Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

18.12.03  20:56

« Světlo z ledek

Na plochu 10 x 10 cm se vejde cca 400 vysocesvítivých ledek průměru 5mm. Může to nahradit hlavní světlomet?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.03  18:14

« Re: Kde ja ta pojistka

Tam je navíc i vypínač? No tak to by chtělo schéma aby si to člověk mohl zapojit sám a nedomršili mu to v servisu.
    Ty gumy, no na Favoritu dopředu zimní a dozadu letní dungovalo dobře.
    Ta Fabie má lehčí předek, lehce se přebrzdí a chcípne motor naopak potom še špatně zase chytá a jede rovně. A motor ne a ne naskočit.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.03  09:51

« Re: Zimní gumy jen dopředu

to:dabel Myslím, že jsem napsal to samé v příspěvku 12435 :-) a tak se s ním bavím tak aby byla sranda :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.03  09:46

STAVROS a ladao: Ale ved sranda musi byt ;)) Ked toto niekoho vytoci, tak ma slabe nervy ;) Ale citanie je to pekne ;))
  • 00 Reagovat !

foto

18.12.03  07:31

« konečně

No konečně na to STAVROS kápnul. Tak si dejte hoši pauzu s 1.2 HTP a zpátky k těm Fabkám.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.03  07:26

ono je vicemenne jasne, ze ten 1,2 HTP je podivny provokater, ktery se pouze tesi z nasi vzteklosti, jak na nej reagujeme. Jelikoz to nikdo nemuze myslet vazne, ani kdyby to byl sebevetsi blb.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.03  06:55

Tak to vyzkoušej a neptej se, když se ti to bude líbit, tak to tak nechej :-) a když ne tak přidej i ty zadní :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.03  06:53

« Re: Kde ja ta pojistka

No kde by byla ty supermotore, co myslíš...no...? No přece v krabičce s náhradními žárovkami a pojistkami to nevíš ? To mušíš napřed zajet do servisu a oni ti tam namontují ten spínač a dají ti tam pojistku a dóóóst možná i jinou od nich ze skladu, tak ti ta náhradní zůstane v té krabičce :o)
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.03  22:26

« Zimní gumy jen dopředu

Jak to bude fungovat na té Fabii?
    Na Favoritu to bylo super!
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.03  22:25

« Kde ja ta pojistka

Co se sní zapínají zimní světla?
    Dokáže někdo poradit už fakt začíná být brzy tma a ač většinou svítím i v létě přes den někdy člověk zapomene.
    JO když jsem měl ne 1000covku ale 100vku tak to byla na sněhu paráda na OR6 jsem jí na pravém suchám pruhu dálnice rozjel na 180 a pak hurá do levého kde leel přemrzlý prašan ve zpětném zrcátku bylo vidět jen bílou stěnu a v ní se občas rozsvítily světla aut které jsem předjížděl když to kleslo na 160 tsak znova na asfalt vpravo a na 180 a pak zase doleva! :-) Jo paráda!
    To byla doba ve městě se dalo v noci na sněhu jezdit i 140 nežádných 90 jak se někdo vytahoval.
    Teď už je moc velký provoz!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.03  21:17

« Re: Trochu vám to upřesním

snad se ani 16 na to auto nevejdou...a jeste 195, to ja mam na Lagune a staci mi to.U Pazouta (taky 1.2, ale plnohodnotny motor (4hrnky)) mam zimaky 155, sice to jsou trosku ziletky, ale staci to, a auto sedi, a hlavne jak jsou uzky, tak perfektne prorezavaji snich...dneska mi to neustrelilo, a to jsem v pohode lital 90 :-o
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.03  10:54

SE VÁM DYVÝM, ŽE VÁS žertovné POVÍdánÍ OD PŘÍteLE 1,2HTP TaK irITUjE(některé více, některé méně)dyŤ JE TO SRANDySTA JAKO oCTAVIJÁN. PS Když se tady člověk občas zasměje, tak se houby stane, smích je přece nejlepší lékař a rozčilovat se pro bbost jiných, notabene teďkom před vánoci přece škodí zdraví :-) To nevíte chlapi :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.03  10:28

