Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

20.04.00  06:49

« mini

to Rsd, souhlas..nejake 3dv mini za tu cenu by opravdu na nasem trhu byla bomba..je to stejne zvlastni, ze do tohodle segmentu skodovka neudelala auto..fiat me seicento, renault twingo ...skodovka nema nic..do 220 se myslim jeste vleze suzuki swift, ta mala mrcha od hyundai, tusim atos se to jmenuje, by myslim taky mohlo.. zadne jine me uz nenapada..
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 19.04.00  00:00

« Model 98

To radenie viem prfektne porovnat. Foter ma Feliciu model '95 a tam sa pri radeni dvojky dotykam sedadla. Ale ja mam faceliftovane Combi a tam je to uplne o inom. Drahy su omnoho kratsie a radenie je presnejsie. Taktiez podvozok je akysi tuhsi a lepsie sedi. Drahy kluciek na dverach su omnoho kratsie a na ich ovladanie je potrebna mensia sila. Odhlucnenie je tiez lepsie. A takychto veci je mnoho. Takze nie je Felka ako felka. (sorry, ze pisem bez makcenov, ale zvykam si na vynikajucu klavesnicu Natural keyboard od Microsoftu, klobuk dole, je sice draha, ale je skutocne fantasticka)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.00  21:40

« Re: RSD:kocky i lidi

jo souhlasím, že až zmizne z trhu Felicie, nebude tu žádný levný, jednoduchý a dostupný auto, krom Matize, Twinga a Seicenta,(jestli jsem vynechal nějaké mini do 220.000 tak se omlouvám) který tim pádem nebudou mít konkurenta na našem trhu. Osobně bych přál lidem nějaký mini od Škodovky s cenou cca 180.000, a myslím, že by na našem trhu udělala Škoda větší díru do světa než s Fabií. Problémem je ale takové auto s nízkými výrobními náklady vyvinout, protože jak říká Bestiáš: Není problém udělat skvělý auto za melouna...a jenom dodám , že z * voňavý mejdlo taky neuděláš...
  • 00 Reagovat !

foto

18.04.00  15:41

« RSD:kocky i lidi

ale maji stejny problem..kde na dotycnou vec vzit...:-))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.00  09:27

« To Gapa

Tak v tomhle máš pravdu. První Feldy měli řazení opravdu nif mof, ale s faceliftem tu byla změna k lepšímu. I když Felicii, která má skoro deset let starou koncepci bych třeba s novejma autama nesrovnával.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.00  09:24

« Re: vysledky prodeje

Octavia měla mnohem snažší nástup na trh, protože tu v její třídě, za takovou cenu ještě nebyla taková konkurence. U Fabie taky (hlavně v ČR) hraje velkou roli cena. Když si rodina kupuje auto, tak si vezme radši plně vybavenou Feldu v kombiku než Fabii v základu. I když já mám zase zkušenost, že u nás dealeři nestačej pokrýt poptávku. A co se týká zahraničí, tak tam není o čem diskutovat. Bylo tu už psáno - Škoda má 80% export a jenom 20% se prodá doma. A letos se má podíl vývozu ještě zvětšit. Docela jsem zvědavej na to, až budeme také v EU a tím pádem v bezcelní unii. Myslím, že se toho některé automobilky na západě dost bojí, protože pak bude moct jít Škoda s cenou ještě níže...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.00  06:52

Presto, ze jsem priznivce Fabie, musim zde citovat jednoho meho znameho prodejce Skoda.
    "O Octavie se po uvedeni na trh lidi primo prali,
    a vsechny auta na krame byla temer hned zamluvena.
    Fabie nam tu stoji nekdy i nekolik dni. Prodava
    se, ale spousta lidi si jeste radeji vezme Feldu."
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.00  22:30

to:Bestiáš. Chtěl jsem zůstat mimo tuto diskuzi, ale nejde to nereagovat. Cituji:"mají Fiaty přesné řazení třeba po 150.000 km ?". A já se ptám: mají Škodovky přesné řazení třeba po 150.000 km? Prdlajz!!! Řazení u Felicie po 60-70.000 km připomíná lepší Š1203 no a když si přečteš rubriku Škoda Octavia - konstrukční vady, tak se tam nediskutuje o ničem jiném než o problémech s řazením.......... no a Fábia??? ta potřebuje ještě hodně času na to, aby ukázala co v ní je! Prozatím - Škodovka a řazení? nif mof! Kofťo!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.00  17:48

No nevím jak nestíhaj vyrábět, ale u nás v pordejně Škoda jich maj k okamžitýmu odběru několik. Jedinej problém - není kdo by je chtěl.
    Ale asi jinak opravdu nestíhaj vyrábět (na sklad).
  • 00 Reagovat !

foto

17.04.00  17:34

« to :bee

kočky by kupovaly Whiskas , a lidi by kupovali Fabie:o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.00  09:31

