Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

24.09.00  17:53

« Re: Odstavce

Aha, dobrý, tak mezi odstavce davej "levej zobak" . To vše dohromady.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.00  17:51

« Re: Odstavce

Na odstavce dej

mezi.

• « 00 Reagovat !

foto

24.09.00  16:19

« Re: Malý pravý zpětný zrcátko

Me to zracatko pekne s..e. Mam moznost porovnat s oktavkou - ta co jeste mela puvodni prave velke zracatko, a je to rozdil. Napr. pri parkovani k pravemu chodniku musim stelovat zracatko, abych videl dolu ke kraji.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.00  13:09

« Re: Závada plynu nebo počítače?

Koukám, že nějak vypadly odstavce. To je jak na zakázku. S tim jsem já taky nepočítal. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.00  13:04

Zrcátko je menší, ale nabízí dost výhledu pro přehled na silnici po pravé straně. Nestalo se mi ještě, abych něco přehlédl. To je asi ten problém, až se to stane tak to vadit bude. Je to klasický příklad špatného subjektivního řešení které použili i konstruktéři vozu.
    Předmět: Re: Závada plynu nebo počítače? Nevím proč by někdo brzdil a zároveň přidával plyn. Co je to za jezdeckou fintu? Nikdy, se mi nestalo abych brzdil a ještě k tomu nesmyslně přidával plyn. To brzdíš levou nohou? Nedovedu si představit proč děláš takový věci, fakt nechápu.
    Jak by se ti líbilo dálkový ovládání k televizi na kterém když, sepneš dvě tlačítka najednou tak se vymaže nastavení. Nebo ještě lepší co kyby ti počítač restartoval pokaždém jakémkoliv troj a vícestisku klávesy.
    Příklad:
    1)Rozjezd do kopce patou pravé nohy brzdím a špičkou musím tůrovat plyn, už jenom proto, že je elektronický a má zpoždění u normálního se dá přešlápnout.
    2)Potřebuji ujet z krizové situace leknu se a šlápnu na brzdu i plyn, potom neodjedu.
    3)Na kluzku mi to nezatáčí podržím pravou plyn a levou přibrzdím, je to vhodnější než si pomoci ruční ta může zaskočit, ovšem je třeba trochu cviku.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.00  11:19

« Re: Malý pravý zpětný zrcátko

Zrcátko je menší, ale nabízí dost výhledu pro přehled na silnici po pravé straně. Nestalo se mi ještě, abych něco přehlédl.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.00  11:17

Nevím proč by někdo brzdil a zároveň přidával plyn. Co je to za jezdeckou fintu? Nikdy, se mi nestalo abych brzdil a ještě k tomu nesmyslně přidával plyn. To brzdíš levou nohou? Nedovedu si představit proč děláš takový věci, fakt nechápu.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.00  09:38

Nojo ale proč se to pak nevrátí do normálu. Ono se musí tak vteřinu dvě počkat. A co když chci brzdit a přidávat plyn. A nebo jede na mne auto chci přidat a šlápnu na oba pedály, pak mám auto na dvě vteřiny vyřazený z provozu. To pak může jít o hardware reset. :-)
  • 00 Reagovat !

foto

24.09.00  09:33

« Malý pravý zpětný zrcátko

Chtěl bych se zeptat na zkušenost se zpětnými zrcátky v delší praxi? Podle všech možnejch testů aut koncernu VW je pravý menší zrcátko zmiňovaný jako jeden z problémů. Opravdu je to tak nemožný, jak se píše ?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.00  09:29

Připadá mi to celkem logický, když brzdím, tak nepřidávám plyn a kdybych na to náhodou zapomněl, udělá to za mě auto. Ale opravdu by bylo dobré vědět jestli to mají/nemají i ostatní auta, aby se to nestavělo jako problém Fabie.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 23.09.00  14:47

Presne to isté robí aj Golf IV TDI.
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.00  13:45

« Závada plynu nebo počítače?

U Fabie 1.4 MPI nejde brzdit levou nohou. To je další vada el. plynového pedálu? Jak šlápnete levou nohou na brzdu, tak vám to stáhne plyn nebo vypne přívod paliva a trvá strašně dlouho něž se auto vzpamatuje. Není to něco jako reset?
    Jak jsou na tom ostatní auta?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.00  13:14

« Re: Závady Fabie

Fija: a byli by na tom stejně, jako ti nebožáci tady :-((( Já to každýmu přeju, ale marketing dokáže lidi tak zblbnout, že koupí něco, co nepotřebují a nefunguje to.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.00  15:40

« Re: 1,4/55 16V

Je, od 1.6.2000. Comfort za 339900,- manualni, o 50tis dražší je s automatem. Ale jak říkám, nikde nic co se týče testů. Je to méně výkonná verze té 74kW verze. Původně ohlášenej jenom s automatickou převodovkou. Čili entry-level Fabie s německým motorem. Classic v tom v nabidce (zatim) nemaji.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.00  14:22

« Re: NDV

myslel jsem si to.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.00  13:32

« Re: NDV

Omlouvám se, byl to pohoda/367, ale původ danula-přehlédl jsem se.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.00  12:51

« NDV

Ktere cislo danulova prispevku v rubrice Auta do 350 000 Kc ?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.00  12:33

Danula to píše pěkně a podobně o závadách Auta do 350000.Bezva a je to pravda.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.00  12:27

« Re: 1,4/55 16V

A něco takovýho existuje? Je to v ofic. nabídce?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.00  11:54

Davidz - ja myslel, ze uz jim davno nutis Win ME :-)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…