Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

14.06.01  15:13

« Bez nadpisu

Jo panove,takovej Lo-Jack by nebyl marnej,ale nekupte to za 30KKc :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  15:05

« Re: Construct

hmmm a co kdyz budes mit auto pred barakem a nekdo v noci ti to takhle udela? Budes pekne spinkat a rano pujdes do hokny pekne pesky nebo sockou (MHD) :)
    Ja do toho pujdu taky
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.06.01  14:09

« Re: Construct

To jepravda, ale vobec by nebolo podozrive, keby niekto dofrcal na parkovisko a odtiahol by Ti auto na lane :-) Ale do toho zamku pedalov pojdem asi aj ja.
  • 00 Reagovat !

foto

14.06.01  13:06

« Construct

Horsi je ze se da vyslapnout spojka a auto nekam odtahnout... Ale rikal mi tata ze jsou nejaky bloky pod pedaly asi za 800 nebo tak, takze tohle by mohla byt dobra ochrana k constructu...
  • 00 Reagovat !

foto

14.06.01  13:02

« V-power

Má někdo z Vás libovolnou zkušenost z tankování Shell V-poweru do 44kW Fábky? Mám na mysli změnu spotřeby a subjektivně i jízdních vlastností?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.06.01  11:54

« Re: Construct vs Defend-lock

Pozriem sa teda na to ECR-SK a pojdem si to objednat, ukecali ste ma :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.06.01  11:51

Qoli tym 2 minutam a nutnosti otvarat kapotu sa to oplati. Keby si to nemal, auto urobia za 30 sekund.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  10:45

Construckt i Defend lock zamyka prevodovy mechanizmus, ale ve smyslu znehybneni tahla od saltrpaky do prevodovky. Daji se ojebat tak, ze se udajne odpoji tahlo od prevodovky a rucne se tam treba nahodi dvojka. Trva to asi 2 minuty.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  10:05

Na to vypískování se fakticky vykašli. Ten VIN kód je určitě lepší (minulej týden jsem si ho objednal :-) ), navíc máš potom dost podstatné slevy na pojištění u různých pojišťoven (teda nevím jak na Slovensku, ale v Česku například 10procent u Kooperativy a to je můj případ). Takže když si spočteš náklady na sadu VIN, tak to máš ani ne za rok spátky a ještě máš auto trochu zabezpečený.
  • 00 Reagovat !

foto

14.06.01  09:47

« Radio

Vite nekdo, jak presne upravit konektor pro zapojeni radia , jineho nez ten hnusny original?
    Nerad bych odpalil auto i radio.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.01  11:12

« Re: Vypln pod kapotou - 44kW

To: Bluedream. Informoval jsem se v servisu a sdělili mi, že by cena té originální tlumící vrstvy na kapotu motoru měla být zhruba na stejné úrovni jak jsem už předesílal, t.j. do 600 CZK a dá se koupit i bez práce, práce s montáží stojí 200 až 300 CZK.
  • 00 Reagovat !

foto

13.06.01  09:42

« Tempomat

Pytal som sa na www.skoda-auto.sk ci dodavaju tempomat na Fabiu, ktory by sa dal dodatocne domontovat. No a toto mi odpovedali:
    "Pán xyz, tempomat na dodatočnú montáž výrobca ŠKODA AUTO v
    súčasnosti nemá v ponuke.
    S pozdravom Radoslav HUDEK, ND a P"
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.06.01  13:33

« Re: Osvětlení zavazadlového prostoru

Robil si niekto na fabii osvetlenie schranky pred spolujazdcom?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.06.01  13:31

joed: nevies nahodou kolko stoji ta original skodovacka vypln? Ak to bude stat 2000 SKK, tak ...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.01  12:55

« Re: Osvětlení zavazadlového prostoru

Je to divné, ale já mám v Classicu osvětlení zavazadlového prostoru sériově. Vypínané je vypínačem zadních dveří. Pokud ho tam nemáš, asi ti nezbyde než se podívat v instrukční knížce, na jaké je pojistce a ten kablík si natáhnout sám. V prodejnách ND najdeš dostatek lampiček od originálních na fabie, až po favoriťácké s vlastním vypínačem.
  • 00 Reagovat !

foto

12.06.01  11:49

« Osvětlení zavazadlového prostoru

Neprirobil si niekto do Classica osvetleni zavazadloveho prostoru ? Potreboval by som poradit, kde najst v kabelazi vhodny zdroj napajania. Videl niekto v predaji samostatnu lampu osvetlenia ? Kde ma Comfort umiestneny spinac osvetlenia? Je to zapinane rucne, alebo cidlom ?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.01  11:28

To: skl. Pokud byste měli problém se sehnáním té Mikrácké sady, určitě i u vás v každém servisu Škoda seženete originál s těmi plastovými úchytkami. Smysl to v každém případě má, protože normálně se zvuk přenáší kapotou, kterou rozechvěje, do jejích úchytů a tím i do karoserie. Ta protihluková vrstva zvuk nejen pohlcuje, ale i vyztuží kapotu. Takže druhotným efektem je i to, že při jejím zavírání již není slyšet zvuk pádu plechových necek, ale akusticky příjemnější cvaknutí a navíc se nemusí zdvihat tak vysoko.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.01  11:26

Na pieskovanie sa vykasli, tam sa totiz pieskuje len niekolko znakov z VIN kodu. Lepsie je myslim si vyleptat VIN cislo do kazdeho skla. U nas to distribuuje nejaka firma ECR-SK v Nitre. Treba si objednat sadu kde su nalepky a nejaky leptac a potom si to sam spravis. Odporucam. Da sa to vyleptat do uplne kazdeho okienka na aute - ak si paranoik aj do spatneho zrkadla.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.06.01  11:04

Rozdiel by mal byt v tom, co je uzamknute, Defend-Lock tusim zamyka riadiacu paku a Construct prevodovy mechanizmus. Ja mam Construct, ale ak to zlodej chce prekonat, tak prekona obidva. Bud zoslapne spojku a moze ho druhy tahat alebo si rucne pod kapotou zaradi dvojku a sam odide. Vyhoda tychto systemov je taka, ze pedsa len sa to neda urobit nepozorovane, treba na to isty cas.

Ako mate Vy zabezpecene fabie? Ja tam orig. alarm, (imobilizer), contruct. Chcem si na skla este dat vypieskovat kod. Ake s tym pieskovanim mate skusenosti? Ze vraj je to dost efektivne, nema to pomerne vela aut a zisk zlodeja to znizi o velmi podstatnu cast tak sa na to radsej vykasle a ide pozriet ine auto.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.06.01  10:52

Moj Comfort 44kW 03/01 to osvetlenie popolnika ma tiez, ale nemyslim, ze by mi to vazne chybalo ak by to tam nebolo.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…