Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Doporucena cena ?
To davidz: Jelinek ne, je to CarTec MB. Je to uz treti auto od nich (po FE a OCT), servis byval dobry, posledni dobou jak kdy.. Treba dneska - prohlidka OCT po 60k km stala 14tis. Kc. Chtel jsem nechat vymenit zarovicku(diodu?) ve 3. brzd. svetle, na uctu byly zarovek tri kusy, a na dalnici koukam a ona jedna nejen ze nesviti, ale pridaly se dalsi dve. A pak duveruj servisu, jestli takhle treba delaj brzdy... -
« ???
Někde jsem četl ,že volskwagen využívá škodovku jako zkušebního králíka.Nechají uvést boleslav na trh nový typ,pak čekají na reakce lidí.Viz Octavia s malým místem na zadních sedadlech.Za určitou dobu uvedl na trh volskawgen Boru,samozřejmě s vyřeseným problémem s malým místem na zadních sedadlech.Nevím jestli je na tom nějaká pravda,ale jestli ano tak to jsou pěkný ...... -
Podla mojich informacii sa marze naozaj pohybuju od 20% do 30% z vyslednej ceny auta.
Ceny importera su naozaj len doporucene. Vacsina dealerov sa ich ale snazi dodrziavat. Stretol som sa ale uz aj s prirazkou 10% (!!!) na novom aute.
Ja ked som kupoval auto (Classic 44kw), tak som z nich "vymlatil" radio, bocne listy, koberce a povinnu vybavu zadarmo. Ale je to individualne u kazdeho dealera - niekto ti neda nic, ale vacsina ti da nieco v hodnote 2%-3% z ceny auta v podobe radia, constructu atd.
Neviem ako u vas v Cechach, ale tu na zapade Slovenska v okruhu 50km najdes aj 7-8 Skoda dealerov, oplati sa ich obehnut. Podla doporucenia importera by si vsak auto mal kupovat u najblizsieho dealera v ramci okresu :-) V Bratislave u -censored- sa mi stalo, ze mi nechceli predat auto, lebo nie som z Bratislavy...
A'
P.S.
Pred zimou odporucam namontovat predne lapace, je to fakt dobra vec... -
« Reproduktory do Fabie
Prosim Vas, ludia ktori mate skusenosti s montovanim reprakov do Fabie, poradte mi ake tam mam dat. Tie "supy" co tam su samozrejme vyhodim. Zaujima ma ci sa daju dat do prednych dveri rep. s priemerom 17cm a ci dozadu kde su pripravene otvory mozu byt 13cm. Najradsej by som dopredu napchal dvojpasmove komponentove tak ze dole bude len basak a hore ako je spetne zrkadlo vysky. Mam vybrate PIONEER TS-H 1702 ale neviem ci sa tam daju dat. Co vy na to? Tieto iste ze vraj pasuju do oktavie. -
Sorry za tu Boleslav. Jinak nemyslel jsem to tak, že by se tam auta sháněla líp. Jen bych se bez dealerů a jiných příživníků obešel a koupil bych si auto přímo od výrobce, bez provize pro obchodníka, na kterého zvysoka .... Fabrika by dostala své. Třeba na I-netu. Proč bych měl platit dealerovi jeho autosalon? Jen jsem si posteskl, že to nejde. -
Ta cena za to serizovatko nic moc. To ja jsem tedka shanel nejake srouby na toho myho broucka a ten chlapek mi rikal, ze u nich nakupuji servisy a kupuji tam napriklad pevnostni srouby za 25 Kc a prodavaji je jako originalni nahradni dily za 600 Kc!!! (Byla to Honda a bylo to v Plzni). -
Myslim, ze se marze prodejcu u aut budou pohybovat kolem obvyklych 20-30 %. Tzn. u Felice predpokladam kolem 40-60 000 Kc. Marze u nekterych ND maji znacne vysoke. Hydraulicke serizeni k serizeni sklonu svetel od stejneho vyrobce stoji v Mototechne 795 Kc, ale pri vymene v servisu si nauctovali kolem 1300 Kc !!! za tento dil. -
To Pedroo: K SDI mám jedinou výhradu - vyšší hlučnost. To platí i k TDI. Netuším, proč je hlučnější, než u octavií. Jinak jsem nadmíru spokojen - výkon je větší, než jsem očekával (zejména zátah kolem 2500-3000ot.) a spotřeba výborná (s bionaftou kolem 1Kč/km, při více jak polovině provozu po městě). Se 44, nebo 50kW motory jsem zatím neměl možnost porovnat. -
Cau, ja jsem z Prahy a auto jsem kupoval v Boleslavi u dealera. Vy razil jsem z nich radio SONY s CD a nejakou vybavu (myslim gum. koberce) v cene. Celkem sleva kolem 9 tis. Navic plna zaruka na 2 roky (jen pri servisu u nich). Dopravne zadne... -
To s tim Constructem a pod. navic nezni vubec spatne. Ta doprava navic mi taky pripada sprosta - jeste, ze to nedelaji u japonskych aut :-)). Mimochodem, nemate tuseni jakou marzi vlastne maji prodejci skodovek ? 10% ?
To LU: a jak jsi spokojeny s SDI, treba v porovnani s 44/50kW ? Diky. -
A nedá se koupit v tom tzv. Zákaznickém centru ? Měl jsem zato, že je to tak trochu obdoba dealera. Ale taky bych se asi do MB nehnal jenom proto abych usetril třeba ten "manipulační" poplatek. I když mám pocit, že to byla taková tradice, jezdit do MB pro 100vky, 105ky atd..
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!