To Bee - Když tu rozebíráš čísla, kolik se prodalo Fabií, tak si uvědom proč - protože se nestačej vyrábět a né proto, že by je nikdo nechtěl. Zahraniční trh má samozřejmě přednost. Tím, že se Fabia zúčastnila soutěže Auto roku, musela splnit podmínku, že se již musí prodávat v minimálně 5 ostatních zemích. A když už se tam začala vyvážet (a s velkým úspěchem), tak si nemůže dovolit s tím přestat, nebo ten konkrétní export omezit. Jestli sis nevšiml, tak prodej a ankety v Čechách už jaksi nejsou nejpodstatnější pro marketing Škoda. Podstatnější jsou výsledky exportu. To Wolff - převážná většina nových aut má řazení přesné, protože jsou nová, ale mají Fiaty přesné řazení třeba po 150.000 km ? Každé auto taky potřebuje občas seřídit řazení, ale je rozdíl, jestli je něco povolenýho a nebo "vyčvachtanýho"...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.00  08:05

Uz jsem to tu nekde psal, v Brne je to samy Punto a hlavne strasne moc Bravo ale spis Brava. Nevite nekdo kde by se daly sehnat vysledky prodeje Fiatu? Podle toho co je videt na silnici tak Punt je v provozu tak 3-4 vic nez Fabii. Ale Putno se asi prodava dyl, ne?
  • 00 Reagovat !

foto

17.04.00  07:46

« vysledky prodeje

skoro 2900 fabii v CR za prvni 3 mesice tohoto roku..felicie-7450+2800 combi..trosku spatny start novinky domaci znacky ne? pritom prodej novych aut je o 19 pr. vyssi, takze lidi kupuji nova auta..ale urcite ne fabie..
  • 00 Reagovat !

foto

13.04.00  13:00

« co ty na to Wolffe?

Plácáš nesmysly a jsem rád , že to tu dokázal někdo jiný než já a bestiáš....5V motory jenom žerou..to by napsal snad jenom.... Víš co už tě absolutně ignoruju ,protože pro mne nejsi rovnocenný partner k diskusi. Lidi máte pravdu , nemá cenu se s ním hádat stejně tak, jako s Octaviem...:oD
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 13.04.00  12:28

« Re:

Ferrari v současné době vrábí model F360 Modena, který má 5v na válec, předtím ho měla 355 a 348.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.00  12:09

« Re: Fabka

To Bestias: tak jak to je?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.00  12:08

« Re:

To wollf & co. : jste jak mali kluci kteri se na piskovisti hadaji o anglicaky.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 13.04.00  11:34

« Bez nadpisu

Jo a ještě Ferrari pokud je mi známo - tak dnes nevyrábí žádný model s 5v motorama, ale možná se mílím, mrknu se na to.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 13.04.00  11:32

« Bez nadpisu

No nikoho - tebe a Bestiáše chápu. Ale citace - U Škody jsou lidi víc pružnější a flexibilnější co se nasazení a specializace týká. Jo to je přesně to co němcům chybí a proč němci mají problém vyrobit(s vyjímkou Mercedesu - považuji ho za něco podobného jao Maseratii) opravdu auto, které je po všech technických stránkách kvalitní(nejde jen o slícování plechů, ale de o celou souhru všech věcí, který v tom autě sou. Jo ještě s těma úspěchama Fabie - nekřičte hop dokud nepřeskočíte. Ty prodeje zatím nic moc a výroba taky není taková jak by si šéfové z MB představovali - to jistě uznáš. Jo to RSD - tak sem s těma argzmentama a článkama(Ale ne žádný takový, že tata má v práci to a zase ono...) A už mě taky neštvěte s tím, že si jel ve Fiatu a... V kolikati si jich jel, kolik z nich bylo nových koupených zde... Já sám přiznám, že bych si auto dovezený z Itálie nekoupil ani za boha, stejně tak jako z Francie a pod. Ital ti vykvedlá po Římě i Humra. Než něco napíšeš tak si to prosím tě rozmysli, jinak to fakt piš do těch perel...prosím?!!
  • 00 Reagovat !

foto

13.04.00  07:54

« Bez nadpisu

Tady je vidět, že zase kecáš Wolffe, protože Ferrari od pětiventilového rozvodu rozhodně neupustilo!!!. Netvrdím také ,že ho vymysleli němci, ale tvrdím, že ho němci zařadili jako první do velkosériové výroby. Já mám spoustu argumentů a spoustu článků, ale i osobních testů dokazující přímo, jak jsou na tom s kvalitou táloši proti skopčákům ale už mne mrzí se pořád opakovat. Doufám že alspoň úspěchy Fabie na jiných ,než lokálních trzích jsou protebe hořkým oříškem, a že už konečně dáš pokoj s těmi tvými "pádnými argumenty" ,které ale zatím nikoho nepřesvědčili.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…