Škoda Fabia
« bullock
o pace na volant od defendlocku: "jsou vyrobené ze speciální, povrchově upravené oceli, díky které odolávají rezavění, vrtání, lámání, trhání, podchlazení zkapalněnými plyny i jiným speciálním nářadím profesionálních zlodějů." Sorry, o bullocku to nepisou :-( -
« Re: Nové doplňky pro Fabii
kdyz jsem mel formana, chtel jsem realizvat takove nejake zamykani spojky v mot. prostoru, normalne profrtat tahlo o nejak to kladkou s nadstavcem o neco zaprenym tak, aby to meslo oddelat zafixovat, nez se mi to podarilo zrealizovat, prodal jsem je. V kombinaci s Constructem by to bylo dobre. par shrnujicich clanku: [odkaz] a takova zajimavost o tom, ze i kdyz 90% novych aut ma Construct apod., kradou se velice dobre: [odkaz] -
« Re: Construct
Ako tak citam prispevky o Bull lockoch a dalsich mechanickych zabezpecovakoch za 700 korun tak mi neda aby som vam nepopisal moje skusenosti s tymto bazmekom. Ked som mal 105 L tak zamok na volant za asi 500 Sk bolo jedine zabezpecenie co som mal. Pouzival som ho denno denne a vsetko OK. Ked som kupil Fabiu s Defend Lockom tak som si hovoril ze ked auto niekde odstavim na dhlsie (typicky na letisku) tak tam dam aj ten zamok. No ale ked som to v garazi skusal ci to pasuje na Fabiu tak ok. Ale potom som to este len tak nasucho zamkol a uz to neslo za svet otvorit. Vypadali z toho take male perka a spendlicky a cele sa to dosralo. Zostalo to zamkle. Toto keby sa mi stale ked som to mal na volante tak mam co robit. No a keby sa mi to stalo niekde mimo domu tak som uplne v ... . Takze mozem doporucit len kvalitne paky, tie sa pohybuju okolo 30 GBP. -
« Re: spotreba
Ja mam 1.4 16V 74kW ma najeto 20tis (ja jsem na tom najel 500 - koupena predvadecka) a kdyz jsem jel trasu Brno-Trebic-Telc a zpet, tak jsem se vetsinou snazil jet na spotrebu ale obcas jsem to vohulil a nazpatek od vypadovky z Rosic k Brnu na D1 cca 20km jsem to hulil 160 tak prumer byl 6.4. Jinak po Brne s klimou na 195kach 9.1-9.3 -
« Re: Construct
To je presny. Mam construct, objednal jsem si z Inetu leptani VIN (doufam, ze to neni podfuck - chteji slozit 717,- Kc na ucet predem; telefonoval jsem s tim chlapikem, zdal se bejt fair - i mi nabidnul kontakty na lidi, kterejm uz to dodaval. No uvidime, poreferuju, jak sem dopad), chci si koupit zamykani pedalu Bullock (1900,- Kc; uz jsem ho zkousel, ale nebyla to velikost na Fabku, tzn. moc dobre to nesedelo, tak uvidim az prijde ta spravna velikost) a nakonec chci spachat nejakej sikovne schovanej vypinac paliv.cerpadla nebo ridici jednotky nebo obojiho. A to by pro zacatek stacilo:-) Jeste jsem sice koketoval s botickou (cca 7000,- Kc), ale to uz bych odemykanim a zamykanim stravil vic casu nez jizdou :-)