Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

21.10.00  17:02

« Re: Doporucena cena ?

To ruprecht: když, tak do Boleslavi. A co bys tu dělal? Fabrika Ti auto neprodá, od toho jsou dealeři. Vůbec není pravda, že by se tu škodovky sháněly líp, já mám auto koupené v Praze.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.00  14:37

To víš, jsou to obchodníci, ne charita. Smlouvat se ale musí, známej kupoval Feldu a nabízeli mu v ceně hliníkáče a ještě něco (nevím co to bylo snad taky Construkt). Asi na tom mají furt slušný vývar. Klidně bych se na obchodníky vy..... a do tý Boleslavy bych zajel.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.00  12:48

To mne teda vzdy pekne sere. Nevim ale jaka je praxe u ostatnich automobilu, ale predpokladam, ze to je jen u Skody. Myslim si, ze kdyz uz da clovek duveru znacce a koupi si u ni auto za 300 009, tak je nemoralni, aby si clovek zaplatil jeho dovoz z fabriky .... Inspektorat je taky samozrejmost, dokonce i v bazarech u aut za par tisic.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.00  11:55

Kupoval jsm SDI Comfort v červenci a připlatil jsem navíc 1.900,- za dopravu 700,- za přihlášení na DI. Zbytek byl přesně podle ceníku výrobce. A jelikož jsem platil v hotovosti (ne leasing), zkoušel jsem na prodejci uplatnit slevu. Ten mi řekl, že nemohou prodávat pod doporučenou cenou výrobce, ale nakonec jsem z nich vyrazil Construct (cca 8.500,-) zadarmo - nefiguroval vůbec v dokladech, auto odpovídalo ceníku a já jsem byl spokojen.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.00  10:53

« Re: Kterou

Žádnou. Už jsem to tady psal proč. 44kW a 50kW jsou zastaralý šunky a ty lepší od VW už stojej tolik, že si za to můžeš koupit kterékoliv auto ve stejné třídě od renomovanějších výrobců než je Škoda. Navíc druhý auto nebo pro ženskou? Myslel jsem, že si libujou v takovejch jako Ka, Yaris, ...
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.00  08:39

« Re: Fabia Classic 44kw - prvy problem :((

Vem si zrcatko a podivej se pod druhe sedadlo, jestli tam neuvidis podobnou vec. Muze to byt od nejakeho mechanismu nebo vyhrivani sedadel. K necemu to musi byt, na pracoviste by se v automobilce nemela dostat cizi vec.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.00  08:39

To zvýšení ceny může bejt tím, že do toho auta něco prodejce sám přidal. Třeba Construct mě napadá nebo něco, co nepřijde přímo z výroby. Potom vím tak si možná ještě pořád účtujou jakési dopravné + k tomu pojistné od výrobce k prodejci a to jak jsem už asi před 3 léty vyrozumněl závisí na vzdálenosti prodejce od MB (čili třeba v Brně by mělo bejt auto dražší :-)). Ovšem už tehdy říkali, že se to Škodovka bude snažit odbourat. Ovšem někdy na začátku roku se myslím tady v téhle věci diskutovalo, takže tenhle poplatek ještě možná funguje. Jinak jsem vždycky viděl za stejnou konfiguraci, stejná cena.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.00  07:39

« Re: Fabia Classic 44kw - prvy problem :((

To nebude problem, to tam asi nechali jeste z
    vyroby. Mozna ?!
  • 00 Reagovat !

foto

19.10.00  22:12

« Fabia Classic 44kw - prvy problem :((

Dnes pri upratovani auta som ho isiel povysavat a pod prednym pravym sedadlom som nasiel cca 3 cm dlhu plastovu trubku s drazkami z vnutornej strany a cca 1 cm velky srob s velkom hlavickou na srobovak tvaru *. Pozeral som, pozeral, ale nenasiel som miesto, odkial to mohlo vypadnut. Vylucujem moznost, ze by sa to dostalo do auta zvonka...
    Nejaky napad?

A'
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.00  19:44

« Doporucena cena ?

