Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

01.01.04  20:44

« Re: Ojetina

Pro zajímavost-na jaře když u Oplu běžela akce
    350 Aster za 350000 kč jsem se byl u Oplu ve Zlíně
    i z manželkou informovat.Po předváděcí jízdě jsme
    se snažily licitovat o nějakou případnou slevu.
    Jasně nám bylo řečeno,že na tento akční typ ani korunu a vrchol všeho,že paní v prodejně nám začala vysvětlovat kde je ve Zlíně inspektorát kvůli SPZ.Náš dojem byl,že prostě o prodej akčního typu nemají zájem(prospekt v prodejně ani nebyl vystavený,dali nám jej po vyžádání).
    Tím skončila moje story s Oplem,sám registr.nový vůz-perf.služby!
    Jelikož zanedlouho vyšel akční typ Škoda Fabie Combi Creation taky jsme se šli informovat.Celkem jsme byli mile překvapeni-bez problémů jsme se domluvily na určitě slevě plus veškerou výbavu.
    Regisraci vozu brali jako samozřejmost.
    Záleží na konkrétních prodejcích ne na značce.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.01.04  20:41

« Re: Elektrické topení

to 1.2HTP: mas na mysli nezavisle topeni do auta, ktere spaluje benzin?? nejvetsi vyrobci jsou Webasto a Ebersprecher. Mrkni na www.webasto.de...
  • « 00 Reagovat !

foto

01.01.04  20:39

to ace: co je to airbagovy volant bez airbagu???:)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.01.04  17:14

Když jsem objednával v roce 1999 10 ks aut na firmu, tak jsem vybral dvě auta, ktera splňovala kritéria. Škoda Felicia a Opel Astra, už si nepamatuju jaká byla sleva u Opela, ale dealer Škodovky, nabízel maximálně 10% a to se kroutil jako had, radši nabízel zdarma rádio, nebo zabezpečení řád. páky. A to jsem objednával 10 aut, což je řekl bych celkem zajímavé množství pro jednotlivé dealerství. Nakonec to tedy jenom přeci vyhrála Škodovka, protože byla levnější a ještě tam byla nějaká fleetová cena za servisní práce. Opel byl v tý době jenom přeci dražší a Felicia byla zrovna v akční verzi Triumf, což byl na tu dobu a na to auto celkem nabušená verze v základu (metla, centrál, airbagový volant bez airbagu, celolakovaná karoserie, tonovaná skla a ty docela pěkný poklice, středová konsole) Tam Opel v základním provedení ztrácel. No to je jedno, chtěl jsem jenom napsat, že se u Škodovky na nějaké zajímavé ceny nelze dostat, spíše vám dají výbavu zdarma, než sníženou cenu a to i když se kupuje docela dost aut.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.01.04  15:11

paluz: Tak tak :). Tiez som to skusal a nic moc. A to som s tym zabil 4 mesiace a nakoniec som skoncil s novym, na ktore bola dobra zlava :-) - ale to bolo stigro - predajca v inom meste skraxoval, ci co a preslo par kusov hotovych aut k predajcovi do mojho mesta a ten sa ix xcel zbavit - tak dal vysoku zlavu - takze nebolo co riesit :-). Ale mal som pocit, ze vzdy sa da nejaka zlava oproti cenniku dohodnut... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

31.12.03  19:13

Samozřejmě jde koupit dovezená havárka,ale to je dost problematické.
  • 00 Reagovat !

foto

31.12.03  19:06

« Ojetina

Pro zajímavost-kolik z Vás skutečně takové auto kupovalo-rozdíl je teorizovat pokud jsem takové auto přímo nekupoval(a nedával vlastní peníze) se všechno zdá být velice jednoduché. Osobně jsem to skoušel a není to vůbec nic jednoduchého.Oficiální prodejci Vám takovou slevu nedají,v bazarech většinou nejsou,samozřejmě pokud to prodává nějaký známý tak se to dá.Ale to můžete čekat do důchodu,zabavené leasingy jsou většinou v dost špatném stavu a taky ceny(jsou i na netu)většinou nic moc.
    Sám jsem řešil koupí nověho auta a zatím nelituji.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.12.03  18:53

