Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

11.09.00  06:38

« Re: re. ono to jede...

to: fru-fru A zasmáli jste se spolu s klo-klo a žu-žu.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.00  21:09

hahahaaahaaaaa .... Jela přes 180 . . . . a pak jsi se normálně probudil a šel jsi do ...práce hahaha ... opravdu tohle je dobré téma, nikde jinde se tak nepobavím. Přidej ještě nějakou zajímavou story... prosííím, prosíííím... ještě nějaké UFO..... prosím.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.00  21:02

.... a pak zazvonil zvonec a pohádky byl konec.
  • 00 Reagovat !

foto

10.09.00  09:58

« re. ono to jede...

V pátek jsem se také přesvědčil na dálnici Teplice-Praha , co obyčejný MPI umí. Jel jsem tak 170, když mne předjela modrá Fabia. šlápnul jsem na to a musel jsem ji dojíždět cca 200 km/h! abych jí chytil. Moje překvapení bylo, když jsem na štítku objevil s kolegou nápis MPI.... Jela přes 180 km/h !...raději jsem zvolnil a nechal toho šílence jet :o)
  • 00 Reagovat !

foto

09.09.00  20:05

« Ono to jede

Dík za odpovědi. Ty páky posuvu sedadel asi dělají opravdu problém jen menším osobám. Kola údajně Škoda připravuje až 205/45/R16 asi budou více ven.
    Svezl jsem se kousek (ca 100 km) s 1,4MPI a ono to jelo přes 180 km/h a to jsem to musel zabrzdit kvůli autu přede mnou, docela mne překvapila i spotřeba po 50 km docela kalupu jen 8,4 l/100km a jízdní průměr 95 km/h. Druhý okruh při mírnější jízdě 6,7 l/100km a jízdní průměr asi 76 km/h. jinak pojíždění po městě je hrůza a rozjezdy docela síla.
  • 00 Reagovat !

foto

09.09.00  09:50

« Fotka Fabia Combi!

..teda přesněji mojí důkladnější fotomontáž, kterou jsem přepracoval konečně do reálnější podoby na [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.00  22:43

« Re: COMBI!!!!

Asi tam ty napojený světla nebudou, i když by to asi vypadalo zajímavě(nevešlo by se tam pak označení Fabia). To zakulacení zádě mně připomíná MB C-Combi, tvar zadního bočního okna BMW 3-Touring, obojí předchozí verze. Zkusil jsem udlat skicu podle fotky z blesku , a umístil jsem ji jako druhý pokus na [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.00  19:21

« Re: Spotřeby - (Sedadla)

Co se tyce sedadel, pak na posun sedadel v m.r. 2001, zda se mi, ze je to stejny, ale me to nejak nevadi. Ostatne, co se tyka mista vepredu, byl to jeden z duvodu, proc jsem si koupil Fabku. Merim 196 a vejdu se v pohode (ten za mnou uz ne...).
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.00  19:16

« Re: Kola

Ja mam 195/50 R15 (to je maximum dle TP), videl jsem 205/40 R16 - disky z Octavie, gumy nizsi. U dealera mi rikali, ze R16 s vyskou 40 je na vytreseni auta - tak na nemecky silnice, ne na nase tankodromy.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.00  08:32

« Re: COMBI!!!! k combajn.jpg

Aha, tak ona část zadní lampy bude ve dveřích ? Já myslel na té "blesk" fotce jsou to taky samolepky, jako ty do boku. Ale je fakt, že kombík by takhle měl širší dveře než HB.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.00  22:08

mohli by jsme to možná dát s lukasem do realistištější formy?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.00  22:06

díky za odkaz přátelé. Zkusil jsem udělat na rychlo takovou fotomontáž (není to zas tak moc kvalitní, a asi zadní sklo bude trochu kulatější, ale v jádru by to tak asi mohlo být ne? jukněte na www.volny.cz/foliacut/combajn.jpg , až bude trochu času, tak se do toho pustím důkladnějš , ale na druhou stranu za 20 dní to bude stejně všude...
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 07.09.00  18:24

Podľa tej fotky sa mi však zdá, ako keby malo zadné sklo na piatych dverách väčší sklon, než u krátkej verzie.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.00  15:53

ale moc japonsky.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.00  10:21

Me se tedy libi na te "bleskove" fotce, oproti retusim na auto.cz, druhy dvere. Nejsou v okenni casti tak hranaty a vypadaj, ze jsou totozny s hatchbackem. A ty paty dvere budou zcela totozny s hatchbackem ?.

Pokud by byly ty zadni svitilny v tom stavu jako jsou na "bleskove" fotce (s tema nalepkama), tak by to bylo pekny :-).

• « 00 Reagovat !

foto

06.09.00  08:51

Cau, RSD, vytukej proste www.blesk.cz a hned na zacatku je odkaz. To Lukas - neodtajni, prinejhorsim to budou dementovat, ale premiera bude az v Parizi. A s tim designem - nemyslel jsem to tak, ze to je vrchol designu, ale to, ze to bude vyrazne odlisene kombi od vsech ostatnich, treba i za cenu na prvni pohled nesourodeho vzhledu. Vzpomen si, jak vypadany prvni reakce na vysoky blatnik fabie, ten zadek bude asi to same. Je fakt, ze skicy na auto.cz jsou hezke, ale tuctove, a na to v soucasnosti moc nehraje.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.00  08:35

TO KING/RSD: Kingu, no víš, já jsem již viděl oficiální foto, podrobnosti o zdroji ale sdílet nebudu... :-))) Musím prostě říct, že na kombi mi ten identickej zadek s 5D hatchbackem nesedí. Bohužel jsem se na tu fotku mohl jen podívat, ale Bestiáš Ti jistě řekne více :-)))) Ta fotka na www.blesk.cz je ale opravdová a jestli chceš RSD, tak spolu můžeme dát dohromady fotomontáž z toho, co si pamatuju. Ale za 20 dní ji stejně uvidíme, takže... Po té fotce v Blesku ji možná odtajní dříve, protože je tam vidě skoro všechno.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.00  08:06

nemá to někdo nascanovaný, a byl by od té lásky , a udělal na to nějaký linkíček? Strašně rád bych se na to mrknul.....
  • 00 Reagovat !

foto

05.09.00  19:59

« Kola

Tak jsem zkoušel nandat kola z Octavie Rozměr 205/55/R16 vpředu to šlo v pohodě i když s chlupem, vzadu ale vadí nesmyslný prolis v plastovém podběhu. Co jste tam kdo dostal?
  • 00 Reagovat !

foto

05.09.00  19:56

« Spotřeby

Dík za ty spotřeby u SDI. Nevíteněkdo jak je na tom TDI se spotřebama v praxi? Smůla je že se nedělá Clasic v TDI to by asi bylo ideální auto. Takhle je asi lepší vzít si Octavii.
    Ta páka posuvu sedadla je v kolizi s nohou i u modelu 2001?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…