Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Bez nadpisu
vypada to na tichou domacnost mezi MFdnes a Skoda Auto. Otazka: Proc ma Fabia kombi horsi jizdni vlastnosti nez kratka verze ? Uvazujete o upravach ? Odpoved: Fabia kombi ma stejne dobre jizdni vlastnosti jako kratka verze. Otazka: objevi se v nabidce motoru pro fabii verze 1.0. Proslycha se, ze s ni mate konstrukcni problemy ... Odpoved: S timto motorem nemame zadny problem, o jeho uvedeni na trh rozhoduje pouze zajem zakazniku. Mate pocit, ze by u nas nebyl zajem o Fabii 1.0 40 kW ? -
« Problemy po 3500 km...
Ahoj vsetci,
po 3500 km sa zrazu objavili dva problemy:
1.) V pravych prednych dverach nieco hrkoce, dokonca aj na rovnej ceste bez hrbolov :((
2.) Uz dvakrat za posledny tyzden sa mi stalo, ze pri volnobehu padnu otacky a zacne skapinat motor, zacalo sa triast cele auto, potom otacky vyleteli na 2000, znova padli dole, potom zasa na 2000 atd. Plynovy pedal bol v klude. Zaujimave, ze to nerobi ked je zaradena rychlost. Riesenie: Treba vypnut motor a znova nastartovat :(((
Takze sa prvyraz chystam navstivit znackovy servis z dovodu reklamacie...
Admin -
« Re: co mne zaujalo
Nechápu, proč ten člověk vlastně diskutoval. Dal tím jenom najevo, že jim jde dobře obchod a že si je moc jistý postavením škodovky. Podle prodejů u nás asi právem.
A právě proto se mně líbí různé testy jako ten v MF kolem Fabie. Podle mně podobné testy jsou stejně důležité jako NCAP, řebříček TUV atp. -
« Re: co mne zaujalo
NO, novinari z Mlade fronty uz si mezi mnohymi udelali zle jmeno. Zda se mi, ze jsou tam vsichni nejak moc nafoukani... Jen si to vemte: Server Autokatalog.cz byl driv jeden z nejnavstevovanejsich. Co ho prebrala MF, tak rapidne klesla navstevnost i uroven...(chdil jsem tam driv skoro denne a ted jsem musel presedlat na www.autosalon.cz). Nemeli by MF zahrnout na cernou listimu Boje proti monopolu?! -
« co mne zaujalo
ZNhavlík 09:54:06 / 13:22:00
Otázka: Nešlo by sjednat schůzku vedení ŠKODA se zástupci MF DNES ? Neúměrně a myslím si,že i neoprávněně nám kritizují naše výrobky- nyní FABIA COMBI. Bohužel pro nás to má dost velikou negativní odezvu u zákazníku, protože je to velmi čtený deník ...!
Odpověď: Komunikace je vždy nutná a pozitivní věc. Nicméně nevím, zda toto není součást jejího image.
Otázka: Bude Fabia sedan levnější než Fabia combi?
Odpověď: Obecně si myslím, že naše ceny jsou příliš nízké. Teoreticky by levnější mohl být. Nicméně zelený je strom života.
Otázka: Dobrý den pane doktore, jsem škodovák a již delší dobu si s kolegy všímáme skutečnosti, že jakmile se v tisku objeví nějaká negativní připomínka na naše výrobky, mezi lidmi, kteří se s vozy ve firmě setkají, se o těchto `neduhách` již s předstihem ví a čeká se na to, jestli je právě zákazník či novináři objeví. Nestálo by za to provádět jakýsi interní průzkum a ten srovnávat s názory profesionálních `estétů`, viz. např. již zmiňované dlouhé madlo na posun sedaček nebo pravé zrcátko.
Odpověď: Pane kolego, nápad je to bezva a proto doporčuji využívat možností Z.E.B.R.A.
-
« Re: Tak trochu marast
3 ze 4 dlouhodobe testovanych Octavii a Fabii mely stejnou zavadu. Rozvitila se kontrolka airbagu. Vinen je vadny vratny krouzek , jehoz zasluhou je airbag nefunkcni. Smutne je, ze tento problem se objevuje u skodovek uz 4. rok a dodnes s tim automobilka neudelala nic, automobilka pouze zavadu pripousti, s tim,ze pripravuje nove reseni krouzku. Nezda se vam, ze se vam uz vice jak 3 roky smeje do obliceje ? -
« Re: Tak trochu marast
zkus www.idnes.cz. V novinach je fotokopie hlavicky, a v clanku jsou komentare k jednotlivym bodum z letaku. Za nektera tvrzeni ( napr. ze zavady byly zpusobeny extremnim provozem ) se uz Skoda Auto usty tiskoveho mluvciho MFDnes uz omluvila. Na fotokopii lze precist par vet, napr. "Zvlaste neni mozne sdelovat zakaznikum konkretni cisla cetnosti zavad". Nelibi se mi to, misto toho aby automobilka rekla, ze se zavady skutecne staly a ze se postara aby se uz neopakovaly, snazi se zjistene problemy zlehcit, zbagatelizovat. Myslim, ze tady psal nedavno nejaky clovek z prodejny skodovek, mohl by ten letak nejakym zpusobem anonymne zverejnit ? -
« odhlucneni SDI
mam celkem cerstvou Fabii SDI, zatim moc spokojeny, ale jedine (a velke) zklamani je hlucnost motoru v kabine. Fakt nic moc. Nemate nekdo tuseni jak to trochu odhlucnit ? Dela uz to nejaka firma ??
k dalsim vecem, co se tady diskutuji:
- sleva pri nakupu noveho auta se da urcite vyrazit. Prodejci maji marzi 7-10 %, podle stupne vybavy auta plus neco malo navic za peknou prodejnu.
- pri brzdeni motorem a zaroven zmacknuti brzdy se u me urcite brzdeni motorem neodpojuje
-prodleva plynu tam nejaka je, ale nemam tuseni jestli je to zpusobene vic tim dieslovym motorem nebo elektronikou
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!