Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 03.10.00  19:06

« Re: Fabia Combi

No to skôr. Ale zdá sa mi, že na www.skoda-auto.cz nefunguje všetko tak, ako má. Napríklad farby a niektoré obrázky určite nie.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.00  12:42

... nebo se na ni všichni odjeli kouknout do Paríže :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.00  07:15

No právě proto, všichni koukáme! :-)
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 02.10.00  20:20

« Fabia Combi

Čo je tu tak ticho? Veď bola predstavená Fabia Combi. Čo na to hovoríte?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.00  18:15

« Malé pravé zrcátko

Díky této "vymoženosti", jakou malé pravé zrcátko u Fabie bezpochyby je (jinak nechápu důvod, proč konstruktéři zvolili malou velikost) jsem se minulej víkend vysekal. Naštěstí jsem ji jen ťuknul (oprava stála 18tis. korun), ale vůbec se mě to zrcátko nezamlouvá.
  • 00 Reagovat !

foto

30.09.00  21:20

« Crash test Fabia

V poslednim AutoMobil Revue jsem se docetl (na posledni strance), ze Fabia obstala na 4 hvezdicky v testu organizace Euro NCAP.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 28.09.00  22:27

« Re: Kolesa

Tá šírka 185 je z momentálnej ponuky asi najvhodnejšia pre Fabiu. Ale keby sa dalo, tak ja by som volil najskôr 175.
  • 00 Reagovat !

foto

28.09.00  14:27

« Kolesa

Potreboval by som poradit. Idem kupit Fabiu s motorom 1,4 l / 50 kW. Rozmyslam ze by som tam dal letne kolesa 195/50 R15 ale neviem ci ma zmysel davat k tomuto motoru kolesa takehoto rozmeru. Skuste niekto napisat ake nevyhody to prinasa. Napada ma vyssia spotreba a slabsie zrychlenie. Ale na druhej strane si myslim ze to je nepostrehnutelny rozdiel oproti originalnym kolesam ktore su 185/60 R14. Co vy na to ???
  • 00 Reagovat !

foto

28.09.00  14:26

« Kolesa

Potreboval by som poradit. Idem kupit Fabiu s motorom 1,4 l / 50 kW. Rozmyslam ze by som tam dal letne kolesa 195/50 R15 ale neviem ci ma zmysel davat k tomuto motoru kolesa takehoto rozmeru. Skuste mi niekto napisat ake nevyhody to prinasa. Napada ma vyssia spotreba a slabsie zrychlenie. Ale na druhej strane si myslim ze to je nepostrehnutelny rozdiel oproti originalnym kolesam ktore su 185/60 R14. Co vy na to ???
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.00  11:34

« Re: Servisna prehliadka

som presvedceny, ze Ta predajca odrbava. Ake struzliny by tam mali byt ? to Lu:: Nebol ten magnet skor v prevodovke, tam by uz aj mohlo par struzlin vzniknut, ale predsa teraz sa v prevodovke olej nemeni vobec. Ja som bol s Fabiou az na serv. prehliadke po 15.000 km, tak mi kazal predajca.
    Ak by Ti chcel menit olej uz po 1.500, tak iba preto ze chce zarobit na oleji (taky Castrol TXT 400 Sk/l)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.00  09:12

Taky bych si myslel, že si ze mě dělá prodejce srandu. Podle toho co tady někdo psal už začátkem roku a ty to vlastně potvrzuješ, že je to v servisní knížce, se s MPI u Fabie nechodí na úvodní prohlídku po 1500km. To skončilo u Felicií MPI, ale ani v tomto případě nebyla předepsaná výměna oleje a filtru nebo něčeho jiného. Byla to spíš taková kontrola "sichr je sichr".
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.00  08:06

« Re: Závada plynu nebo počítače?

