Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Construct vs Defend-lock
Ja mam imobilizer, construct a meta alarm. A dal som si aj vypieskovat skla (v arealy Slov. poistovne na Racianskej v BA mi to urobil chlapik za 15 minut), maju to ludia ja na drahych autach (sused na mercedese takom velkom drahom jak svina)a v pripade fabie a lepenych a aj drahych skiel to dufam ze ma vyznam. -
« Hufova Fabia
2Hufnagel: pekne urobena Fabia, az na tie vyfuky :-) Po BA chodi velmi podobne upravena strieborna fabia (kto ju chce vidiet, stava pri poste na Jarosovej), ale ma ine piate dvere a zadny naraznik. Trochu to chlapec s tunovanim prehnal, pretoze tie veci od MiloTecu nemaju priestor pre zadnu SPZ-ku, a tak tam skusal nalepit znacku vyrezanu z folie, co mu asi nepreslo, lebo na druhy den tam bola regulerna znacka umiestnena uplne dole v takom akozedifuzore medzi vyfukmi. Ale to zadne celo bez prelisu na znacku vyzeralo ozaj dobre. -
« Re: kradez
Jasne, ale nebylo by divny, ze by te jen tak odbachnul, pak by vodjel (nebo by ho tam radeji nechal) zakrvaveny auto s prostrelenym okynkem. Cela akce k *, a on by mel na krku vrazdu. Ja teda moc nejezdim temnejma ulickama nebo nekonecnyma Route 66. ____??? -
wolff 18.06.01 09:25
« Bez nadpisu
Když už jste se tady bavili o tom, jak se kradou auta...No to sem slyšel, že jednomu mýmu kámošovi se stalo, že jel neodemčenej, přistoupila k němu jedna slečna a že aby ji odvezl někam...A on, že nemá čas...A ona, že pokud ji neodveze, že nahlásí znásilnění...A co on mohl chudák dělat? No odvezl ji. Vždyť ona znala poznávací značku auta, že...
A vzhledem k tomu, že chudák jezdí zamčenej, tak je to asi pravda...
Tak hoši bacha na zrádné slečny...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!