« Re: 124,000,-km za 18 měsíců - Spokojenost

Konkrétně škodovky se zase ojeté prodávají za takové ceny,že pokud má člověk peníze je lepší koupit novou.Cenový rozdíl je poměrně malý.
  • 00 Reagovat !

foto

31.12.03  15:45

« Elektrické topení

Nevíte kdo to dělá?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.12.03  11:47

jasne, ze sa da zohnat ;) ja som predal 2,5 rocnu fabiu, lebo som dostal sluzobne auto, bola ako nova, dost som do nej investoval, ale nemalo zmysel dalej platit leasing... takze kolega na ktoreho som previedol leasing moze byt spokojny :-) inak prajem vam vsetko dobre do noveho roku.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.12.03  10:55

Anndy: Neni to lehke, ale da se. Samozrejme ze kdyz
    dnes (zitra, pozitri) potrebuji auto, tak se to
    blbe shani. Ale kdyz clovek pocka (klidne pul roku),
    tak se neco da sehnat. Pripadne jeste nejakou "vhodnou"
    bouracku. Jednou jsem videl auto, ktere prodaval
    nemec proto, ze se mu do kufru vyblil pes.
    Skoro funglovka, velice malo najeto, nebourano...
  • « 00 Reagovat !

foto

31.12.03  10:09

bob: Hmm- ono to nie je take lahke. Zohnat pomerne mlade auto (1-2 roky) aj z leasingu za dobru cenu je zlozite. Zvacsa plati - dobre auto nikto nepredava (malokedy ma clovek stastie, ze majitel ho predava z roznych dovodov-potrebuje prachy, alebo dostal sluzobne, etc...)

A stale plati, nove - je nove - neda sa to definovat, ale proste ten pocit, ze je tvoje a bolo len tvoje, ze vies o nom vsetko - je to divne.... A imho - skodovky (aspon v SR) moc na cene nestracaju .... (nemam skodovku)
  • « 00 Reagovat !

foto

31.12.03  07:33

paluz, paulz... Snad to rozdychas :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

31.12.03  07:32

paluz: Kupuji se jako zabavene leasingy.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  23:46

Teorie stráty 30 a více procent za rok je pouze teorie.Kde se takové auta kupují?Teda kde jdou sehnat?
    Jinak samozřejmě rok staré auto pokud to není nějaká nepodara by snad mělo být OK.Ale zdaleka jako u všech věcí které má člověk po někom to není ono.Pak ještě můžeš přemýšlet proč se ho někdo chtěl tak rychle zbavit.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  19:35

OK... a jak se teda koukas na rok stare auto???
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  19:26

Marlin-tp byla odpověď pro J77 a tam se nemluvilo o rok starém autě!
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 30.12.03  18:13

« Re: Řetězy

tie stare retaze ale v zakrutach moc nepodrzia, ze?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  10:47

to: J77 Ono taky hóóódně záleží na otvorech v disku a ty otvory v disku té 1000 MB byly na ten řemen uzpůsobený, páč jináč by se ti mohlo stát, že se ten řemen přeřízné o otvor v disku a prasknuvší řetěz ti rozšvihá všechno co se mu do cesty postaví :o) Pokud se nepletu, tak už ani na 105-130 s 13" diskama to nešlo právě kvůli těm otvorům v disku. :-( Ale ber ten můj přepředchozí příspěvek jako reakce na srandistu 1,2 HTP i v kontextu blížícího se SILVESTRA. Jupíííí
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  10:38

ladao: Toho jsem se obaval. Skoda, tenhle stary system je mi sympatictejsi nez moderni "pavouk", snaz se to nandava a dotahuje. Myslis ze bys mohl zmerit maximalni obvod (rozpeti) a ja bych posleze mrknul na my kolesa ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…