne viem, ze nebrzdil /tretie brzdove svetlo + zrychloval/ - ale zadne svetla (obidva svetlomety) - vsetko svietilo intenzitou, ako keby brzdil (asi mal hmlovky zapnute). Osobne toto povazujem za humus.

Co mi ale na asymetrii vadi je to, ze ostala len jedna cuvacka, ktora nahovno svieti. Ja by som privital dve a najma, keby lepsie osvetlovala priestor za autom. Kolkorat sa mi stalo, ze som musel v tme cuvat v uzkych priestoroch a H som takmer videl.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.03  20:25

Ace2: Já jsem na technickej měl lehkou závadu právě tu mlhovku, že svítila jen jedna. Světe div se, ale ze Švýcar tak bylo auto originál zapojený. Dodělával se drát, aby svítily obě :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.03  10:00

« Re: To HUF ad www.toptuning.cz

NWT je počítačová firma. Pokouší se prorazit jinde, ale jsou naivní. Typičtí počítačoví odborníci. Vše je jim jasné, protože o tom našli něco na netu ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.03  09:36

to jsou jen reklamni keci jaky ma 90% firem. Vsechno umime, vsechno zname, vsechno dodame :))) hahahaha
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.03  09:00

RV: no by me zajimalo jak to ladi na miru, kdyz jim staci poslat RJ postou. *
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  21:55

hmm s tou viditelností to pravda až takovej rozdíl nebude o to se taky nikdo nepře. Pře je o tom zda auto vypadá s jednou mlhovkou jako jedličkárny či ne...
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 02.12.03  21:42

Ja myslim, ze kde je mlhovka a jestli je jedna nebo dve je houby dulezite, hlavne ze sviti. Stejne se pouziva (ci presneji mela by) jen opravdu v odduvodnenych pripadech, kdy je VELMI snizena viditelnost a pak clovek ani nerozezna, co je to za auto a je mu uz uplne putna, jestli tam ma jednu nebo deset mlhovek.

Sory, ale diskuse o ho...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  21:33

jo souhlas 206 to má udělaný s elegancí francouzů, tam je to fakt vyřešeno jako doplněk k celkového designu auta a ne ve stylu "když to tam musí bejt tak to tedy někam rychle frknem"
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 02.12.03  21:20

peugeot 206 ma jednu zadnu hmlovku a kedze ju ma v strede, vyzera to cool

som zvedavy kto zacne prvy montovat jednu hmlovku dopredu :))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  19:04

P2M: Mlhovky mám na "mém" "E" vskutku obě. No v tom případě jsou blbečci asi všichni co mají auta nad dvě mega, protože si odvážím tvrdit, že neexistuje auto nad dvě mega mající jen jednu mlhovku... i VW usoudil, že by jeho Phaeton vypadal jak z jedličkárny kdyby svítil jen na jedný straně, BMW 7xx to samé, u těchle dvou se to řeší elegantně vyšším napětím do LEDek, u Pheetona svítěj dvě ze čtyř červených kruhů, u BMW 7xx zase svítí LEDky blíže k SPZtce, Jaguar svítí také dvojitě a to malé trojúhelníčky v rohu zadních lamp. Takže bych oponoval že to mají jen zamindrákovaný blbečci, mám pocit, že majitelé těchto aut povětšinou mindrákem z auta netrpí, nicméně už si nejsem tak jistý tebou, možná za to může nevyrovnaná sociální situace, či potíže v sexuálním životě, to není injektivum to je prostý popis, jinak si to tvoje žvatlání nedokážu vysvětlit. Jinak jedna mlhovka vypadá už moc přehnaně jako value řešení, výrobce tím dává najevo, kdo šetří má za tři a kdo ojebává zákazníky za devět (když k tomu připočteme boční zrcátko). U Japonců a Korejců to chápu, tam je to z jinýho důvodu. Pro Japonce je prioritou US trh a proto pro EU trh udělají záměnu buď místo dvou zpáteček jednu a druhou pro mlhovku a nebo naférovku vyříznou v nárazníku díru a daj tam kus červenýho světla. U tradičních EU vyrobců je to nepochopitelný, i když euro k euru...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  17:30

Co je opravdu hnus jsou sauta, která mají vlevo mlhovku a vpravo couvačku. Pokud je to nezabarvené do červena, tka je to opravdu humus.
    Petr
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  17:29

2 Ace2: To se hodně pleteš. Na mém W203 "C" je taky jen jedna zadní mlhovka, na Volvu S40, co jsem vlastnil byla taky jen jedna, na Hondě civic, co má bratr přítelkyně je taky jen jedna. Myslím, že ani na "tvém" "E" nejsou dvě, protože na to je prý nějaký předpis. Obě mlhovky si zapojují blbečci, kteří mají mindrák, že auto nebude "symetrické" a potom hovádka s Favoritama a Filckama, který je mají už z inteligentní výroby.
    Petr
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  16:56

« Re:Mlhovky

Jo, jo. Taky miluju takový paka. Hlavně "tvůrce" mlhovek Felicie bych nechal zemřít nějakou bolestivou smrtí. Neznám nic horšího než jet (byť je mlha nebo prší) v koloně za nějakým trotlem se zaplejma zadníma mlhovkama. To jsem pak zralej na červenej zákal :-( Proto tu veřejně apeluju: vypínejte zadní mlhovky v koloně pokud nejedete poslední. Díky moc :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.12.03  15:23

« RE:Mlhovky

Když jsme u těch mlhovek může mi někdo vysvětlit proč mají fabie možnost zapnout samostatně přední mlhovky nebo současně přední i zadní ? Když už to není každý zvlášť (já to tak mám např u Fiata a je to normální asi i jinde) nebo alespoň naopak aby šlo zapnout samostatně zadní mlhovky.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…