Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: kde koupím
No, podla mojich skusenosti vsetko maju v Skoda autosalonoch.
A lacno? Tazko povedat, co je lacno, ale napr. original skodovacke gumeme koberce stoja 600 Sk. A do kufra tiez maju taku gumenu blbost zo zvysenymi okrajmi (dost dobra vec).
Prave dnes som objednaval Fabiu Classic 44kw zelena petrol + central + tonovane skla + priprava na radio + radio MS202 + bocne listy + alarm Meta + Construct + koberce (aj do kufra). To vsetko za 336.000 Sk. Tot moj darcek rodicom na vianoce :)) -
« Ještě k vibracím a zpoždění plynu
Stále se ještě objevují příspěvky k vibracím a zpoždění plynu u Fabie 1,4/50 kW. Chci se proto s vámi podělit o své poslední poznatky. V pátek minulého týdne jsem do autorizovaného servisu Škoda svěřil svoji Feldu k seřízení a zajištění STK. Protože se to za 1 den nestihlo, půjčili mi z přátelství na víkend předváděcí fabii 50 kw, najeto 8 600 km. A tak jsem jezdil a srovnával. Technik mi předtím řekl, že je již přeprogramovaná řídící jednotka s ohledem na snížení spotřeby a odsranění zpoždění plynu. Mým favoritem byla 1,4/16V/55kW a tak jsem trochu s despektem zkoumal toto provedení. Musím říci, že jsem celý víkend bohatě jezdil, abych nalomil zejména svoji ženu. Takže závěr: žádné vibrace, ani na šaltpáce, zpoždění plynu jsem nepozoroval, akcelerace zhruba na úrovni feldy 50 kW, perfektní odhlučnění a jízdní vlastnosti, rychlejší a snazší změna rejdu, podstatně účinnější brzdy a mohl bych dále pokračovat. Nalomil jsem nejen svou ženu, ale i sebe.... Při vrácení jsem debatoval na téma spotřeba, vibrace a zpoždění s technikem a ten mi řekl, že je běžně v rámci garance odstraňují úpravami dle modelu s kterým jsem jel. Cesta zpět s feldou již byla o něčem jiném. -
« Re: Malé pravé zrcátko
Diamant :-)) "A myslím si, že mať malé zrkadlá je výhoda napríklad v umyvárke, zníži to aj hlučnosť a pri prejazde úzkou uličkou sa to tiež zíde." Odmontuj si pravé zrkadlo, Cx klesne o 0.03 (minimálne), umyvárka mu určite neublíži (keď ho necháš v garáži) a v úzkej uličke môžeš ísť priamo kľučkou po stene. Veď vlastne načo je nám pravé zrkadlo?? :-))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!