Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Re:Rada
To jsem pochopil, že kvůli zdražování. Ale jen na základě jedný věty spěchat s nákupem auta se mi nezdá (Alesiho neznám). Když teď napíšu - Nekupujte nic, cena půjde dolů, tak tomu taky budete věřit?
Bude se týkat zvýšení ceny všech výbav, motorů i provedení Combi? Jaký je zdroj informace? Bude se zdražovat o 1, 2 nebo 10%? -
« Re: Koupe Fabie
Ja uz jsem si s tou myslenkou dohral a objednal si kombika v Liberci u Kuceru. Dostal jsem od nich construct, ctyry zasterky na kola, gumovy koberce a jeste cerne polepy sloupku, ktere u kombika stoji pres 2000,- Nevim kolik to da vsechno dohromady, s ohledem na to, ze tam nikoho neznam je to od nich docela zajimave. Z okoli Jablonce a Liberce jsem byl u nich co do pristupu nejspokojenejsi. Auto jeste sice nemam, tak uvidime, jak to vsechno dopadne. Az bude, tak se kdyztak ozvu. -
« Re: Koupe Fabie
Par radku tady o tom bylo jiz napsano, ale jestli chces informaci, ktera je 10 dni stara, tak tady je. Jeste, nez jsem koupil FABII, tak jsem obrazil cca 7 prodejcu vozu Skoda. Ve smes jsou nakloneni neco slevit, aby udelali kseft, i kdyz zprvu to tak nevypadalo. Abych to tady zbytezce nerozepisoval, uvedu dva, kde Ti neco pridaji zdarma. 1- PORSCHE AUTO Praha - zdarma sada povinne vybavy, autoradio nebo metalizu a(mozna i koberecky)
2- AMOND Kladno - Zdarma zamykani zpatecky "konstrukt"
Rozhodne se zeptej a uvidis sam.
P.S> Jen u KLOKOCKY (Praha) nic nedostanes. To jsou hrozny drzgresle a asi maji hodne kseftu, protoze nechteji o necem, jako je sleva, nebo neco zadarmo ani slyset.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Diamant.