1.2HTP: Mas naozaj velmi zaujimave prispevky, cisi z nich rozhladenost a bohate skusenosti. Ake su Tvoje ostatne auta, ked toto je len do poctu? Tipujem Skoda 1000MB, Skoda 105L a VAZ 2102. No a podla mna by si mal na zimu na to delo namontovat 255/35R18, samozrejme minimalne v kategorii do 270km/h.
  • 00 Reagovat !

foto

16.12.03  23:11

« Trochu vám to upřesním

Ta 1,2 bylo zakoupené auto do počtu, na pojíždění po městě a tak očekával něco podstatně horšího.
    A vybavuji to co dům dá a zkouším. Jsou to zajímavé poznatky. S temi širokými gumama je to na asfaltu a mokru super. Schválně jsem čekal co to udělá na sněhu a konečně jsem se dočkal. Ta kombinace je opravdu síla na sněhu to je jak na ledové ploše.když přidáte auto se začne smýkat směrem kterým se svazuje vozovka. Trochu se to dá ovládat když se vyšlápne spojka.
    Buď na to dám původní letní a nebo ty zimáky od GY z Octávky jsem zvědav co bude lepší.
    Jen si nejsem jistej těma podložkama pod plecháče.
    Nebo dopředu něco co sedí a vzadu nechat kluzáky.
    Jo to aouto se strašně lehce přebrzdí že chcípne motor a pok to neroztočí kola a jede to rovně.
    Když chcete přibrzdit levou nohou tak ten motor začne kuckat a ubere. Kdyř je studenej tak po nastartování vyžaduje taky nějaký čas nez se vzpamatuje jinak nejde ani přidat.
    Maximální spotřebu už jsem dotáhl na 11,8 a minimální nekde kolem 5 l.
    Zrovna tak při nastartování kdy je studenej
  • 00 Reagovat !

foto

16.12.03  22:58

« Neco zimního

Bych na to auto měl dát!
    Po ruce mám zimní Good Year Ultra grip 5 v rozměru 195/65/ R15 nebo 16 bez podložek tam nejdou ale s podložkama myslím ano akorát že jsou to plecháče na al podložky mohl by být nějaký problém?
    No asi na to nepůjdou řetězy, ale to není na závadu ty nejsou potřeba 99% lidí je vozí zbytečně.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.03  22:23

« Re: to 1.2HTP

jak muze mit nekdo, kdo ma ve Fabii moturek ze sekacky na travu mit 205 a jeste letni gumy v tpmhle pocasi??Ty si asi fakt pi*a. Navic ten motor nema zadny vykon!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.03  21:52

« Re: to 1.2HTP

Huf: Přimlouval bych se k té druhé možnosti, ale nemá to cenu řešit. Vždycky jednou za x dní sem hodí příspěvek svou naivitou a radostí z tříválcové jednadvojky, připomínající onen okřídlený vtip "již zítra!", aby tu nediskutoval a dalším podivuhodným příspěvkem nás oblažil zase za pár dní.
  • 00 Reagovat !

foto

16.12.03  20:44

« to 1.2HTP

Jsi vtipálek se sklony k mystifikaci nebo *?
  • 00 Reagovat !

foto

16.12.03  19:46

« Sníh zkušenosti s 1,2 HTP

Je to sila ten motor má příliš velký záběr je pakárna přidat plyn, aby to nehrabalo respektive to nejde!
    Nutmo podotknout, že tam mám široké letní gumy jako na RS něco jako 205/45/16 spolu s lehkým předkem to po přidání plynu začne hrabat i na 4 zatáčet se dá jen se spojkou! :-) Je to jak kdyby místo kol byly klouzáky!:-) Zkuste si to taky.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.03  15:33

« Re: Spatne brzdy na RSku?

Přijde mi že ABS je u Fábií (RS) oproti jiným autům nějak příliš citlivé, takže když je sníh či led, auto skoro vůbec nezpomaluje.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…