Škoda Fabia
« Re: Závada plynu nebo počítače?
Nevím proč by někdo brzdil a zároveň přidával plyn. Co je to za jezdeckou fintu? Nikdy, se mi nestalo abych brzdil a ještě k tomu nesmyslně přidával plyn. To brzdíš levou nohou? Nedovedu si představit proč děláš takový věci, fakt nechápu. -
« Re: Závada plynu nebo počítače?
Nojo ale proč se to pak nevrátí do normálu. Ono se musí tak vteřinu dvě počkat. A co když chci brzdit a přidávat plyn. A nebo jede na mne auto chci přidat a šlápnu na oba pedály, pak mám auto na dvě vteřiny vyřazený z provozu. To pak může jít o hardware reset. :-) -
« Závada plynu nebo počítače?
U Fabie 1.4 MPI nejde brzdit levou nohou. To je další vada el. plynového pedálu? Jak šlápnete levou nohou na brzdu, tak vám to stáhne plyn nebo vypne přívod paliva a trvá strašně dlouho něž se auto vzpamatuje. Není to něco jako reset?
Jak jsou na tom ostatní auta? -
« Re: 1,4/55 16V
Je, od 1.6.2000. Comfort za 339900,- manualni, o 50tis dražší je s automatem. Ale jak říkám, nikde nic co se týče testů. Je to méně výkonná verze té 74kW verze. Původně ohlášenej jenom s automatickou převodovkou. Čili entry-level Fabie s německým motorem. Classic v tom v nabidce (zatim) nemaji. -
« Závady Fabie
Chlapi, vy jste všichni moc rychlí. U každého nového auta se fabrika nejdříve musí naučit vyrábět ho, dále vychytat dětské nemoci, které se projeví až v reálném provozu. Proto je nesmysl kupovat auto dříve než za rok od zahájení výroby, dva roky jsou tak akorát. Holt ale každej chce mít tu novou bombu a pak brečí. Je to jako u Microsoftu, počkejte tak na Service Pack 3 a máte šanci, že to bude chodit. Já dělám do počítačů a Windows 2000 budu zákazníkům nutit tak nejdříve od nového roku.

Předmět: Re: Závada plynu nebo počítače? Nevím proč by někdo brzdil a zároveň přidával plyn. Co je to za jezdeckou fintu? Nikdy, se mi nestalo abych brzdil a ještě k tomu nesmyslně přidával plyn. To brzdíš levou nohou? Nedovedu si představit proč děláš takový věci, fakt nechápu.
Jak by se ti líbilo dálkový ovládání k televizi na kterém když, sepneš dvě tlačítka najednou tak se vymaže nastavení. Nebo ještě lepší co kyby ti počítač restartoval pokaždém jakémkoliv troj a vícestisku klávesy.
Příklad:
1)Rozjezd do kopce patou pravé nohy brzdím a špičkou musím tůrovat plyn, už jenom proto, že je elektronický a má zpoždění u normálního se dá přešlápnout.
2)Potřebuji ujet z krizové situace leknu se a šlápnu na brzdu i plyn, potom neodjedu.
3)Na kluzku mi to nezatáčí podržím pravou plyn a levou přibrzdím, je to vhodnější než si pomoci ruční ta může zaskočit, ovšem je třeba trochu cviku.