Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

27.10.00  09:02

« Re: ???

a cos čekal? Za komoušů se Škoda nemohla bez Ivanů ani uprdnout, dneska nemůže stejně. Prostě Němci nebudou dělat horší auta než Škoda.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.10.00  21:23

« Re: Doporucena cena ?

To davidz: Jelinek ne, je to CarTec MB. Je to uz treti auto od nich (po FE a OCT), servis byval dobry, posledni dobou jak kdy.. Treba dneska - prohlidka OCT po 60k km stala 14tis. Kc. Chtel jsem nechat vymenit zarovicku(diodu?) ve 3. brzd. svetle, na uctu byly zarovek tri kusy, a na dalnici koukam a ona jedna nejen ze nesviti, ale pridaly se dalsi dve. A pak duveruj servisu, jestli takhle treba delaj brzdy...
  • 00 Reagovat !

foto

26.10.00  15:14

« ???

Někde jsem četl ,že volskwagen využívá škodovku jako zkušebního králíka.Nechají uvést boleslav na trh nový typ,pak čekají na reakce lidí.Viz Octavia s malým místem na zadních sedadlech.Za určitou dobu uvedl na trh volskawgen Boru,samozřejmě s vyřeseným problémem s malým místem na zadních sedadlech.Nevím jestli je na tom nějaká pravda,ale jestli ano tak to jsou pěkný ......
  • « 00 Reagovat !

foto

25.10.00  21:46

Uplne vazne mi ho nechceli ani predat, ani dat ziadne materialy !!!

Ozaj, a ako je to so skusobnymi jazdami? Niekde sa treba objednat dopredu aj tyzden, niekde ta v aute len odvezu a nenechaju soferovat...

A'
  • « 00 Reagovat !

foto

24.10.00  21:16

To Diamant: souhlas, to by teda byli echt *.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 24.10.00  19:08

Žeby predajca nechcel predať? To je poriadna blbosť. Veď aj jednotlivý predavači majú z každého predaného auta profit.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.10.00  10:46

Podla mojich informacii sa marze naozaj pohybuju od 20% do 30% z vyslednej ceny auta.

Ceny importera su naozaj len doporucene. Vacsina dealerov sa ich ale snazi dodrziavat. Stretol som sa ale uz aj s prirazkou 10% (!!!) na novom aute.

Ja ked som kupoval auto (Classic 44kw), tak som z nich "vymlatil" radio, bocne listy, koberce a povinnu vybavu zadarmo. Ale je to individualne u kazdeho dealera - niekto ti neda nic, ale vacsina ti da nieco v hodnote 2%-3% z ceny auta v podobe radia, constructu atd.

Neviem ako u vas v Cechach, ale tu na zapade Slovenska v okruhu 50km najdes aj 7-8 Skoda dealerov, oplati sa ich obehnut. Podla doporucenia importera by si vsak auto mal kupovat u najblizsieho dealera v ramci okresu :-) V Bratislave u -censored- sa mi stalo, ze mi nechceli predat auto, lebo nie som z Bratislavy...

A'

P.S.

Pred zimou odporucam namontovat predne lapace, je to fakt dobra vec...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.00  19:43

To vencax: že by Jelínek? A co ten servis, jezdíš tam? Spokojenost?
  • 00 Reagovat !

foto

23.10.00  16:53

« Reproduktory do Fabie

Prosim Vas, ludia ktori mate skusenosti s montovanim reprakov do Fabie, poradte mi ake tam mam dat. Tie "supy" co tam su samozrejme vyhodim. Zaujima ma ci sa daju dat do prednych dveri rep. s priemerom 17cm a ci dozadu kde su pripravene otvory mozu byt 13cm. Najradsej by som dopredu napchal dvojpasmove komponentove tak ze dole bude len basak a hore ako je spetne zrkadlo vysky. Mam vybrate PIONEER TS-H 1702 ale neviem ci sa tam daju dat. Co vy na to? Tieto iste ze vraj pasuju do oktavie.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.00  14:58

Sorry za tu Boleslav. Jinak nemyslel jsem to tak, že by se tam auta sháněla líp. Jen bych se bez dealerů a jiných příživníků obešel a koupil bych si auto přímo od výrobce, bez provize pro obchodníka, na kterého zvysoka .... Fabrika by dostala své. Třeba na I-netu. Proč bych měl platit dealerovi jeho autosalon? Jen jsem si posteskl, že to nejde.
  • 00 Reagovat !

foto

23.10.00  14:35

« Bez nadpisu

Nevim, tezko uverit 10%, kdyz 20% maji i benzinky.
  • « 00 Reagovat !

foto petous

petous 23.10.00  14:01

Marze 20-30% je blbost. Odhaduji tak max. 10%. Zadnej jinej prodejce si neuctuje neco jako dopravni taxu, je to Skoda-patent.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.00  11:52

Ta cena za to serizovatko nic moc. To ja jsem tedka shanel nejake srouby na toho myho broucka a ten chlapek mi rikal, ze u nich nakupuji servisy a kupuji tam napriklad pevnostni srouby za 25 Kc a prodavaji je jako originalni nahradni dily za 600 Kc!!! (Byla to Honda a bylo to v Plzni).
  • 00 Reagovat !

foto

23.10.00  11:19

« Bez nadpisu

• « 00 Reagovat !

foto

23.10.00  09:35

Myslim, ze se marze prodejcu u aut budou pohybovat kolem obvyklych 20-30 %. Tzn. u Felice predpokladam kolem 40-60 000 Kc. Marze u nekterych ND maji znacne vysoke. Hydraulicke serizeni k serizeni sklonu svetel od stejneho vyrobce stoji v Mototechne 795 Kc, ale pri vymene v servisu si nauctovali kolem 1300 Kc !!! za tento dil.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.00  08:07

To Pedroo: K SDI mám jedinou výhradu - vyšší hlučnost. To platí i k TDI. Netuším, proč je hlučnější, než u octavií. Jinak jsem nadmíru spokojen - výkon je větší, než jsem očekával (zejména zátah kolem 2500-3000ot.) a spotřeba výborná (s bionaftou kolem 1Kč/km, při více jak polovině provozu po městě). Se 44, nebo 50kW motory jsem zatím neměl možnost porovnat.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.00  20:11

Cau, ja jsem z Prahy a auto jsem kupoval v Boleslavi u dealera. Vy razil jsem z nich radio SONY s CD a nejakou vybavu (myslim gum. koberce) v cene. Celkem sleva kolem 9 tis. Navic plna zaruka na 2 roky (jen pri servisu u nich). Dopravne zadne...
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.00  19:14

To s tim Constructem a pod. navic nezni vubec spatne. Ta doprava navic mi taky pripada sprosta - jeste, ze to nedelaji u japonskych aut :-)). Mimochodem, nemate tuseni jakou marzi vlastne maji prodejci skodovek ? 10% ?
    To LU: a jak jsi spokojeny s SDI, treba v porovnani s 44/50kW ? Diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.00  18:30

Ano, v Zákaznickém centru se prodávají auta, ale nevidím v tom žádnou výhodu. Spíš bych navštívil nějakého menšího dealera a zkusil ho pumpnout o něco navíc. To se Ti v ZC rozhodně nepodaří.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.00  17:57

A nedá se koupit v tom tzv. Zákaznickém centru ? Měl jsem zato, že je to tak trochu obdoba dealera. Ale taky bych se asi do MB nehnal jenom proto abych usetril třeba ten "manipulační" poplatek. I když mám pocit, že to byla taková tradice, jezdit do MB pro 100vky, 105ky atd..
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…