Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re:
kdyz to rozeberu z psychologickeho hlediska, jde o projev jine individuality. Lze sice napodobovat, ale nejde to delat dokonale. A pravopis se nelze naucit behem 2 mesicu. Zvlast kdyz predtim dele nez rok pise pravy Octavian jako to prase; jemu se nikdy nepodarilo napsat rozumne a spravne byt jediny prispevek. No ale to je jen jedna indicie. -
« MOTORY
Je to už pěkná řádka měsíců co je v prodeji Fabie a je na tom JAK JSEM TO ČEKAL DESIGN MODERNÍ A MOTORY NA * !!!! JEŠTĚ SE MI NESTALO ABY SI MĚ NĚKDO S FABIÍ POKUSIL PŘEDJET. JEDNAK TYTO MOTORY S OBSAHY 1.4 VŮBEC NEHROZÍ A TDI 74KW JE ZASE DIESL KTERÝ OVŠEM TRPÍ MALÝM TOČÁKEM TAKŽE MAX NA DÁLNICI TAKÉ NEHROZÍ SE PŘIBLÍŽIT ¨. Je to sranda si kupovat Fabii s motorem co má obsah pouhých 1.4 TO VÁS NEŠTVE ???? COPAK JSTE VŠICHNI TAKOVÝ HLEMÍŽDI ???????? TO NIKDO ZVÁS NETRÁPÍ ŽE TAM NENÍ PŘÁDNÝ 1.6 2,0 ČI TDI 81 NEBO 85KW ,??????????? O))) -
« Re: Doporucena cena ? Situacia v SK.
Marža dealera je 12%, plus zvýhodnenia závislé na investíciách do dealerstva, prípadne prémie za počet predaných vozidiel. V tom prípade marža vystúpa max. na cca 15% (neviem, či dopravu auta k dealerovi platí Škoda Slovensko, alebo sám dealer). Dealer, ktorý nemá kompletné vybavenie (napr. lakovňu), má naopak maržu úmerne zníženú, až k 8%. Nepríjemné pre dealera je to, že konsignačné auto dostáva na showroom zároveň s faktúrou (s predĺženou splatnosťou, myslím na 60 dní?), a ak nestihne auto predať a vyplatiť v lehote, za každý deň omeškania platí penalizáciu. Preto sa netreba čudovať, že dealeri neobjednávajú nejako zvláštne vybavené autá, ale iba tie, u ktorých je najväčší predpoklad že sa ich v tej lehote 60 dní zbavia. Výnimkou je, ak je niekedy nejakého modelu nedostatok, potom sa objednávajú za normálnych okolností nepredajné autá, ako svojho času Felicie bez elektriky, ale zato s klímou a na elektrónoch. Poznámka: nie som dealer Škody, ak sa medzitým niečo na podmienkach zmenilo, verím že ma nejaký aktuálny dealer opraví (síce to vlastne nesmie, je viazaný mlčanlivosťou podľa Ročnej dohody). :-)) -
« To Vencax
No nazdar hodiny, Cartec. Tam jsem měl auto dvakrát a už nikdy více. Poprvé mi měnili přední sklo, načež jsem až po nějaké době zjistil, že u toho natrhli gumu, která jde okolo střechy až dozadu. Ta sranda mě poté stála asi dva tisíce. Potom mi opravili nabouranou kapotu tak skvěle, že seděla spodkem na masce, takže barva šla dolů na celé hraně. Jak říkám, Cartec už nikdy. -
Diamant 28.10.00 22:52
« Konferencia
Ak by te mali záujem, existuje na serveri Pandora.cz aj e-mailová diskusia o Fabii. Stačí poslať zájsť na stránku www.pandora.cz a využiť kolónky na prihlásenie. Do okienka s názvom konferencie stačí napísať fabia a príspevky sa potom odosielajú na fabia@pandora.cz. Zdá sa mi to pohodlnejšie, než si túto stránku stále načítavať.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!