Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

12.10.00  16:37

« Re: Chiptunning Fabia 50kW

Třeba cimbu.cz .
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.00  12:37

« Chiptunning Fabia 50kW

Rad bych nechal udelat %subj.% a proto me zajima cokoli na toto tema. Firmy, ceny, narust vykonu, narust toc. momentu/ot., zkusenosti, atd...
    Diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.00  14:24

« Re: kde koupím

Pokud je něco homologované a má homologační značku tak je to schváleno pro použití na daný typ auta a i soudy si můžou -víš co.Zkus tř.www.geocities.com/skodatuning/
  • 00 Reagovat !

foto

11.10.00  11:52

« Bez nadpisu

Primo v autosalonech to asi mit nebudou, protoze to neni schvalene prp provoz. Spis v nejakych univerzalnich motoshopech. Jinak jsem o krytkach psal do "Cykliste vs. ridici "
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.00  11:50

Chtela bych byt tvou mladsi sestrickou, ktere je prave 18 let a udelala jsem ridicak.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.00  10:59

No, podla mojich skusenosti vsetko maju v Skoda autosalonoch.
    A lacno? Tazko povedat, co je lacno, ale napr. original skodovacke gumeme koberce stoja 600 Sk. A do kufra tiez maju taku gumenu blbost zo zvysenymi okrajmi (dost dobra vec).
    Prave dnes som objednaval Fabiu Classic 44kw zelena petrol + central + tonovane skla + priprava na radio + radio MS202 + bocne listy + alarm Meta + Construct + koberce (aj do kufra). To vsetko za 336.000 Sk. Tot moj darcek rodicom na vianoce :))
  • 00 Reagovat !

foto

11.10.00  06:45

« kde koupím

Nevíte někdo, kde koupím levně ktyty světel na Fabii? Dík. Od věci by nebyl ani koberec nebo něco do kufru.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.00  07:58

« Re: Re:

V poradku, sedacka byla spatna.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.00  20:15

« Re:

kompletni crash-test Fabie i se slovnim popisem najdes primo na www.auto.cz v rubrice Crash testy
  • 00 Reagovat !

foto

09.10.00  10:55

« Bez nadpisu

V crash testu byl u Fabie nedostatek, ze figurina 1 leteho ditete byla vymrstena ze sedacky ( nebo sedacka se pres Isofix vymrstila ). Teletext CT 630
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.00  20:36

« Fabia TUNING

Kdo chce, abych mu poslal Fotky mojí TUNING Fabie, tak ať mě pošle svoji e-mailovou adresu na TUNINGMAN@seznam.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.00  15:49

« Re: crash test

Hvězdiček maj sice stejně, ale Yaris má o 3 body víc (29 z 34). Jinak Yaris je daleko nejlepší v bočnim nárazu - je přece jenom vyšší.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.00  15:38

Jo, už jsem tam mezitím byl. Ještě začátkem tejdne byl web ve skoro výstavbě, takže sebou hodili. Obě auta (a i ostatní) maj' 4 hvězdy, takže si to bude nutný pročíst v čem jsou horší/lepší. Myslel jsem, že Yaris má *****.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.00  15:34

Je to na [odkaz] a v menu Results / Latest Results.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.00  15:22

A kde je pro srovnání ten crash test Yarise ? Nějak ho nemůžu na tomhle webu najít.
  • 00 Reagovat !

foto

06.10.00  12:40

« Ještě k vibracím a zpoždění plynu

Stále se ještě objevují příspěvky k vibracím a zpoždění plynu u Fabie 1,4/50 kW. Chci se proto s vámi podělit o své poslední poznatky. V pátek minulého týdne jsem do autorizovaného servisu Škoda svěřil svoji Feldu k seřízení a zajištění STK. Protože se to za 1 den nestihlo, půjčili mi z přátelství na víkend předváděcí fabii 50 kw, najeto 8 600 km. A tak jsem jezdil a srovnával. Technik mi předtím řekl, že je již přeprogramovaná řídící jednotka s ohledem na snížení spotřeby a odsranění zpoždění plynu. Mým favoritem byla 1,4/16V/55kW a tak jsem trochu s despektem zkoumal toto provedení. Musím říci, že jsem celý víkend bohatě jezdil, abych nalomil zejména svoji ženu. Takže závěr: žádné vibrace, ani na šaltpáce, zpoždění plynu jsem nepozoroval, akcelerace zhruba na úrovni feldy 50 kW, perfektní odhlučnění a jízdní vlastnosti, rychlejší a snazší změna rejdu, podstatně účinnější brzdy a mohl bych dále pokračovat. Nalomil jsem nejen svou ženu, ale i sebe.... Při vrácení jsem debatoval na téma spotřeba, vibrace a zpoždění s technikem a ten mi řekl, že je běžně v rámci garance odstraňují úpravami dle modelu s kterým jsem jel. Cesta zpět s feldou již byla o něčem jiném.
  • 00 Reagovat !

foto

06.10.00  12:17

« crash test

Tak co vy na to. Podle mě nic moc. Podle toho jak je Fabie těžká sem čekal, že mezi ní a ostatníma malýma autama bude větší rozdíl. A on ji porazí mnohem menší a lehčí (i když vyšší) Yaris = pěkná ostuda.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.00  11:37

« Re: Malé pravé zrcátko

Odmontujte obě zrcátka Cx klesne pod 0.25 a můžete začít přispívat do tématu "Kdykoliv, kdekoliv hlavně přes 200 Km/h" (i vy co máte 44 kW) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.00  11:28

Diamant :-)) "A myslím si, že mať malé zrkadlá je výhoda napríklad v umyvárke, zníži to aj hlučnosť a pri prejazde úzkou uličkou sa to tiež zíde." Odmontuj si pravé zrkadlo, Cx klesne o 0.03 (minimálne), umyvárka mu určite neublíži (keď ho necháš v garáži) a v úzkej uličke môžeš ísť priamo kľučkou po stene. Veď vlastne načo je nám pravé zrkadlo?? :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.00  11:28

Užší kola (o 2 až 3 cm vynásobeno čtyřmy) by mohla mít větší vliv, ale nevim nevim. Možná, že tak velkej rozdíl je danej zaokrouhlenim.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…