Nedalo mi to a musel jsem to jíh dnes ráno vyzkoušet. Je tomu opravdu tak! Až na pár maličkostí: Pokud bych chtěl jen někomu posvítit brzdovkama pod plynem, tak to jde bez problémů. I lehké přibrždění nemá na plyn vliv. Až teprve brzdy opravdu zaberou (auto silně zpomaluje) plyn se opravdu ztratí na cca 1,5 s. Rozjezd do kopce s pravou nohou na brzdě a plynu současně je však bez problému. Naposledy jsem to však používal u Š120 - ta měla vhodné pedály (ale obráceně: pata na plynu, špička na brzdě). Jinak si ale myslím, že je to konstrukční chyba výrobce a ten by se měl postarat, aby to alespoň u novějších modelů odstranil.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.00  07:51

Nic podobného jsem zatím nikde neslyšel, spíš mám pocit, že jde o soukromou iniciativu tvého prodejce, směřující k vylepšení jeho finanční bilance na úkor tvé kapsy. Podle mého názoru: pokud by se při záběhu uvolňovaly železné pilny, zachytí je olejový filtr a ty těžší jdou ke dnu. Tam je (alespoň dříve tomu tak bylo) zachytával magnet na výpustném šroubu oleje. Samotnému mi připadá interval 1.výměny taky dlouhý, naopak 1 500 km je velmi málo. Ale jak řekla jeptiška: "Jistota je jistota a natáhla přes svíčku primeros".
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.00  07:28

« Servisna prehliadka

Jako jeden z dalšich som si kúpil FABKU a mam na nej najeto 1500 km. U predajcu kde som si to kúpil mi odporučali aby som po 1500 km prišiel vymeniť olej a filter, že pry su tam kovové stružliny v tom oleji v zábehu a že to sa musi vymeniť. Po debatach s kolegami sa mi to zda trochu nanajvyš divne. V servisnej knižke je predpisana prva serv. prehliadka po 15000 alebo po roku a nie po 1500. Može mi niekto poradiť čo to ma znamenať. Ďakujem...
  • 00 Reagovat !

foto

25.09.00  15:27

« Karbec! Dobrej úlet! :-)

To je dobrej nápad na každém šroťáku jich je habakuk, to se bude tunit, Na hlavě budou nejspíš stejné příruby. Chce to jen se odhodlat a dát to tam, nezkoušel jste to již někdo? Teda nevím co tomu bude říkat počítač a zapalování až mu bude chybět pár údajů. Předělávat to ještě na rozdělovač to by byla síla. Už vydím jak by to klepalo, teď to jde na druhou stranu hezky od spodu bez klepání.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.00  14:17

Brzdeni levou je primo skvela vec..jen je treba to umet.A co se tyce odezvy na plyn dle meho nazou se s tim skoro neda jezdit, uz MPi u feldy bez upravy RJ melo peknou "diru" pod plynem a nedalo se s tim pomalu poradne jet,ale ten elektronicky rizeny u Fabie,to je fakt *. Zlatej karbec!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

25.09.00  13:16

« Zástěrky atd.

Jak se Vám teď líbí chybějící zástěrky. K těm zrcátkům. Dříve nebývaly žádné a taky žádný problém.
    Co děláte s kolizí pravé nohy a pákou posuvu sedadla. Asi to budu muset ohnout nebo nějak zkrátit.

Jo a jak se Vás drží sedadlo v zatáčkách ještě, že to auto není moc široký. :-) To bylo spíš pro zasmání, tak špatný to není, ale mohlo to být lepší.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.00  11:58

« Re: Malý pravý zpětný zrcátko

mam s tim zkusenost na Octavce 26000 km. Zadny problem.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.00  11:42

Fabia 1.4/74kw dela to same. Pri brzdeni levou se plyn sam ubere a trva to cca 1s nez se vzpamatuje.

PS: Na otazku proc brzdit levou: 1.Na snehu se s brzdenim levou daji delat pekne veci. 2.Jo a taky takhle jezdi soutezaci. 3. Daji se tak odhanet ridici, kteri se vam povesi na kufr - nemusite ubirat plyn, jen na ne bliknete brzdovejma svetlama. Ale pozor, vyzkouset !!! Leva noha je zvykla na spojku a ma snahu mackat pedal razantne.
    Shrnuto a podtrzeno: pro normalni jizdu je chyba s ubranim plynu nepodstatna

• « 00 Reagovat !

foto

25.09.00  08:38

« ps2

Podivej se na zacatek filmu Osobni strazce s Whitney Houston.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…