Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  18:48

« Re: Nové doplňky pro Fabii

Presne tak. Ja si myslim ze pokud si vase auto nekdo vyhlidne, tak ho ukradne, at tam mate defend-lock, bullock, construct neb cokoliv jineho...
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 15.06.01  13:41

aj s defendlockom sa kradnu auta dobre, pretoze malo ludi ked ide na 10min od auta prec (nakup) tak zamkne. no a vtedy to zlodej vyuzije...najme ak ma vase auto vytipovane
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  13:23

« Re: bullock

No ja som len upozornoval ludi aby si nekupovali lacne paky na volant - tie za 500 korun lebo sa im to vymsti. Ak ma paka znacku Defend Lock tak verim ze bude asi OK - ta asi ale bude drahsia :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  10:41

« bullock

o pace na volant od defendlocku: "jsou vyrobené ze speciální, povrchově upravené oceli, díky které odolávají rezavění, vrtání, lámání, trhání, podchlazení zkapalněnými plyny i jiným speciálním nářadím profesionálních zlodějů." Sorry, o bullocku to nepisou :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  10:29

« Re: Construct

Ako pises ze bullock je "bazmek za 700 korun", tak musim upozornit, ze stoji 2300,- CZK, a pisu, ze je to nejaka zliatinam ktora je chranena proti podchladeniu a naslednemu jednoduchemu rozbitiu. hm...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.06.01  09:35

Ja si na sklo nelepim ziadne nalepky, ani od alarmu, constructu ani od VIN kodu sa mi tam nexce davat tu nalepku, podla mna by mal stacit ten VIN kod :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  07:12

kdyz jsem mel formana, chtel jsem realizvat takove nejake zamykani spojky v mot. prostoru, normalne profrtat tahlo o nejak to kladkou s nadstavcem o neco zaprenym tak, aby to meslo oddelat zafixovat, nez se mi to podarilo zrealizovat, prodal jsem je. V kombinaci s Constructem by to bylo dobre. par shrnujicich clanku: [odkaz] a takova zajimavost o tom, ze i kdyz 90% novych aut ma Construct apod., kradou se velice dobre: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

14.06.01  18:19

« Nové doplňky pro Fabii

Upozorňujeme příznivce tuningu na nové doplňky, spoiler pod přední nárazník a štít přístrojů od firmy Martínek, které si mohou prohlédnout na adrese www.martinek-auto.cz.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  17:58

Ale Nejaka paka za 700 a construct za 7500,- kc je trochu rozdil. Navic na paku na volantu potrebuji zlodeji asi 10sec. Posplichaji to dusikem ze spreje a pak do toho trisknou a je to. Na construct je udajne 9,5 min.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  17:45

Ako tak citam prispevky o Bull lockoch a dalsich mechanickych zabezpecovakoch za 700 korun tak mi neda aby som vam nepopisal moje skusenosti s tymto bazmekom. Ked som mal 105 L tak zamok na volant za asi 500 Sk bolo jedine zabezpecenie co som mal. Pouzival som ho denno denne a vsetko OK. Ked som kupil Fabiu s Defend Lockom tak som si hovoril ze ked auto niekde odstavim na dhlsie (typicky na letisku) tak tam dam aj ten zamok. No ale ked som to v garazi skusal ci to pasuje na Fabiu tak ok. Ale potom som to este len tak nasucho zamkol a uz to neslo za svet otvorit. Vypadali z toho take male perka a spendlicky a cele sa to dosralo. Zostalo to zamkle. Toto keby sa mi stale ked som to mal na volante tak mam co robit. No a keby sa mi to stalo niekde mimo domu tak som uplne v ... . Takze mozem doporucit len kvalitne paky, tie sa pohybuju okolo 30 GBP.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  17:10

« Re: spotreba

Ja mam 1.4 16V 74kW ma najeto 20tis (ja jsem na tom najel 500 - koupena predvadecka) a kdyz jsem jel trasu Brno-Trebic-Telc a zpet, tak jsem se vetsinou snazil jet na spotrebu ale obcas jsem to vohulil a nazpatek od vypadovky z Rosic k Brnu na D1 cca 20km jsem to hulil 160 tak prumer byl 6.4. Jinak po Brne s klimou na 195kach 9.1-9.3
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  17:08

No ja mam leptani VIN kodu zadara k leasingu a pojisteni u KB :)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  17:00

Ja uz mam vypiskovany nejaky cisla AAA Hero, a kdyz tam prihodim jeste VIN, tak to bude docela * to sklo, sama nalepka, cislo a upozorneni.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  16:56

No ja jsem jel i delsi trasu, rychlosti kolem 140 a ukazoval 6,9. To neni spatny, ale v ty Praze, tech 12 to je soda.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  16:40

Ujel jsem s Fabii cca 500 km a spotreba na prvni vyjetou nadrz byla asi 8.5 l/100 km. To se presne shoduje jeste s jednim majitelem Fabie z Ostravy. Oba jezdime po meste a vetsinou kratsi trasy.
  • 00 Reagovat !

foto

14.06.01  16:32

« spotreba

Mam fabii 44kw, najeto jenom 550km, a v Praze mi pal. pocitac ukazuje kolem 11-13 litru v hustem provozu. Je mozny ze to po zajeti klesne?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  16:13

To je presny. Mam construct, objednal jsem si z Inetu leptani VIN (doufam, ze to neni podfuck - chteji slozit 717,- Kc na ucet predem; telefonoval jsem s tim chlapikem, zdal se bejt fair - i mi nabidnul kontakty na lidi, kterejm uz to dodaval. No uvidime, poreferuju, jak sem dopad), chci si koupit zamykani pedalu Bullock (1900,- Kc; uz jsem ho zkousel, ale nebyla to velikost na Fabku, tzn. moc dobre to nesedelo, tak uvidim az prijde ta spravna velikost) a nakonec chci spachat nejakej sikovne schovanej vypinac paliv.cerpadla nebo ridici jednotky nebo obojiho. A to by pro zacatek stacilo:-) Jeste jsem sice koketoval s botickou (cca 7000,- Kc), ale to uz bych odemykanim a zamykanim stravil vic casu nez jizdou :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  15:38

« Re: sherlock

To Smarty Sherlog=Lo jack,na druhou stranu maji 98% uspesnost.
  • 00 Reagovat !

foto

14.06.01  15:29

« sherlock

Anebo zaplatit 30 papiru za sherlocka a k tomu 2,5 tacu mesicne... no neber to :)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  15:22

O zámku pedálů ke Constructu jsem uvažoval, ale nechce se mi každý den zamykat a odemykat už třetí zámek. :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…