Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

09.06.01  13:49

« Re: Fabia - poruchy - TDI - hluk

Hufnagl> Jen jsem si chtel udelat obrazek o tom jak je to zprevodovane..
  • « 00 Reagovat !

foto

09.06.01  13:47

K čemu Ti to je?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.06.01  13:30

Hufnagl> Super, diky. To mi uplne staci :)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.06.01  11:14

« Re: hlučnosť

hmm, s tym setrenim na tej vyplni je to trochu smutne - hlavne, ze to tam prestali davat prave vtedy, ked zdvihli ceny...:((
    Inak s tou hlucnostou vetraku - to mi vo fabii tiez vadi - od druheho stupna vyssie je to uz riadne pocut...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.01  22:57

Cohen> Tak jsem Ti to změřil a porušil kvůli Tobě i předpisy :o)

60km/h....1200ot

90km/h....1750ot

140km/h...2600ot

180km/h...3500ot

O.K.?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.01  22:40

« Re: Vypln pod kapotou - 44kW

Výplň pod kapotu sa prestala dodávať do benzínových Fabií od januára alebo februára 2001. Do dieselov sa dodáva aj ďalej. Predtým sa dávala aj do Classicov 44kw, matka má firemnú z októbra 2000, a je tam, ja mám Comfort 44kw z januára 2001 a tiež to tam mám. Keď som si dobre všimol, tak to nie je nalepené, ale nacvakané takými cuplíkami.

P.S.

Pozdravujem neznámeho šoféra, ktorý dnes ráno zrušil svoj Comfort čelným nárazom do Favorita pri Presscentre v Blave. Podľa ŠPZ tá Fabka mohla byť stará 2-3 mesiace :((
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 08.06.01  21:49

« Re: Hdi PSA / Ford

luf, napisem to do Citroen clubu, toto je predsa len forum o Fabii.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.01  17:27

« Re: hlučnosť

Pre skl: www.mikra.cz. A teraz k hluku v interiéri. Základná hladina hluku (od pneu, aero dyn. hluk, vetrák, rádio) má obrovský vplyv na vnímanie hluku od motora. Ja mám v mojej Sárke 2.0 HDI už pri spustenom vetráku dojem, že tam motor vôbec nie je. Až keď pridám a zatlačí ma do sedáku sa uistím, že je všetko tam kde má byť. Ten vetrák nie je nijako zvlášť hlučný :}>
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.01  15:55

« Re: Rozpaky nad fabií

To: Ruprecht. Lidi na to skáčou, protože ty plečky dobře znají. Kámoš má ještě bolševický favo z roku 89 a má na něm nadranděno 560 000km. Motor jede jak za mlada až na ten hluk. Za tu dobu vystřídal několik sad pneu, vyměnil fotorozdělovač s kabely, 2x rozvodový řetěz a toť vše. Jinak jezdí a jezdí. Dokonce i kompresní tlaky má dosud v normě. Takže co řešit. Proto na to lidi skáčou
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.01  15:27

Aha, každopádně bude určite dobrej ...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.01  15:26

No ono to hlavně víc ponese, upravit starou plečku, přidat tomu pár kubíku a vydávat jí za nový motor (1.3 -> 1.4) a kasírovat ... Lidi na to už skočej :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.01  15:22

96 kW, jasně, to už je kvalitka, ale proč to nedávají do Fabie nebo Oktavie??? Ať tam klidně dávají i původní 66kW, mnoha lidem to stačí, mě by taky stačila, ale ať si ostatní mohou vybrat i silnější. Jenže toto "zboží" je jen pro VW :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.01  14:28

Mám pouze spojení z inzerátu v SM. Tam je adresa Mikra, 193 00 Praha 9- Horní Počernice, tel. ČR(nevím jestli je to i od vás 0042) (02) 81925163-4. Cena podle dotazu do 600,- Kč (asi 586). Tak to zkus se informovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.06.01  14:11

Mam 44kW/Comfort vyrobenu 03/01, tak sa pozriem a dam v pondelok vediet
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.01  14:01

joed: mozes dat nejaky link na vyrobcu tej vyplne ? (alebo aj cenu ?) Kde sa to da zohnat ? dik...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.06.01  13:48

To pallas: V tech testovanych mondeich byl jeste dvoulitrovy diesel bez common rail (co se u nas ted prodava), proto kritizovali hlucnost. Nejnovejsi diesel s common rail ve Focusu (TdCi 1.8) se zacne prodavat v lete - viz vyborna hodnoceni testu v Top Gear and What car?).
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.01  13:41

A pak je ještě další možnost, že jim ne ten test tu výplň namontovali aby přispěli k lepší hlukové pohodě.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.01  13:39

Vyrábějí prý (taky se na ni chystám) už komplet vytvarovanou, takže jen sloupneš krycí papír a nalepíš mezi žebra kapoty. Měl jsem ji už na feldě a byl spokojený.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.01  13:31

Pallas, ja chcem tu linku.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.06.01  13:30

Ale treba zase pruzny zrychleni z 80 na 120 ma ten diesel lepsi nez 2.5V6.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…