Panove, chci si koupit Fabii (SDI Comfort) a zajimalo by me, jak prodejci dodrzuji Skodovkou "doporucene ceny". Platili jste pri koupi Fabie vic ? O kolik ? Ja jsem se setkal v autosalonech s cenami +2.000 az +10.000. Mate nejake doporuceni, jak snizit tuto cenu ? Predem dekuji !
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.00  15:57

Kterou zvolit je velice ošidná otázka. Záleží, kolik peněz můžeš obětovat, jaká je tvá manželka řidička atd. Osobně bych, když bych na to měl, koupil manželce Fabii 1,4 55kW s automatickou převodovkou, to mají holky rády.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.00  14:08

« Re: petous

To bolo dobre, s tym tuningom :-)) Znizenie podvozka o 5 cm nasadnutim 5 chlapov :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.00  09:28

Pokud s ni chces najezdit vice jak 120 000 Km, tak se ti vyplati diesel
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.00  08:04

Doporučuji počkat. Objevují se zprávy, že se ve Škodě připravuje ještě jedna varianta motoru snulovými emisemi určená specielně pro ženy v domácnosti tzv. 0,0 MPI a to auto bude mít nejen nulové emise ale i nulovou spotřebu. :-)
    Jinak osobně pro manželku do města a jako druhé auto v rodině doporučuji SDI. Zvláště pokud nebude určeno pro delší cesty. Stačit budou i obě výkonově slabší varianty a zbytek bych utratil spíše za výbavu ABS, airbag, klima...
  • 00 Reagovat !

foto

18.10.00  16:16

« Kterou

Vážení přátelé, uživatelé Fábií, jaký motor je podle vás ideální zvolit do Fabie, když by se používala jako druhé auto v rodině zejména pro manželku??? A kdy samozřejmě i cena hraje svoji ne nepodstatnou roli?? Jaký je váš názor na jednotlivé motory?? Je vůbec nějaký podstatný rozdíl mezi 44kW, 50kW a 55kW a 74kW myslím z provozního hlediska ve vztahu k pořizovací ceně??? Za příspěvky vám všem děkuji.
  • 00 Reagovat !

foto

18.10.00  09:00

« NEWS

Fabie byla zvolena autem roku 2001 v Dánsku!
  • 00 Reagovat !

foto

17.10.00  21:23

« Matadory na Fabii

Na tej Fabii (Classic 44kw) su Matadory MP15 Stella 165/70 R14. Na [odkaz] je o nich dost informacii, aj foto dezenu.

Inak Fabia sa mi lubi coraz viac a viac :))

Zajtra rano este nahodim predne lapace, ale najprv musim niekde zohnat ich sofistikovany srobovak tvaru *. Obycajnym srobovakom sa mi nepodarilo uvolnit srobiky...

A'
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.00  20:51

« Re: kde koupím - kryty světel

To byli chlapi originál od Škodovky nebo měli na zádech 8-SD. :-)))
    Jinak proč by se nemohly být převleky na světla se schválením. Tomu něco brání? Většinou vidím doplňky se schválením tak proč ne toto?
  • « 00 Reagovat !

foto petous

petous 16.10.00  20:41

« Re: kde koupím - kryty světel

Nedavno jsem na dalnici videl super fabii, byla tak cca o 5cm nizsi nez ostatni fabky, ktere ji predjizdely. Tak jsem ji taky dojel, abych si ten tuning trochu obhledl. A ejhle, celej ten tuning spocival v peti chlapech na palube, ale fakt ji to sluselo.
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 16.10.00  20:20

« Vyššie oktánové číslo

.. znamená, že benzín je odolnejší proti samovznieteniu. Motory s vysokým výkonom sú viac tepelne namáhané (prípadne motory s vysokým kompresným pomerom) a preto potrebujú benzín s vyšším oktánovým číslom. Bežne však nič nezískate, ak natankujete namiesto predpísaného BA 95 až BA 98. Opačne (miesto 95 dáte 91) vám môže klesnúť výkon a môžu klepať ventily.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…