Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  10:06

« Re: Řetězy

to: J77 Na ty tvý kola by nepásly :-( to by byly asi krátký řemeny :-((( ale srandistovi 1,2 HTP na jeho 165/70-14 by určitě šly, je to ekvivalent 155/80-14 na tý Š 1000 MB
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  10:02

« Re: 124,000,-km za 18 měsíců - Spokojenost

kostey: Obdivuju Te :-) Fabie nema smysl resit. Pokud ma v sobe clovek aspon trochu citu a nechce tem, kteri si uz bohuzel tenhle vuz koupili, kazit naladu, jediny reseni je nepsat nic... BTW Neni nahodou, ze Fabka totalne propadla v MS Rallye a to diky atributu, na ktery Skodovkari tak neradi slysi (totalni nespolehlivost a "forovost" auta - je to lego :).
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  10:00

ladao: Hele jestli to s tema historickejma retezema myslis vazne a jestli by pasly na kolo 195 / 65 / 14, tak bychom se asi domluvili :-) Laka me to i jako rarita, nehlede na fakt, ze svoji funkci to urcite splni :-) Kdyztak mailni na j77@fordsierra.cz ale za hodinu odjizdim na hory, tak bychom se asi domluvili az po 4.1. Diky ! :)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  09:32

to: 1,2 HTP má doma v dílně ještě řetězy co se dávaly na 1000 MB, jednoduchý...jen takovej silnej řemen s řetězem...jednoduše se to protáhne diskem kolem gumy a utáhne řemen. Je to výborný a jednoduchý, dáš si na kolo jeden, dva, tři, čtyři,...kolik máš dír a řetězů tolik si jich tam dáš, já jich mám v dílně asi osum, chceš je všechny ??? S těma by jsi vyjel tu slezdovku i vedle lyžařů na vleku :-()))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.12.03  09:21

To je slabý! To já jsem nedávno viděl lidi s řetězama na předních u zadokolky a naopak kdysi dávno (když ještě převažovaly zadokolky) předokolku s řetězama na zadních kolech!!! Z toho plyne poučení: "Když řetězy, tak na všechna kola!" Sicher ist sicher.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 30.12.03  02:53

Kolik jste ujeli za den nejvíc ve Fabii? Viděl jsem jak z ní vystupujou kamarádi po asi 1450km/den a nebyli moc fit...
  • 00 Reagovat !

foto

30.12.03  01:13

« Řetězy

Predstavte si že jsem potkal lifi kteří měli na svách vozech řetězy!
    Taková lumpárna!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  01:10

No jo, dnes jsem videl mondeo stát na kotoučích... a nevypadalo, že by to byl záměr majitele... Zastřelit na místě a jen bez komentářů těla odklidit do nejbližší kafilérie.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  20:30

Mít Škodovku je úplně na h.... Nemyslím teď kvalitu, ale kvantitu. A protože je těch aut tolik, je samozřejmě zájem o vše co na ně pasuje. A tak dnes již nějaký *, který si koupil plecháče na zimní pneu a šetřil na puklicích používá moje puklice. Takže člověče, ber to jako dárek k vánocům, ale jestli tě někdy zahlédnu i u jiného auta jak je bereš, pamatuj, že od toho auta už se nezvedneš jinak než v krvi.
    Mne ten tvůj ježíšek stal 1500,-Kč (nejsem takový *, abych si puklice půjčoval z jiného auta).
    A vy ostatní přátele škodovek se zamyslete až budete puklice či jiné díly kupovat levně na burze. A vy pánové co přemýšlíte o koupi nového auta, přemýšlejte, zda se vám může něco podobného stát třeba u Hunday či Hondy. Může, ale pravděpodobnost je o 99% nižší. Všem zlodějům přeji nešťastný nový rok a brzký pobyt ve věznici.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  18:36

No, hele, jestlize si koupim auto, tak okamzite ztraci na cene nejakych 30% myslim nove, takze jestli ja budu kupovat, rekneme rok, dva stare auto, tak si nejak neuskodim....ten technicky vyvoj auto se za ten rok tak kupredu nepohne...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  18:28

Pro-J77.Zlatý východ tam ojetiny od těch blbců ze západu směřují,asi nevědí oč přicházejí(ti blbci západní)!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  12:15

