Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

12.09.00  21:56

« Re: Doopravdy jede to Danula

...Yarise tady vnucuješ leckde, ale tvoje nervy nebudou asi tvou nejsilnější stránkou viď ? :o))))
    ...je s podivem ,že o ně přicházíš tehdy, když tu někdo vyvrací tvé názory :o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.00  21:24

« Re: Doopravdy jede

CO to MELEŠ já ti někdy vnucoval Yarise - vytahoval jsem se tady snad někdy, že s ním jezdím 200? - co to plácáš, uklidni se člověče a neplácej hovadiny. Proč mi vkládáš něco, co sem nikdy neřek?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.00  20:23

« Re: Maximálka Fabie

Podle testu v AM Revue#9/2000 ma skutecne Fabia TDI chybu tachometru od 11.1 do 10.9% (ukazuje vic nez se jede). Napr. (udavana/skutecna) 60/54.6 , 100/91.3, 140/128.3, 160/146.7. Ja osobne mam pocit (1.4/74kw), ze me taky tachometr ukazuje vic. Chystam se to vyzkouset proti jinymu autu (pres mobil). Nemate nekdo nejaky zpusob, jak to vyzkouset oficielne (a pokud mozno zdarma - bez pokuty). V zahranici jsem videl verejne radary, ktere v ramci prevence ukazuji na velke obrazovce okamzitou rychlost. Neni to tu nekde ?
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 12.09.00  19:20

« Maximálka Fabie

Nemám nič proti, ale zatiaľ viem čítať celkom dobre. A v spomínanom teste Fabie TDI sa uvádza odchýlka tachometra +2,3% a nie 10%, ako tu niekto písal. To v praxi znamená, že by pri skutočnej rýchlosti 160 km/h ukáže tachometer cca 164 km/h. A to sa mi zdá OK. A ešte k tej maximálnej rýchlosti. Mal som možnosť sa naháňať s Fabiou MPI a musím povedať, že to šlo ne chlp rovnako ako moja Flicia 50 kW. Mne to ukazovalo málinko pod 170 km/h. Podľa prepočtu nepresnosti môjho tachometra by to mohlo byť takých 166 km/h v skutočnosti. Ale 200 Fabia s 50 kW v žiadnom prípade nepôjde. Aspoň na rovinke a bez silného zadného vetra nie.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.00  13:30

« Re: Pomóóóóóóct

Uz som to tu raz pisal. V jednej televiznej relacii "Auto-Moto-Revue" robili test Fabie 1.4 MPI 50kw. Testovali aj maximalnu rychlost po rovine a podla tachometra isli 180km/h a skutocna rychlost bola 168km/h. Takze ked sa to vezme tak s mierneho kopceka by to mohlo ist aj skutocnych 180km/h a tachometer by naozaj vtedy ukazoval nieco okolo 200km/h.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.00  12:04

muzu potvrdit, mezi Olomouci a Brnem jsem tam mel na 1.4mpi taky nejakych 182 na tachometru. Takze kdys se odecte nejaka chyba, tak pres 170 jsem urcite jel.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.00  10:29

mily Da-nula, ak sa nezmozes na iny argument ako "invaze ufonu", tak Ti odporucam cim skor vyhladat lekarsku pomoc.Napis pls jeden, jediny argument preco podla Teba nemoze Fabia ist 180km/h. Zeby len preto ze to Yaris nezvladne ? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.00  10:04

« Re: COMBI TO RSD

Takže je na zadním bočním okénku opravdu "uříznutej" ten dolní roh ? To se mi moc nelíbí. Lepší by bylo, kdyby bylo jako u Octavie COMBU.
  • 00 Reagovat !

foto

12.09.00  08:09

« COMBI TO RSD

RSD, tak ta retuše ti opravdu vyšla, takhle to opravdu vypadá! Blahopřeji, Lukáš :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.00  23:01

A jak jede z kopce Yaris ? Taky tacho pres 200 ? Kdyz uz to ma ten spickovej motor a podvozek a vubec vsechno, a nejni to a ty prachy drahy ? Porad mam pocit, jako by ti Fabii nebo jiny auta nekdo vnucoval - ale ono ne, nikdo ti nic nenuti, jenom ty porad vyskakujes jak kaucukovej dedek...
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.00  22:31

Fakt argument - s kopce jede i žebřiňák rychle.
  • 00 Reagovat !

foto

11.09.00  18:43

« Doopravdy jede

Těch 180 to šlo docela lehce, šlo by to i dál, ale musel jsem brzdit. Z kopečka nebo po větru se to musí dostat přes 200 km/h tachometrových. při porovnání jak to jede dole by to člověk neřekl. Má asi opravdu dobré Cx. A výkon tam bude taky. Jak jsou na tom ostatní Fabie třeba SDI máte někdo zkušenosti?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.00  17:26

Je mi líto, ale na své tvrzení mám i dva svědky - moji manželku a mojeho zaměstnance. Přitom nevidím důvod, jaký by mělo účel tvrdit, že jsem viděl Fabii 1.4 MPI jet 180 km/h? Znám ještě spousu "ufonů" , kteří říkají, že jim Fabia jede super...holt to není Yaris. Nemohl by jste někdo Danulu už konečně ve Fabii svézt ?(řídit bych ho asi nenechal...:o), aby se konečně kouknul a porovnal to místo a ty "líný" motory Škodovky v reálu?
  • 00 Reagovat !

foto

11.09.00  16:18

« Pomóóóóóóct

Invazééééé - jeden ufoun vedle druhýho.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.00  16:15

« Re: re. ono to jede...

a este poznamocka.. kolega co so mnou sedel v aute ked to Fabia vytiahla na 180 km/h nemal zdaleka pocit "bezprostredneho ohrozenia". Ak by som ho neupozornil, tak si to ani nevsimne - ziadny neznesitelny hluk, trasenie alebo nadskakovanie - pohodlna jazda.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.00  16:11

« Re: No title

10% pridava alebo ubera ? :-)
    Mozne to je, ale RSD predsa pisal, ze on mal na tacho 170km/h a musel pridat na 200km/h - to by museli mat obidvaja velmi optimisticke tachometre.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.00  15:07

« Re: No title

Je to možný, jelikož Fabia má velmi optimistický tachometr. (v AM Revue naměřili při testu 1.9 TDI chybu přes 10 %)
  • 00 Reagovat !

foto

11.09.00  14:56

« No title

Přidám se k těm, kteří tvrdí, že MPicko jede 180 km/h. Je to pravda, Fabii mám od ledna a maximum co z ní lze vytáhnout je něco málo pod 185 km/h.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.00  11:16

« Re: re. ono to jede...

Bohuzial musim sklamat vsetkych rozosmiatych, ale aj mne sa podarilo na 1.4 MPi 50kW na dialnici pri miernuckom klesani dosiahnut nieco cez 180 km/h (cca 182-3). A uplne bezne a v pohode to ide 160-170 km/h.
  • 00 Reagovat !

foto

11.09.00  09:50

« COMBI II

Dneska jsou na idneska další fotky Fabie COMBI [odkaz] .
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…