Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 14.03.01  19:15

« Re: zdrazeni

Chlapi, ja tomu verím. Ale aj tak počkám na nový MR. Túto informáciu som dostal 1.3. od jedného radšej nemenovaného ale za to skutočne veľmi dobre informovaného (!) a aj ochotného predajcu (pokecal som si s ním vyše hodiny). On tvrdil zdraženie o 2%. Tak to vyzerá, že mal pravdu. Aj do diskusie som to písal, tak sa ešte pozriem dozadu. Akurát, že on hovoril ešte o jednom takom zdražení o pár mesiacov neskôr. Tak sa začínam báť, že mal pravdu. Tvrdil, že to vymysleli vo VW. Lebo tam ktosi spočítal, že Škodovky sa budú predávať aj tak.

Diamant.

• « 00 Reagovat !

foto

14.03.01  17:53

To je hodne nemile,za dva mesice jsem si ji chtel koupit...Hold budu muset sahnout hloubeji do kapsy,nebo se poohlednout jinde...Treba takovy ojety civic(1998) by nebyl taky z zahozeni
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.01  17:17

Muzu potvrdit, mam uz objednane auto a tak jsem se informoval, jestli se me to tyka taky nebo ne. Vztahuje se to jen na nove zakazniky a je to fakt narust o 2,3%.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.01  14:35

« Re: Tuning

44/50 kW, objemový zdvich zvýší na 1.6 s výkonem okolo 100 koní.Cena by měla být do 30.000 Kč.
    Ptám se jestli nemá někdo reference (ať už s touto firmou) na přestavby motorů z MB. Životnost, emise atd.
    Asi do toho půjdu.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.01  11:51

« Re: Tuning

Tak nam sdel o firme TOMMU neco vic.
    Diky
  • 00 Reagovat !

foto

14.03.01  10:41

« zdrazeni

Prave jedu od prodejce a plosne se zdrazuji
    Fabie a Octavie o 2.3 procenta.
    Vubec jim to nerekli s predstihem.
    Oznamili jim to vcera odpoledne s okamzitou platnosti.
    Slusni prodejci to co maji na krame budou prodavat
    za stare ceny.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.01  09:21

« Re: Re:Rada

To jsem pochopil, že kvůli zdražování. Ale jen na základě jedný věty spěchat s nákupem auta se mi nezdá (Alesiho neznám). Když teď napíšu - Nekupujte nic, cena půjde dolů, tak tomu taky budete věřit?
    Bude se týkat zvýšení ceny všech výbav, motorů i provedení Combi? Jaký je zdroj informace? Bude se zdražovat o 1, 2 nebo 10%?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.01  09:07

« Re: Rada

No, předpokládám, že se bude zdražovat, ne? Alesi má vždycky dobrý informace, tak proč by tentokrát mlžil...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.01  07:53

« Re: Rada

A proč koupit Fabii tento týden?
  • 00 Reagovat !

foto

13.03.01  17:43

« Rada

Kdo se chysta koupit Fabii, at to udela jeste tenhle tyden.
  • 00 Reagovat !

foto

13.03.01  17:23

« Tuning

Nemáte náhodou někdo zkušenost s tuningovou společností TOMMÜ? Mají zajímavou úpravu 1.4 MPI.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.03.01  21:58

« Re: Koupe Fabie

Nemate nekdo skusenost,jestli(popripadne kde) to funguje v ostravskem kraji?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.03.01  13:53

Ja uz jsem si s tou myslenkou dohral a objednal si kombika v Liberci u Kuceru. Dostal jsem od nich construct, ctyry zasterky na kola, gumovy koberce a jeste cerne polepy sloupku, ktere u kombika stoji pres 2000,- Nevim kolik to da vsechno dohromady, s ohledem na to, ze tam nikoho neznam je to od nich docela zajimave. Z okoli Jablonce a Liberce jsem byl u nich co do pristupu nejspokojenejsi. Auto jeste sice nemam, tak uvidime, jak to vsechno dopadne. Az bude, tak se kdyztak ozvu.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.03.01  12:38

Par radku tady o tom bylo jiz napsano, ale jestli chces informaci, ktera je 10 dni stara, tak tady je. Jeste, nez jsem koupil FABII, tak jsem obrazil cca 7 prodejcu vozu Skoda. Ve smes jsou nakloneni neco slevit, aby udelali kseft, i kdyz zprvu to tak nevypadalo. Abych to tady zbytezce nerozepisoval, uvedu dva, kde Ti neco pridaji zdarma. 1- PORSCHE AUTO Praha - zdarma sada povinne vybavy, autoradio nebo metalizu a(mozna i koberecky)
    2- AMOND Kladno - Zdarma zamykani zpatecky "konstrukt"
    Rozhodne se zeptej a uvidis sam.
    P.S> Jen u KLOKOCKY (Praha) nic nedostanes. To jsou hrozny drzgresle a asi maji hodne kseftu, protoze nechteji o necem, jako je sleva, nebo neco zadarmo ani slyset.
  • 00 Reagovat !

foto

07.03.01  22:38

« Koupe Fabie

Pohravam si s myslenkou na koupi Fabie a chtel bych se zeptat nekoho zkusenejsiho,jestli se da prodejce "ukecat" na nejakou volitelnou vybavu zdarma(myslim tim zamek zpatecky,autoradio...).Pokud s tim mate nekdo zkusenost,napiste.Predem dik
  • 00 Reagovat !

foto

06.03.01  23:53

« Jak na malé pravé zrcátko

Když jsem si na zrcátko na předním skle přidělal své oblíbené panoramatické zrcátko, zjistil jsem, že mi malé pravé venkovní ani tak nevadí. Se středním panoramatickým zrcátkem totiž vidím, co se děje za pravým zadním oknem :-)) Doporučuju.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.03.01  09:33

« Re: Re:

1.9TDI ve vedlejsi rubrice ( tusim Combi ) ma igicom.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.03.01  09:31

« Re:

pro prsatou blondynku nebo misto Coupe ?
  • 00 Reagovat !

foto

05.03.01  19:20

« Bez nadpisu

Vážení piloti, ma tu někdo Fabii TDI 74KW nebo 2.0i? Uvažuju (možná) o něčem takovém malém a svižném.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.03.01  12:18

« Re: Fabia 44Kw

oproti 50 kW ve Fabii, abychom si rozumeli.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…