Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: rozmery Focusu
No, ono je to subjektivní vnímání asi taky tím, že snad jediná škodovka v téhle kategorii se dělá kompletně odveřovaná, takže ten zbytek vypadá fakt jako nedodělaný zbytky. A proto to srovnání s golfem, kterej taky dělá 3D varianty, a hned to auto vypadá o kategorii menší. A pak je třeba brát v úvahu i šířku, která je u Fabie dost slušná. -
« Bez nadpisu
tridy se rozdeluji podle rozvoru. Proto je Fabie ve tride s Polem, Felicii, Puntem.... Golf patri do NS tridy stejne jako Octavie,Focus, Megane, Brava, Astra, P306. Je zajimave, ze jsem napr. Saxo videl zarazene jednou ve tride minivozy spolu s matizem, Twingem a jindy ve tride mala auta s felicii... -
« Spotřeba 55kW, škatulkování do tříd
Jinak přátelé, mám najeto cca 850 km (55kW) a pr. spotřeba 6,5l díky městskému provozu, jinak by byla nižší. Např. teď jsme na celk. vzdálenosti cca 130 km (Č. Budějovice - Vimperk a zpět) dosáhli ve dvou prům. 5,1l, což je hodnota turbodieselu, a to na běžných silnicích většinou cca při devadesátce. Ale přiznám, že řídila přítelkyně, jinak já nemám to srdce, abych to pokaždý trochu víc nevytočil. Ale věřím, že po zajetí to půjde ještě níž. A autíčko úplně stačí, odstěhoval jsem s tím i postel (což v sedanu nehrozí).
Mimochodem neznáte někdo parametry, podle kterých se vozy zařazují do jednotlivých kategorií (zvlášť by mě zajímala hranice mezi minivozy a nižší stř. třídou), zdá se mi totiž, že Fabia je všude porovnávána s vozy menšími, ještě jsem nikde v žádným srovnání neviděl nic většího, ale samý malý *. Kde je třeba Focus nebo Golf, který se moc neliší? -
Diamant 14.03.01 19:15
« Re: zdrazeni
Chlapi, ja tomu verím. Ale aj tak počkám na nový MR. Túto informáciu som dostal 1.3. od jedného radšej nemenovaného ale za to skutočne veľmi dobre informovaného (!) a aj ochotného predajcu (pokecal som si s ním vyše hodiny). On tvrdil zdraženie o 2%. Tak to vyzerá, že mal pravdu. Aj do diskusie som to písal, tak sa ešte pozriem dozadu. Akurát, že on hovoril ešte o jednom takom zdražení o pár mesiacov neskôr. Tak sa začínam báť, že mal pravdu. Tvrdil, že to vymysleli vo VW. Lebo tam ktosi spočítal, že Škodovky sa budú predávať aj tak.
Diamant.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!