Škoda Fabia
« Re: tip
Možná se pletu, ale v oficiálních prodejních materiálu jsem četl, že je k dispozici pouze s automatem. Dokonce tu někdo nedávno říkal, že ověřoval tento údaj na infolince, a že mu ho potvrdili... Velmi rád bych se pletl. Při té prodejnosti vs. Felicia se ani nedivím, že Škoda začíná revidovat svou strategii. Na tu motorovou politiku je taková vlna odporu i ze zahraničí (viz dnešní MFD), že tam podle mě brzo přibude nějaká varianta 1.6 74KW či tak nějak. -
Diamant 27.04.00 07:04
« Re: Korejské auta
Ako som sľúbil, tá Leganza má 2 roky a má najazdené asi 110 000 km po Slovensku hore dole. BTW vozil som sa už s kopou áut a užiadneho som nemal problém s brzdami. Takže nepokúšaj sa mi nahovoriť, že je to u Daewa ok a že ostatní ich majú nanič. A s tou rúčkou na dverách, to je len jedna maličkosť, ktorá mi utkvela v pamäti. Ale ono je toho viac. -
« Re: Korejské auta
to diamant: zaujimave, rovnako riesene drzadla (len priehlbinu) maju snad vsetky azijske auta a je zaujimave ako ti moze tato totalne nepodstatna vec vadit a neviem co by na tomto rieseni malo byt nieco "neperfektne", ak by si kritizoval kvalitu oblozenia dveri, kvalitu interieru (ktory je v leganze dvestotisickrat krajsi) by som pochopil, ale toto ?!?
etse co sa tyka brzd som zabudol napisat: vec, ze vozy daewoo maju tvrdsi brzdovy pedal je znama, maju to vsetky modely a pri "prejdeni" z ineho vozu je to nezvyk, ze spociatku musis na pedal vytvorit vacsiu silu, z tohto pohladu ale napr. ja mozem zacat kritizovat vozy VW Polo za to, ze zase maju moc makky - neda sa citlivo brzdit a ked ho zosliapnem, tak to hned brzdi ako dive a letim dopredu... podobne "tvrde" brzdy ma ale napr. i bratov lancer, cize opat azijske auto... zaver: je to len vec zvyku a napr. i ja som bol prekvapeny napriklad ako brzdi taky matiz... -
« Re: motory a fabia
Já nevím, proč někomu vadí, že si kromě silnějších a dražších motorů může koupit i slabší a levnější. Nikdo nikoho nenutí, aby si kupoval ty slabší. To, že je nabídka motorů širší, je snad plus, ne ? Každý si může vybrat... (když na to má) To Wolff - Stejně jako RSD jsem jel v několika desítkách Octavií, ale v žádné plasty nevrzaly. -
Diamant 24.04.00 22:51
« Re: Korejské auta
to greggie: Ja som ani slovom nepovedal, že pruženie je u Octavie pohodlnejšie. Tou Leganzou som sa skutočne (nie iba vraj) viezol. Keby som vedel, tak ti to natočím na kameru a urobím z toho fotky, aby si mi veril. Ale to je napokon tvoja vec. Bohužiaľ, stav km na tachometri som si nevšimol, nakoľko som sa sústredil na iné veci. Ale keď budeš na tom trvať, tak ti to dodatočne zistím. Pokiaľ nechceš pripustiť vŕzganie plastov, tak čo povieš na ergonomicky "perfektné" držadlá dverí, pomocou ktorých zatváraš dvere. Je to iba taká malá plastová priehlbinka, kam nemožno poriadne zasunúť prsty a na spodku narazíš na skrutku. Na to som sa pozrel dôkladne a zistil som, že na tej skrutke žiadny kryt ani nebol. A takýchto maičkostí je tam viacej. Ale ja si to skutočne nepamätám. Nemám v hlave HDD.