Škoda Fabia
« Re: tip
Možná se pletu, ale v oficiálních prodejních materiálu jsem četl, že je k dispozici pouze s automatem. Dokonce tu někdo nedávno říkal, že ověřoval tento údaj na infolince, a že mu ho potvrdili... Velmi rád bych se pletl. Při té prodejnosti vs. Felicia se ani nedivím, že Škoda začíná revidovat svou strategii. Na tu motorovou politiku je taková vlna odporu i ze zahraničí (viz dnešní MFD), že tam podle mě brzo přibude nějaká varianta 1.6 74KW či tak nějak. -
Diamant 27.04.00 07:04
« Re: Korejské auta
Ako som sľúbil, tá Leganza má 2 roky a má najazdené asi 110 000 km po Slovensku hore dole. BTW vozil som sa už s kopou áut a užiadneho som nemal problém s brzdami. Takže nepokúšaj sa mi nahovoriť, že je to u Daewa ok a že ostatní ich majú nanič. A s tou rúčkou na dverách, to je len jedna maličkosť, ktorá mi utkvela v pamäti. Ale ono je toho viac. -
« Re: Korejské auta
to diamant: zaujimave, rovnako riesene drzadla (len priehlbinu) maju snad vsetky azijske auta a je zaujimave ako ti moze tato totalne nepodstatna vec vadit a neviem co by na tomto rieseni malo byt nieco "neperfektne", ak by si kritizoval kvalitu oblozenia dveri, kvalitu interieru (ktory je v leganze dvestotisickrat krajsi) by som pochopil, ale toto ?!?
etse co sa tyka brzd som zabudol napisat: vec, ze vozy daewoo maju tvrdsi brzdovy pedal je znama, maju to vsetky modely a pri "prejdeni" z ineho vozu je to nezvyk, ze spociatku musis na pedal vytvorit vacsiu silu, z tohto pohladu ale napr. ja mozem zacat kritizovat vozy VW Polo za to, ze zase maju moc makky - neda sa citlivo brzdit a ked ho zosliapnem, tak to hned brzdi ako dive a letim dopredu... podobne "tvrde" brzdy ma ale napr. i bratov lancer, cize opat azijske auto... zaver: je to len vec zvyku a napr. i ja som bol prekvapeny napriklad ako brzdi taky matiz...
podstatne kratsi prevody. Zase to ale bude
pri vyssich rychlostech o neco hlucnejsi,
bude se vice tocit.