« Re: Tak jsem jí vytáhl do sněhu

mozna to je vyhoda, ze mas lehky predek...aspon to nezahrabes, ja treba Pazouta na poli nazahrabal.... a to diky tomu, ze ma lehky predek :-) :)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  12:13

Zlate ojetiny, tem se nic nevyrovna, jsou levne a bez problemu....
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  11:11

A tim se fakt loucim. Asi je zrejmy, ze zastavam nazor, ze v dnesni dobe, kdy kvalita neni nikde (a tim mene pak v automobilovem prumyslu), je koupe noveho auta vyhozenymi penezi a nabehem k tomu, aby se clovek jen vztekal, co vsechno musi u novyho autaku resit (v pripade Skodovek, Peugeotu, Renaultu a podobnych znacek, vic nez kde jinde).
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  11:09

Ale o tom jezdeni neni. Zvlast v CR maji muj obdiv lide, kteri umi jezdit pomalu a nemusi si za kazdou cenu neco dokazovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  11:08

BTW Pokud tu svoji Fabku nemas dvoulitrovou v benzinu, nevim, komu bys v Sierre chtel co natirat :-) DOHCcko v prumernym stavu by ti ujelo, ze bys se ani neotocil :)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  10:36

xmysak: Jinak mas pravdu, ze se jim povedl patrny posun kupredu co se podvozku tyka, opet ale zustava otazkou trvanlivost dilu a vubec trvanlivost karoserie, s niz to moc dobre nevypada.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  10:29

xMysak: Nevim, co maji vsichni proti Fabiim :), ale muzu Ti rici, co proti nim mam treba ja a lide, ktere znam a kteri by si to auto nikdy nekoupili (tim nemyslim kluky ze Sierra - fora :).
    Pominu design, ktery je skutecne diskutabilni, mne se napr. vzhledove docela zamlouva ten minisedanek, ktery ale kazdy, s kym jsem mluvil, hodnoti jako nejosklivejsi verzi. Takze to nema smysl rozebirat, co clovek to oko.
    Pominu take "modely" typu Fabia Junior nebo jak se to jmenuje, ktere jsou vysmechem zakaznikovi - chybejici kastlik a tisic dalsich veci nemuze omluvit nizkou cenu.
    Ale z objektivnich veci, ktere vadi mne - auto je male, a to i jako "kombik". Ma ukrutne nepohodlne a tvrde sedacky, pokud se chce clovek povozit, musi jezdit neustale s pedlem blizko podlahy, zabira to moc vysoko (mluvim o benzinech, diesly - nevim). Karoserie stale pokracuje v tradici, z niz se vymkly pouze Octavie - nekvalitni, mekke plechy, ktere zacinaji viditelne reznout uz v prvnim roce provozu (schvalne se podivej na svoje spoje prahu, minim tim ty svisle slisovane plochy ; u nas v ulici to hnije vsem Fabkam, a to nekterym neni ani ten rok). V aute je navzdory slusnemu odhlucneni hluku od vozovky aerodynamicky hluk, spousta detailu (plato vzadu atd.) je resena vylozene hloupe + jsou na ni drahe nahradni dily. A posledni vec - Skoda je znacka proslula nespolehlivosti a netrvanlivosti vyrabenych vozu, Fabie v rozumne vybave prijde na 350 - 400 tis. Kc a to je proste moc, za ty penize nedostavas vubec nic.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 29.12.03  09:56

pava: jezdil jsi vůbec někdy v sieře?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.03  08:50

Achoj, nevím co někteří máte proti fábiím, asi to bude fakt tím, že máte jiný auta a ty jsou samozřejmě nejlepší... Ale to je vaše věc, já jsem spokojený, jsem v autě denně asi 5-7 hodin. O motoru ani podvozku nebudu diskutovat. Jsem kapánek větší 191cm a můžu říct, že místa pro řidiče je tam habakuk :o) Samozřejmě, že za mnou mají smůlu, ale většinou jezdím sám nebo s přítelkyní. Těším se, až zase nějaké zadýmené sieře natřu * a uvidím řidičovu protáhlou tvář, která se na mě ani nepodívá :o) Zatím pa.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…