Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Ojetiny
Jinak momentalne mam - stejne jako kostey - tez Sirku, abych usestril ptani. Najezdeno bez par drobnych 40 000 za rok a mesic, auto me nenechalo jedinkrat stat, jezdi kazdej pracovni den dve az tri hodiny a krome veci, ktery proste plynou ze stari a neni je nutny resit (sem-tam nejaka ta vibrace, zadrnceni interieru na kostkach, volnejsi diferak, atd.), bych nehadal, ze ma na krku 200 000.
Narozdil od svych kolegu Skodovkaru (a nejen jich) jezdim v pohode a sam si vybriam, jestli pro jistotu vymenim to ci ono - ne aby to za me vybiralo auto stojici u krajnice s vsema ctyrma blinkrama a trojuhelnikem. Pokud tu nekdo Sirku nazval nespolehlivym autem, je to vul, kterej nevi, o cem mluvi, a je jen jestitnej na svoji (jinou) karu. Sierram se da vytknout leccos, ale nespolehlivost ne. Jezdil jsem v leccems, vim o cem mluvim. -
« Pozdrav
A tim bych to uzavrel, je to forum o Fabiich, tak at k tomu taky slouzi. Preju vsem majitelum hodne pohodovych kilometru a co nejmene duvodu k nespokojenosti. O ceskych ridicich se krome jinyho rika, ze kdyz mluvi o aute, je nejlepsi ze vsech to, co zrovna maji :-) - i kdyby to byl nejvetsi kram na svete. Pamatujte na to, az se budete dohadovat s nekym, kdo jezdi v necem jinym. -
« Re: 124,000,-km za 18 měsíců - Spokojenost
A mimochodem, clovek, kterej si 80 000 rozhodi tak, ze za 40t. koupi Sirku 4x4 DOHC v kombiku, za 30t. necha udelat zgruntu kastli i s lakem a zbytek strci do pneu, svicek, radia, atd.(spotrebak) udela rozhodne lip, nez kdyby si koupil jakoukoliv Skodovku (za nepomerne vic penez). -
q: Hele, nevim, jestli si majitel skodovky, ale brat si do ust slovo "pokrok" v pripade znacky, ktera uz drahna leta produkuje nedomysleny, ukrutne nespolehlivy auta, ktery maji za tri roky tolik poruch, co treba dve Sirry dohromady za sedm let, mi pripada opravdu mimo.
Ve firme mame sest Felicii a jednu Fabii, jezdi s tim slusni kluci - zadny sironi typu "je to sluzebni tak to muzu zmastit" a ty auta travi v servisu tolik casu, ze mi nad tim zustava rozum stat. A to nemluvim o poruchach typu upadly vyfuk, vytekla chladici kapalina, atd. - u aut, ktery by vzhledem ke svymu nizkymu stari a jak ty rikas "pokroku" mely jezdit a drzet krapet jinak... -
Mondeo z roku 94 ale i pozdejsi je hnus nejvetsi. Posledni dobry Ford je Scorpio, jak po designu tak i o pocitu z rizeni. Ford, uz neni auti, uz jsou pouze krabicky od sirek a radi se vedle bezdusich facek, felin a fabek. Jedina Fabka, ktera stoji za to je eReSo, a kdyby bla jeste v combajnu,mnam
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Ještě jsem někde zahlédl to přídavné 12V elektrické topení, ale zatím nevím kde ho koupit a za kolik?
Ještě zajímavější je přídavný teplotu udržující modul, který je ohříván teplem od motoru, a teplo sď dokáže udržet i několik desítek hodin po vypnutí motoru a pak o uvolnit do topné soustavy.