Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

02.11.00  09:54

« Bez nadpisu

A to hlavní je že budu jediný na Motor cafe u koho budete mít jistotu že si nehraje na majitele či řidiče !!
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.00  09:53

« Bez nadpisu

No fotky bude důkaz a hlavně překriji je číslo a spz města zlína ti bude k dispozici Jako důkaz
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.00  09:52

« Re:

kdyz to rozeberu z psychologickeho hlediska, jde o projev jine individuality. Lze sice napodobovat, ale nejde to delat dokonale. A pravopis se nelze naucit behem 2 mesicu. Zvlast kdyz predtim dele nez rok pise pravy Octavian jako to prase; jemu se nikdy nepodarilo napsat rozumne a spravne byt jediny prispevek. No ale to je jen jedna indicie.
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.00  09:47

« Bez nadpisu

Co se na mě tak změnilo že mi nevěříš To že nepíši moc chyb v pravopise to je cvik !!!
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.00  09:47

« Bez nadpisu

Tak si přečti příspěvek v Octavie jizdní
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.00  09:45

« Re:

ne. Mam pro to dostatek dukazu. Leda by starymu Octavianovi dali novy zpusob mysleni a drobet rozumu.
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.00  09:44

« Bez nadpisu

Ty mi nevěříš že jsem stary Octavie ???
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.00  09:25

« Re: MOTORY

jo a k tomu nedostatku tociveho momentu - 240Nm je ti malo ? Tak si bud jist, ze v 1.6/55kW Octavii je tocak okolo 140 Nm max., a rozhodne ne pri 1900 otackach...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.00  09:24

« Re: MOTORY

Nejsi stary Octavie, ale presto:
    az se jednou svezes ve Fabii TDI-PD, nabudes pocitu, ze se ti motor snazi predni napravu vytrhnout ze zbytkou auta :-))) A dynamika TDI-PD je srovnatelna (ne li lepsi) s Octavii TDi/81kW. Takze motor dost "nahovno" ze ?
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.00  09:19

« Bez nadpisu

74 KW TO JE SMĚŠNÉ U OBSAHU 1,4 ÚÚÚÚ A TDI ZASE ZTRÁCÍ TOČÁK O 1.4 44KW A DALŠÍCH RADĚJI NEMLUVÍM A VYDÍTE ANI 1.0 TAM RADĚJI NEDALI!!!
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.00  09:17

« MOTORY

Je to už pěkná řádka měsíců co je v prodeji Fabie a je na tom JAK JSEM TO ČEKAL DESIGN MODERNÍ A MOTORY NA * !!!! JEŠTĚ SE MI NESTALO ABY SI MĚ NĚKDO S FABIÍ POKUSIL PŘEDJET. JEDNAK TYTO MOTORY S OBSAHY 1.4 VŮBEC NEHROZÍ A TDI 74KW JE ZASE DIESL KTERÝ OVŠEM TRPÍ MALÝM TOČÁKEM TAKŽE MAX NA DÁLNICI TAKÉ NEHROZÍ SE PŘIBLÍŽIT ¨. Je to sranda si kupovat Fabii s motorem co má obsah pouhých 1.4 TO VÁS NEŠTVE ???? COPAK JSTE VŠICHNI TAKOVÝ HLEMÍŽDI ???????? TO NIKDO ZVÁS NETRÁPÍ ŽE TAM NENÍ PŘÁDNÝ 1.6 2,0 ČI TDI 81 NEBO 85KW ,??????????? O)))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  08:38

« Re: Dodací lhůta

Dodací lhůta v Brně v červenci byla 6 týdnů (vč. SDI, TDI) a auto mi nakonec přišlo ještě o pár dní dříve. Neslyšel jsem, že by se to mezitím změnilo.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.00  16:11

« Re: Dodací lhůta

Neviem ako v cechach ale ja som si v Bratislave u dealera objednal Fabiu Comfort 1,4/50kW a jedina vec naviac k normalnej vybave bolo ABS. Cakal som presne 9 tyzdnov.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.00  15:58

« Re: Doporucena cena ? Situacia v SK.

Marža dealera je 12%, plus zvýhodnenia závislé na investíciách do dealerstva, prípadne prémie za počet predaných vozidiel. V tom prípade marža vystúpa max. na cca 15% (neviem, či dopravu auta k dealerovi platí Škoda Slovensko, alebo sám dealer). Dealer, ktorý nemá kompletné vybavenie (napr. lakovňu), má naopak maržu úmerne zníženú, až k 8%. Nepríjemné pre dealera je to, že konsignačné auto dostáva na showroom zároveň s faktúrou (s predĺženou splatnosťou, myslím na 60 dní?), a ak nestihne auto predať a vyplatiť v lehote, za každý deň omeškania platí penalizáciu. Preto sa netreba čudovať, že dealeri neobjednávajú nejako zvláštne vybavené autá, ale iba tie, u ktorých je najväčší predpoklad že sa ich v tej lehote 60 dní zbavia. Výnimkou je, ak je niekedy nejakého modelu nedostatok, potom sa objednávajú za normálnych okolností nepredajné autá, ako svojho času Felicie bez elektriky, ale zato s klímou a na elektrónoch. Poznámka: nie som dealer Škody, ak sa medzitým niečo na podmienkach zmenilo, verím že ma nejaký aktuálny dealer opraví (síce to vlastne nesmie, je viazaný mlčanlivosťou podľa Ročnej dohody). :-))
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.00  14:46

« Dodací lhůta

Nevite někdo prosim Vas, jaka je dodaci lhuta, kdyz si objednám Fabii na miru v autosalonu? Jestli se jedna o tydny, o mesice nebo jak to vlastne ted funguje? Diky za odpoved
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.00  19:29

« To Vencax

No nazdar hodiny, Cartec. Tam jsem měl auto dvakrát a už nikdy více. Poprvé mi měnili přední sklo, načež jsem až po nějaké době zjistil, že u toho natrhli gumu, která jde okolo střechy až dozadu. Ta sranda mě poté stála asi dva tisíce. Potom mi opravili nabouranou kapotu tak skvěle, že seděla spodkem na masce, takže barva šla dolů na celé hraně. Jak říkám, Cartec už nikdy.
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 28.10.00  22:52

« Konferencia

Ak by te mali záujem, existuje na serveri Pandora.cz aj e-mailová diskusia o Fabii. Stačí poslať zájsť na stránku www.pandora.cz a využiť kolónky na prihlásenie. Do okienka s názvom konferencie stačí napísať fabia a príspevky sa potom odosielajú na fabia@pandora.cz. Zdá sa mi to pohodlnejšie, než si túto stránku stále načítavať.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.10.00  15:26

« Re: ??? to ruprecht

Až mi hrábne, tak půjdu a vyměním Fabii za golfa, nebo kteroukoliv Škodu za VW. :))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.10.00  15:24

ale no tak, mluvis jak reklamni slogan.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.10.00  14:31

A na to jsi prisel primo hlavou? Fabia je nejlepsi auto ve tride, octavia je taky lepsi nez golf a bora, takze to jaksi nemas pravdu:-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…