Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

29.01.01  09:04

« Re: Strešny nosič

a jejej, cernani chladici kapaliny, co bude dal ?
  • 00 Reagovat !

foto

29.01.01  08:03

« Strešny nosič

Mam Fabiu 1,4/44kW od 8/2000. Najazdeno 5500 km, zatiaľ poklopať ešte nič som neobjavil.
    Chcem kúpiť nosič na batožinu a HLAVNE V LETE NA BICYKLE. Som zo Slovenska. Poradte čo a aky by som ho mal kúpiť. Počul som o nejakej sume 4800 Sk. Poradte, neda sa zohnať niečo lacnejšie.
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.01  18:12

« Palubní počítač

Zdravím všechny. Mám Fabii Clasic. Chci se zeptat, jestli se dá někde dokoupit palubní počítač. U dealera mi řekli, že se zatím nic nevyrábí a počítač z felície se nedá použít - nefunguje. Díky Karel
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.01  14:30

« Re: radio Blaupunkt

Asi potřebovali kšeft.Radio jsem zapojil bez problémů i se zesilovačem a hraje perfektně.
    A nehoří...:-)
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 27.01.01  22:11

« Re: radio Blaupunkt

Trochu sa do toho vyznám a musím povedať, že keby si na kladný pól pripojil veľmi vysoké napätie (niekoľko kV), tak poistka by sa nestihla prepáliť a za nejakých nepredstaviteľných podmienok by mohlo dôjsť k zničeniu nejakej súčasti elektrovýzbroje. Ale teraz k veci. Čo ich to má zaujímať, keď aj tak automaticky strácaš záruku na elektrovýzbroj. Mne sa to stalo už prvý deň (strata záruky). Ale ja som vedome rozobral celú prístrojovku a kadečo iné. A aj na riad. jednotke som už čosi meral. A stále fungujú. Tak o čo ide?
  • 00 Reagovat !

foto

27.01.01  17:26

« radio Blaupunkt

Mam Fabii 1.4/44kw Comfort.Jelikož mám autorádio Blaupunkt, nechal jsem si udělat pouze přípravu.Prodejce mě upozornil, že pokud budu dávat jiný typ než Grundig, musím dokoupit anténní předzesilovač. Zajel jsem si tedy tu součást koupit. Obsluha mě ale začala dosti nepříjemným způsobem upozorňovat na negativní vliv montáže autorádia. Konkrétně se jednalo o spálení palubovky, poškození řídící jednotky a hlavně o zničení posilovače řízení. Nejsem profielektrikář a tak by mě zajímalo, zda je to pravda.
  • 00 Reagovat !

foto

26.01.01  12:17

« Chlazení

Nazdar lidi, mám trochu problém s chlazením. Expanzní nádoba mi začala nad hladinou černat. Je to taková mazlavá a lepkavá hmota. Jako olej to moc nevypadá. Nenarazili jste už na něco takového? Mám Fabii 1,4 50 kW. Díky za tipy. Dan
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.01  23:07

« Re: To Diamant: Re: Prvych 900 km mam za sebou...

TMK: to je jasný, ten servis má určitě ISO certifikát, takže musí dodržovat předepsané postupy. To nejni žádnej holubník, na všechno musí bejt správný lejstro. Takže nejde o ty dva šrouby, ale o deset papírů-
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.01  16:18

« To Diamant: Re: Prvych 900 km mam za sebou...

Zdravim,

mam Comfort 44kw.
    Vcera som stihol pokrkvat tu ciernu listu pod prednym naraznikom.

Dnes sa mi ju podarilo zohnat v nemenovanom servise v BA. Ked som im vravel, ze ci by ju nevedeli hned aj namontovat, tak prijimaci technik vravel, ze to nebude na pockanie - ze mam doniest auto rano na 7.00 a vecer o 17.00 bude hotove!!! Takto to funguje v autorizovanom Skoda servise, ktory minuly rok skoncil v Top 3 najlepsich Skoda servisov :((( Podakoval som, zaplatil 267 Sk a vecer ju namontujem sam (dva sroby zasrobovat este viem).

T.M.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.01  12:06

« Re: Prvych 900 km mam za sebou...

