Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  12:43

« Re: Hufova Fabia

wawrik> Jo, to máš částečně pravdu. Kolik procent havárií se ale odehraje do pevné překážky a kolik mezi auty navzájem? Drtivá většina je přece v provozu a to do vozidla v protisměru. Pak je Ti vyšší hmotnost a tím i kinetická energie ku prospěchu.

BTW, sorry za ten slovník, ale občas mám zkrátka dojem, že je to na místě a pokud ani to ne, tak mi to alespoň při srážce s blbem hodně uleví.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  12:27

2Huf: sice ma tvoj slovnik mierne prekvapuje, ale neda mi - ked naburas do stlpu, domu, muru, je ti tvoja hmotnost ku skode a nie k uzitku. Takze s tou tvojou superbezpecnou Fabiou opatrnejsie.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  12:10

mex> A vůbec se nesnaž argumentovat kozou, protože ta, co dělá meeee je evidentně jedinná, kterou jsi kdy v životě viděl.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  12:08

mex> Na imbecily Tvého kalibru je mi až trapné reagovat. Přesto si to ale nemůžu odpustit. Neporovnávej Yaris a mou Fabii. Motoricky, podvozkově, výbavou, použitými materiály i bezpečnostně je trochu jinde. Nesnaž se tu argumentovat **** v NCAP, protože to je test proti aluminiovému bloku (není brána v potaz hmotnost vozu), zatímco v provozu je o víc než 200kg těžší Fabia TDI jednoznačně bezpečnější. Pokud to nechápeš, rád vysvětlím, burane.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  11:45

mex> Asi ses trosku prihlouplej ne? Asi jsi nikdy ve Fabii nejel natoz pak na gumach >=195. Ten tvuj Yaris jak rikas by pekne ficel misto zatacky do skarpy ...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  11:34

Ty mracitka pridaji, alespon 100 kW, jinak si to nedovedu vysvetlit, proc by si nekdo neco tak hnusnyho dal na auto. A nez si nechas to "auto" snizit, tak si dej bacha at se v zatacce neprevratis, protoze i Yaris je proti tvy koze ucinena formule.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  11:32

Super Germanska kvalita, co Hufe? Jeste se ti to nerozpadlo, radiem to zacina a jezkem to konci. pamatuj si to.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  08:58

« Re: Construct vs Defend-lock

Ja mam imobilizer, construct a meta alarm. A dal som si aj vypieskovat skla (v arealy Slov. poistovne na Racianskej v BA mi to urobil chlapik za 15 minut), maju to ludia ja na drahych autach (sused na mercedese takom velkom drahom jak svina)a v pripade fabie a lepenych a aj drahych skiel to dufam ze ma vyznam.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  08:15

No, mě se ty mračítka taky nelíbí. Vypadá to hrozně uměle a jakoby si to na něco hrálo. Krom toho bych se bál o techničák...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  23:55

sakra! (To se o "brýlích" říct nedá).

Radio je momentálně na záruční opravě (nesvítily cuplíky a přehřívalo se), tak uvidím, co v Blaupunktu vymyslí.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  23:50

tomaschko> Kola jsou Škodovácké - 16" "Spider" montované standartně na Octavii RS - já je mám koupené jako náhradní díl za asi 3500Kč/ks i s DPH, což je podle mně fajn cena. Mračítka se mi líbí a vůbec nesnižují svítivost (to se o "b".
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  14:40

Akorat se mi nelibi mracitka (jsou na *) a to radio je taky hnusny. Chtelo by to aspon Bauer.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  14:23

Pekna fabka hufe. Ty kola jsou skodovacky nebo co? Asi jses vatar, ze jsi do toho musel placnout tak 600 bugs. To musi bejt parada mit jednou tolik kw co mam ja (44).
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  14:20

wawrik> A zrovna na ty výfuky jsem obzvlášť pyšný. Do konce týdne ještě přibude kit sání a hlavně nižší podvozek (pružiny Eibach a tlumiče HP sporting)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  14:04

« Re: Re:

matuSu, z toho plyne pouceni, ze kdyz znasilnovat, tak leda s primerakem :-)))) Aby nebyly dukazy :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  14:01

« Hufova Fabia

2Hufnagel: pekne urobena Fabia, az na tie vyfuky :-) Po BA chodi velmi podobne upravena strieborna fabia (kto ju chce vidiet, stava pri poste na Jarosovej), ale ma ine piate dvere a zadny naraznik. Trochu to chlapec s tunovanim prehnal, pretoze tie veci od MiloTecu nemaju priestor pre zadnu SPZ-ku, a tak tam skusal nalepit znacku vyrezanu z folie, co mu asi nepreslo, lebo na druhy den tam bola regulerna znacka umiestnena uplne dole v takom akozedifuzore medzi vyfukmi. Ale to zadne celo bez prelisu na znacku vyzeralo ozaj dobre.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.06.01  13:32

« Re: kradez

Zda sa, ze zacinam aj ja jazdit zamknuty. Ludia su svine.

btw. VIN kod mam uz objednany, tak mi to snad bude xvilu stacit s constructom a alarmom.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  12:35

• « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 18.06.01  11:59

« Re:

wolffe> tak mala nahlasit znasilnenie. kym v nej nieje tvoje semeno, tak ma smolu.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  11:12

Jasne, ale nebylo by divny, ze by te jen tak odbachnul, pak by vodjel (nebo by ho tam radeji nechal) zakrvaveny auto s prostrelenym okynkem. Cela akce k *, a on by mel na krku vrazdu. Ja teda moc nejezdim temnejma ulickama nebo nekonecnyma Route 66. ____???
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…