Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

28.06.00  18:40

« Re: Test MF Dnes

Kyslo: mel bys pockat jeste o 10000 km vic, Fabia byla do 20 000 km skoro bezporuchova, az na nefunkcnost vyhrivani sedacek. Zminene velice vazne zavady se projevily mezi 20 - 30 000 km
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.00  18:38

Ja si myslim, ze dostava jen trosku vic nez normalni auto. Sice psali,ze se na tom stridaji 3 lidi, ze v Nemecku jeli parkrat kolem 190 km/h, ale na druhou stranu to auto jezdi hodne dalkove trasy, bez studenych startu a v zime to taky moc netestovali. Koupili to v prosinci 99' a v dubnu to melo 10 000 km, zbytek najeli za 3 mesice (napr. cesta do Chorvatska - 3000 km ). Mozna jste si vsimli (nevim jestli to je na internetu), ze nejmensi poruchovost z testovanych MFDnes aut (2 x Octavia, 1x Fabia a Felicia ) mel ojety Ford Mondeo, kde menili jen cidlo teplomeru a praskle zarovky ....
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.00  18:05

ou jeje :-( Asi sa mam na co tesit :-) Zatial som na Fabii odjazdil 16.000 km, ale este sa nic nepokazilo. Pockam si do 20.000 km, potom dam vediet ci to je u Fabii bezne.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.00  17:48

Tak to je teda rána. Chápu, že to auto asi dostává co proto, to ale asi každý služebák. Nezbývá mi, než si přihřát svoji polívčičku, že je to nový nevychytaný auto. Ale i tak je to dost nepříjemný překvapení, tak zlý jsem to fakt nečekal.
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.00  16:10

« Test na IDNES

Otevřete si:
    [odkaz] - dole jsou dva články na téma Fabie. Jeden již zmiňovaný test a druhý srovnává 44KW a 50KW. Možná bych byl pro zavedení další osvědčené rubriky Fabia - total *. No nebudu rejpat, každý ať posoudí sám.
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.00  14:53

« Bez nadpisu

Mate pravdu, uvedeny test tam jeste neni.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.00  14:04

kde vy pozerate MFdnes na www.idnes.cz/automoto mi uz asi dva tyzdne vychadza rovnaky obsah, asi tak jeden novy clanok za tyzden, na akej adrese to vy pozerate?
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.00  11:14

« Poznamka

Neodpustim si decentni poznamku. Nehovori rozervane svy sedacky Fabie o spatnem dilenskem zpracovani nemeckych aut ? Myslim si, ze bezduvodne kritizovane povrzavani plastu v okoli radia u Fiatu je proti tomu v pohode.
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.00  09:11

« Test MF Dnes

Tak je to tady. Testovana Fabka po 30 000 km vystrcila poradne drapy. Vymena vsech kotoucu, vymena ridici jednotky, vymena sedadel, a jine drobnosti stala po 30 000 km 72 000 Kc podle nezavisle zkusebny. Nastesti to bylo v 1 lete zaruce od Skody, takze to nestalo nic, ale kdo najezedi 30 000 km za par mesicu ? Pokud se vam vyse uvedene zavady neprojevi do 1 roku, mate smulu, bude se platit, protoze uz nemate zaruku. Snad souhlasite, ze jsou to vazne zavady, ne ? Vice informaci v dnesni MFDnes, anebo snad uz na www.idnes.cz. Ocekavam poznamky, typu: je to prvni auto, byla to nahoda, to se nemohlo stat, MFDnes zase keca a vymysli, apod. Takze honem,honem, ctete a reagujte ....
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.00  07:18

« Re: combik

To u nás je 10 st. To s tím zadkem jsem nakousnul já, kdysi. Už se těším na to, až se to tu zase rozdělí na dva tábory, na ty haniče a chváliče. Ten zadek je natolik zvláštní, že ta diskuze vydrží asi na dost dlouho.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.00  21:04

kdysy někdo někde (a teď nevím, jestli jsi to byl ty Bestiáši) nakousnul, že Combi Fabia bude mít dost originální zadek, což se mi taky z těch fotek moc nejeví....nu což, nikdo nepromluví, nezbývá než čekat a zatím si užívat sluníčka :o) (teploty dnes v noci na severu čech 8 st. celsia)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.00  11:53

Nebude - jestli teda myslíte tu černobílou fotku v Právu.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.00  20:43

Asi takhle narozdíl od jiných publikovaných fotoretuší vypadat bude. Zaráží mne však zase ta "špatná" kvalita zachyceného obrázku (stejně jako v případě sedanu), kde člověk již těžce rozezná chyby retuše.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 26.06.00  19:02

Mne sa tá fotka nepozdáva. Jednak je veľmi malinká a na druhej strane zadok auta rovnako "sedí" pri zemi, ako na inej tzv. špionážnej fotografii, kde bola zachytená Fabia v prevedení sedan. Ale keby bol zadok taký skutočne, tak by to bolo celkom pekné. Čo na to RSD?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.00  09:08

Fabia Combi má přijít na podzim. Minivan ale dělají na bázi Octavia, a má se objevit po premiéře Golf-Minivanu. Fabia je podle mne na Minivan moc úzká. Pak by to mohlo vypadat jak Opel Agila :o)))) ...nejdřív snaha . potom haha.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.00  15:11

To bude nejspíš nástupce Feldy pickup. Protože jsem zaslechl, že už jejich prodej dost stagnuje z důvodu, že na nich nebyl udělán poslední facelift.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.00  14:05

Clanek co byl v tech novinach je na [odkaz] .

Pisou tam jeste cosi o nejakem minivanu, ze by mohl toho kombika predstihnout v uvedeni. Nevite nekdo o co jde ? O tom jsem zatim nikdy neslysel, ze by se do neceho takoveho pustili.

• « 00 Reagovat !

foto

23.06.00  14:02

Clanek co byl v tech novinach je na [odkaz] .
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.00  10:06

« Re:

Dej si radsi noviny pod zadek, az te tata za tu spojku sereze !
  • 00 Reagovat !

foto

23.06.00  09:41

« combik

Dneska jsem videl v metru nekomu pres rameno v "rudasu" fotku Fabie Combi. Nevideli jste ji nekde na webu ? Byla takova polospionska (bez krytu s dratama od merici techniky).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…