Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.12.03  12:01

« Re: identita 1.2HTP

Viados: to je objev :)))) ale jde mu to, co? Jestli on to není "Octavie", má podobnej styl. Stejně, nechápu, že to někoho baví... ale lidi jsou holt různé.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.03  11:50

« Re: Podložky se dávají různé

Tak z texgumoidu říkáš a nejlepčí jo ? :-D Podle mne jsou jestě lepčí z pertinaxu a s radiální cirkulací oleje. A vůbec nejlepší řešení je dát místo šroubů štefty jako je má Š 1000 až 130 a dát je rovnou o hóódně delší, tak 8-10 ceńťáků a na závity místo těch tebou zmiňovaných podložek našroubovat matky a pro jemnější stavitelnost potřebného zozchodu potom můžeš i mezi ty matky dávat podložky, určitě to bude rychlejší a jednodušší při zkoušení který rozchod je nejlepší v kombinaci z úzkejma gumama, co říkáš supermotore :o))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.12.03  11:37

« identita 1.2HTP

1.2HTM IMHO není magor, ale někdo ze stálých členů MC, který se velice baví, jak to vás ostatní vytáčí ... ;o))) ... protože obyč plechové podložky pod šrouby na kola, to už je opravdu provokace par excellence
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.03  10:03

« Re: Urvaná anténa

A myslíš tu šroubovací nebo sklápěcí magore ?
  • 00 Reagovat !

foto

22.12.03  00:00

« Urvaná anténa

Zase mi někdo ukroutil anténu co s tím?
    Máte nějaké řešení?
  • 00 Reagovat !

foto

22.12.03  00:00

« Notebook jako navugační systém

J v současnosti asi nejkvalitnější a nejlevnější řešení!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.12.03  00:00

« Re: Tak sem zkoušel topit elektrickou spirálou

uz to mam, budu sestrelovat vsechny Fabie s motorem ze seklacky na travu :-) a zvlast se budu zamerovat na ty, co maji ledky misto svetel, hlinikove podlozky (nebo gumove?????) a topnou spiralo uvnitr. Pak snad bude klid
  • 00 Reagovat !

foto

20.12.03  23:46

« Tak sem zkoušel topit elektrickou spirálou

Jde to chce to dosáhnout odporu tak 0,8 ohmu na 1-2m drátu aby to stačilo vyzářit. Ale spíš by to chtělo dělší dráty čím větší délka tím může být nižší teplota. Ideální by byla keramická voština jako byla v těch topnejch kostkách, ale to nevím kde se dá sehnat.
  • 00 Reagovat !

foto

20.12.03  23:40

« Podložky se dávají různé

Už jsem slyšel, že tam měl někdo i z texgumoidu!
    Ovšem nejlevnější je použít normální ploché podložky na každý šroub jich nasadit stejný počet v množství dle požadovaného zvětšení rozchodu.
    Vymačkání by snad mohlo hrozit u skutečného hlíníku, ale i tak je dosedací plocha poměrně velká, navíc podložky se dělají většinou duralové.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.12.03  15:42

« Re: Tak jsem na to dal původní úzký gumy

Hliníkový podložky pod plecháče JO ? Máš rozum chlape, dyk se ti zamačkají do toho hliníku :o) Nebo jsi tam dal železný aby ti to vydrželo :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

20.12.03  15:39

« Re: Natáčení do zatáček

Supermotore, za to že se tady tak hezky s tebou bavím a radím ti, tak by jsi na to mohl dát slevu, co říkáš tak 150% :-))()
  • 00 Reagovat !

foto

20.12.03  00:00

« Tak jsem dejte schéma Fabie

Já si to vymyslím a zapojím sám opravdu to není těžké! Scháma zapojení zvládli zveřejnit i za totáče tak proč ne nyní v době rozvitého???
  • 00 Reagovat !

foto

19.12.03  23:19

« Tak jsem na to dal původní úzký gumy

na kterých jsem to koupil. Na plecháčích a nechal jsem tam podložky vpředu 1,5 a vzdadu 2 cm na každé straně.
    Zartím to funguje uvidíme až zase na sněhu. příjde mi, že větší rozchod je více znát než široké gumy?.
    Co myslíte?
  • 00 Reagovat !

foto

19.12.03  23:03

« Natáčení do zatáček

U světlometů není problém!
    má někdo zájem za 10 000Kč udělám!
  • 00 Reagovat !

foto

19.12.03  22:52

« Vodpověď

Hele ty ledky jsou právě docela pěkně směrový a dá se vybrat v jakém úhlu vyzařují oproti žárovce pohoda, dokonce by šlo určovat směr v kterém ledky budou svítit a v kterém ne a tím by se odstranilo oslňování protijedoucíxh řidičů a světla by mohla být tvarována defacto jakkoliv.
    Kde je to schéma kam apojit a jek relé "aktivace" pojirtky se dá provést i drátem s vypínačem a pojistkou ušetří se tak cesta do servisu.
    A co to topení? Kolik si říká Škoda za odporovej drát za 3,9 kč?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  08:15

« Re: Kde ja ta pojistka

Ne ne ne ne ne ne ne né. Žádný vypínač tam néní :D) jenom spínací relátka v hezké krabičce s drátkama a pokud nevěříš servisu, tak si to objednej a namontuj si to sám Ty moulo, nic těžkýho to není, jenom si to potom nezapomeň aktivovat tou pojistkou...aha ty zase nevíš co je to ta aktivace...mnóó... to není jako u telefonu, to nemusiš nikam chodit a sepisovat smlouvy, jenom ji(tu pojistku 15 A) zastrčíš do příslušné zdířku (35 tuším) a " JE TO" aono to svítí když to nastartuješ. A vůbec... víš ty co je mobilní telefon. Nemám ti to vysvětlit raději hned ? :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  08:07

« Re: Světlo z ledek

Jo a ještě malý dodatek, až to budeš dělat tak k tomu vymysli rovnou i natáčení do stran podle volantu aby to hezky svítilo do zatáček jak Citroen DS 19 :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  08:05

Tak to by tedy nešlo :o)tedy tak jak to navrhuješ... jediněěěěě... že by jsi těch 400ledek nacpal do jednoho bodu, kde byla žárovka na tlumený a dalších 400 místo dálkovýho, jinak to bude svítit všude jinde jenom ne na cestu :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 19.12.03  07:54

a co smerovost svetlometu? To asi nebude jen tak. Musi se pouzit led se specialni optikou a zajistit souosost vsech. A to jestli staci nebo ne je dano hlavne jejich parametry. Teoreticky ur by to jit mohlo.
  • 00 Reagovat !

foto

18.12.03  20:59

« Přídavné topení

Z odporových topných těles by se hodilo, některé Fabie je mají. Jak moc to topí a dá se přidat? Kam?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…