Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Řetězy
to: J77 Ono taky hóóódně záleží na otvorech v disku a ty otvory v disku té 1000 MB byly na ten řemen uzpůsobený, páč jináč by se ti mohlo stát, že se ten řemen přeřízné o otvor v disku a prasknuvší řetěz ti rozšvihá všechno co se mu do cesty postaví :o) Pokud se nepletu, tak už ani na 105-130 s 13" diskama to nešlo právě kvůli těm otvorům v disku. :-( Ale ber ten můj přepředchozí příspěvek jako reakce na srandistu 1,2 HTP i v kontextu blížícího se SILVESTRA. Jupíííí -
« Re: 124,000,-km za 18 měsíců - Spokojenost
kostey: Obdivuju Te :-) Fabie nema smysl resit. Pokud ma v sobe clovek aspon trochu citu a nechce tem, kteri si uz bohuzel tenhle vuz koupili, kazit naladu, jediny reseni je nepsat nic... BTW Neni nahodou, ze Fabka totalne propadla v MS Rallye a to diky atributu, na ktery Skodovkari tak neradi slysi (totalni nespolehlivost a "forovost" auta - je to lego :). -
ladao: Hele jestli to s tema historickejma retezema myslis vazne a jestli by pasly na kolo 195 / 65 / 14, tak bychom se asi domluvili :-) Laka me to i jako rarita, nehlede na fakt, ze svoji funkci to urcite splni :-) Kdyztak mailni na j77@fordsierra.cz ale za hodinu odjizdim na hory, tak bychom se asi domluvili az po 4.1. Diky ! :) -
to: 1,2 HTP má doma v dílně ještě řetězy co se dávaly na 1000 MB, jednoduchý...jen takovej silnej řemen s řetězem...jednoduše se to protáhne diskem kolem gumy a utáhne řemen. Je to výborný a jednoduchý, dáš si na kolo jeden, dva, tři, čtyři,...kolik máš dír a řetězů tolik si jich tam dáš, já jich mám v dílně asi osum, chceš je všechny ??? S těma by jsi vyjel tu slezdovku i vedle lyžařů na vleku :-())))) -
"-- skrytý --" 30.12.03 09:21
To je slabý! To já jsem nedávno viděl lidi s řetězama na předních u zadokolky a naopak kdysi dávno (když ještě převažovaly zadokolky) předokolku s řetězama na zadních kolech!!! Z toho plyne poučení: "Když řetězy, tak na všechna kola!" Sicher ist sicher. -
Mít Škodovku je úplně na h.... Nemyslím teď kvalitu, ale kvantitu. A protože je těch aut tolik, je samozřejmě zájem o vše co na ně pasuje. A tak dnes již nějaký *, který si koupil plecháče na zimní pneu a šetřil na puklicích používá moje puklice. Takže člověče, ber to jako dárek k vánocům, ale jestli tě někdy zahlédnu i u jiného auta jak je bereš, pamatuj, že od toho auta už se nezvedneš jinak než v krvi.
Mne ten tvůj ježíšek stal 1500,-Kč (nejsem takový *, abych si puklice půjčoval z jiného auta).
A vy ostatní přátele škodovek se zamyslete až budete puklice či jiné díly kupovat levně na burze. A vy pánové co přemýšlíte o koupi nového auta, přemýšlejte, zda se vám může něco podobného stát třeba u Hunday či Hondy. Může, ale pravděpodobnost je o 99% nižší. Všem zlodějům přeji nešťastný nový rok a brzký pobyt ve věznici. -
No, hele, jestlize si koupim auto, tak okamzite ztraci na cene nejakych 30% myslim nove, takze jestli ja budu kupovat, rekneme rok, dva stare auto, tak si nejak neuskodim....ten technicky vyvoj auto se za ten rok tak kupredu nepohne... -
A tim se fakt loucim. Asi je zrejmy, ze zastavam nazor, ze v dnesni dobe, kdy kvalita neni nikde (a tim mene pak v automobilovem prumyslu), je koupe noveho auta vyhozenymi penezi a nabehem k tomu, aby se clovek jen vztekal, co vsechno musi u novyho autaku resit (v pripade Skodovek, Peugeotu, Renaultu a podobnych znacek, vic nez kde jinde).