Teď asi ještě ne, ale mám pocit, že jsem slyšel, že od nějakého data mají být zrcátka stejná na obou stranách. Pak by asi neměl být problém si ho nechat předělat, i když jako reklamaci to asi nevezmou :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.01  07:02

Myslim, ze velke prave zpetne zrcatko nesezenes.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 24.01.01  06:26

A čo presne máš?
  • 00 Reagovat !

foto

23.01.01  22:52

« Prvych 900 km mam za sebou...

Zdravim,

tak, prvych 900 km mam uspesne za sebou. Moje postrehy:

1.) Na male prave zrkadlo sa da zvyknut, ale akonahle sa bude dat dostat velke, dam si ho vymenit.

2.) Spociatku vrzgala palubovka - uz si 'sadla' a uz nevrzga.

3.) Prestalo svietit svetlo v kufri - zly kontakt, uz znova svieti.

4.) Neslo vypnut vyhrievanie skla - vypinac nebol vychodeny a pri vypnuti nechcel vyskocit. Tak som ho musel nozikom opatrne vytiahnut a asi 50x som ho stlacil + znova vytiahol... Uz je zabehany, uz funguje :)

5.) Dlhodoba spotreba zatial 5.8, mix 1/3 mesto + 2/3 mimo mesta. Na to, ze este nie je zabehane, je to dobre (si myslim)...

Zatial tolko, som spokojny, dufam, ze sa nic zleho nestane.

T.M.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.01  22:40

« Re: Krátká verze lepší než delší?

Zdravim,

je mozne, ze kratka je lepsia nez dlhsia, ako to tvrdi MF. Jazdim na kratkej, skusil som aj dlhu a je to normalny bezny rozdiel ako u inych kratkych/dlhych verzii. Mam to odskusane na Octavii, Vectre, Favorite/Formane. Aj ked sa to neda zaskatulkovat...

Navrhujem ti vyskusat si to na vlastnej kozi, aj ked mozno bude problem s predajcom, ktory ti asi nedovoli odskusat auta na hranici ich moznosti :)

T.M.
  • 00 Reagovat !

foto

23.01.01  20:42

« Krátká verze lepší než delší?

Čau.Tak podle MF je v mnoha parametrech lepší krátká verze než delší.Například v zatáčce je delší verze nedotáčivá.Zase delší verze nabízí více prostoru.Hold člověk si nad to musí sednout a pořádně to prostudovat.Jedno je jisté ,automobilka se pomalu vrácí ke své stracené kvalitě.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.01  13:29

« Re: Chladiaca kvapalina

Vypada, ze 20 tkm je pro nektere Fabie kritickych. Myslim, ze to skoda bude nejak bagatelizovat a bude zase posilat prodejcum navody, jak odpovidat na otazky potencialnich zakazniku, podobne, jako v pripade testu v MFDnes.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.01  12:10

« Re: Chladiaca kvapalina

POZOR, dnes mi prislo z vedeni nasi firmy upozorneni, ze z 15ti loni nakoupenych Fabii ma tyto problemy s ubytkem kapaliny 10. Vsechny maji najeto cca 20000 km a vsem museli v servisu v ramci zaruky menit tesneni apod. Vubec bych nevahal a jel. Jsou to Fabie s 50kW motorem. Ja mam 44KW a nemam problemy zadne. Od ceho je zaruka na vuz, nebadejte nad tim a jedte do spolehliveho servusu Skoda.
    Ahoj
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 22.01.01  19:51

« Chladiaca kvapalina

Ja som po roku do Felicie dolieval (po výmene tesniaceho krúžku) zhruba 4 deci. A to sa mi zdá rozumné a normálne.
  • 00 Reagovat !

foto

22.01.01  13:57

« Bez nadpisu

Vzdyt prece Piech slibil, ze bude k dispozici v roce 2000 auto se spotrebou pod 3 litry - PHM. O tom, ze to pak bude jezdit na chladici kapalinu, nerikal nic. Ze by z vody vodik ve spolupraci s Oplem ?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.01  13:17

« Re: Ubytek chladici kapaliny u Fabie 1,4/50kW

Ja jsem mel 4 roku Feldu 1,6 a poprve jsem doleval, jestli se nepletu az za dva roky. Tak nevim jestli ubytek 0,3l za 3/4 roku se zda normalni.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…