Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 18.06.01  11:06

« Bez nadpisu

Jo, teď de o to to zkusit...kdo má pevnější nervy, že?
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.01  11:00

« kradez

To by mne zajimalo, jestli by to do mne ten ukrajinec pres okynko napalil, kdybych mu ukazal *-off. Nebo jestli by ta slecna fakt nahlasila znasilneni. Jsou to zajimave bulvarni temata. Hufe: na jake adrese mas fotku te sve Fabie?
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 18.06.01  09:27

« Bez nadpisu

teda, že jel nezamčenej a ne neodemčenej...sorry
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 18.06.01  09:25

« Bez nadpisu

Když už jste se tady bavili o tom, jak se kradou auta...No to sem slyšel, že jednomu mýmu kámošovi se stalo, že jel neodemčenej, přistoupila k němu jedna slečna a že aby ji odvezl někam...A on, že nemá čas...A ona, že pokud ji neodveze, že nahlásí znásilnění...A co on mohl chudák dělat? No odvezl ji. Vždyť ona znala poznávací značku auta, že...
    A vzhledem k tomu, že chudák jezdí zamčenej, tak je to asi pravda...
    Tak hoši bacha na zrádné slečny...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  09:09

« Re: VIN kod

xyzz: U kooperativy dávají slevu 10% z roční pojistné částky. Za necelý rok máš výlohy na VIN kód zpátky. To už jde, ne? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  08:29

« Re: Která se více kradou?

matuS> Ty jsi neviděl ten nový test? Fabia a VW dopadlo nejlíp :o)
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.01  08:26

« VIN kod

Ja nevim,myslite si,ze se vyplati vyleptani VIN kodu do skel?U Allianz mi daj slevu 350Kc z rocni pojistky,nevim jak jinde,to ani nestoji za to :-(
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 17.06.01  23:06

ja neteoretizujem. vw produkty sa kradnu vela a lahko. a vw to samozrejme vyhovuje...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.01  15:45

matuS> V klidu. V praze už jsem s ní byl, V Brně mockrát a Bratislava mně nijak netáhne :o)

Já být Váma, tak tu nad tím zase až tak neteoretizuju. Je to trochu mimo mísu.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 17.06.01  14:31

hufe, staci jedna navsteva brna, prahy alebo bratislavy, a uz ho neuvidis.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.01  11:54

No, já myslím, že jsem v pohodě. V naší lokalitě se auta téměř nekradou! Navíc parkuju buď před garáží, nebo v ní. Rozhodně by aspekt kradnutelnosti neměl vliv na výběr mého auta nebo jeho výbavy.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.01  10:38

Jeste ze se Renaulti sami zamykaji...:-) Chcystam se totiz do Tater a prijit o auto, nebo veci by se mi zrovna nechtelo!
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 17.06.01  10:28

treba sa zamysliet nad tym, ze ci sa to ukradnute auto preda ako celok, alebo ako na nahradne dielce.

lebo pochybujem, ze kradnutu fabiu by niekto vyviezol do nemecka, ci rakuska, alebo ruska...mozno tak na ukrajinu. neviem. skor predpokladam, ze auto sa rozoberie na suciastky a tak sa preda. a to sa potom viac oplati cmajznut vysperkovanu...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.01  00:00

Huf> Tiež si myslím, že tuctová Fabia skôr odíde... Na druhej strane, môže sa stať, že si niekto tú tvoju vyhliadne a "objedná". Známemu sa takto stalo, že ho na parkovisku oslovil jeden neznámy človek, že sa mu páči ten Landcruiser, a že ho chce. Známy povedal, že auto nie je na predaj. Potencálny kupec odvetil, že škoda... A dva týždne starý Landcruiser ráno už na parkovisku nebol :(

A tiež si ešte myslím, že ak na parkovisku budú parkovať vedľa seba 2 rovnaké autá, tak zlodeji zoberú skôr to, ktoré je slabšie zabezpečené. Preto mám v aute Construct, alarm s polohovým senzorom a sledovaním vnútorného priestoru :-) Veľa ľudí na zabezpečenie auta kašle, lacné páky na volant a pedále len zdržujú ich samých, keď chcú použiť vlastné auto. Zlodej ich má zneškodnené mihnutím oka.

Inak u nás v hlavnom meste krajiny neobmedzených možností (Bratislave) sa rozmáha nový štýl vykrádania áut - zastavíš na križovatke, alebo v kolóne, priskočí spoluobčan prechádzajúci po prechode, otvorí ti dvere a vychmatne tašku a zdrhá preč. Prípadne nadrzo otvorí kufor, a vybere prvú vec, čo mu padne do ruky. Čo spravíš? Kým dáš nabok pásy a vyskúpiš z auta, on sa už dávno stratí za rohom. Riešenie je len jedno - chodiť so zamknutým autom. Začínam si pripadať ako v Bronxe...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.01  19:42

Moje auto je hodně specifické. Tuctová Fabia půjde určitěš na "odbyt" víc.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 16.06.01  16:24

tiez som nad tym rozmyslal, v suvislosti s hufovou fabiou. ja keby som mal vedla seba 2 TDI fabie, jednu obycajnu a jednu hufovu, tak beriem obycajnu. druha vec je, ze niekto moze chciet vyfuk, sportove sedaky, 16" sa tiez zidu...tak vezme hufovu. imho je to pol na pol
  • 00 Reagovat !

foto

16.06.01  12:42

« Která se více kradou?

Myslíte, že vám spíše ukradnou auto, které bude v sériovém stavu, tedy takové jako každé druhé a nebo auto, které se nějak odlišuje a je nápadné? Doplňky, samolepky, nápadná SPZ?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  19:25

« Re: Nové doplňky pro Fabii

ps.. omluva za chyby v textu plus pravopis jako vytahlI atd.. thanx
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  19:24

hmm tomu bych se ani nedivil... protoze jezdim po meste zamcenej. Ale nevim co bych delat v pripade nejakych ukrosu kdyby vytahly nejakou flusacku raze 9mm, tak bych asi nevahal a pokorne odemcel a nechal jim auto i s myma hodinkama... Jo to je holt realita dnesniho zivota zvlaste pak v brne, kde dnes operuje mnoho cizojazycne mluvicich skupin...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  19:16

Udájně dnes již letí jiná metoda krádeží aut a všechny mechanické a elektronické zabezpečovací systémy jsou ti na nic. Jedeš si klidně po ulici, předjede tě auto, 2 urostlí vyskočí z prvního auta, dojdou k tobě, řeknou "davaj!", odevzdáš vše včetně OTP, mobilu a peněz, přesedneš si do prvního vozu a následně se auta rozjedou každé jiným směrem. Jestě nějakou dobu je ti zdarma dělána společnost, aby tvé auto mohlo v klidu dojet na místo určení.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…