Škoda Fabia
« Re: Hufova Fabia
mex> Na imbecily Tvého kalibru je mi až trapné reagovat. Přesto si to ale nemůžu odpustit. Neporovnávej Yaris a mou Fabii. Motoricky, podvozkově, výbavou, použitými materiály i bezpečnostně je trochu jinde. Nesnaž se tu argumentovat **** v NCAP, protože to je test proti aluminiovému bloku (není brána v potaz hmotnost vozu), zatímco v provozu je o víc než 200kg těžší Fabia TDI jednoznačně bezpečnější. Pokud to nechápeš, rád vysvětlím, burane. -
« Re: Construct vs Defend-lock
Ja mam imobilizer, construct a meta alarm. A dal som si aj vypieskovat skla (v arealy Slov. poistovne na Racianskej v BA mi to urobil chlapik za 15 minut), maju to ludia ja na drahych autach (sused na mercedese takom velkom drahom jak svina)a v pripade fabie a lepenych a aj drahych skiel to dufam ze ma vyznam. -
« Hufova Fabia
2Hufnagel: pekne urobena Fabia, az na tie vyfuky :-) Po BA chodi velmi podobne upravena strieborna fabia (kto ju chce vidiet, stava pri poste na Jarosovej), ale ma ine piate dvere a zadny naraznik. Trochu to chlapec s tunovanim prehnal, pretoze tie veci od MiloTecu nemaju priestor pre zadnu SPZ-ku, a tak tam skusal nalepit znacku vyrezanu z folie, co mu asi nepreslo, lebo na druhy den tam bola regulerna znacka umiestnena uplne dole v takom akozedifuzore medzi vyfukmi. Ale to zadne celo bez prelisu na znacku vyzeralo ozaj dobre. -
« Re: kradez
Jasne, ale nebylo by divny, ze by te jen tak odbachnul, pak by vodjel (nebo by ho tam radeji nechal) zakrvaveny auto s prostrelenym okynkem. Cela akce k *, a on by mel na krku vrazdu. Ja teda moc nejezdim temnejma ulickama nebo nekonecnyma Route 66. ____???

BTW, sorry za ten slovník, ale občas mám zkrátka dojem, že je to na místě a pokud ani to ne, tak mi to alespoň při srážce s blbem hodně uleví.