Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
"-- skrytý --" 21.06.01 09:56
« Re: To: Luf
Huf> V TP ma focus 1.8i uvedenou max. povolenou rychlost 198 km/hod. Ty ContiEccoContact 185/65 R15 86H jsou tam z vyroby. Zatim jsem na nich jel nejvice tachometrovych necelych 210 (chyba tachometru dle jednoho testu +3.5%). Mel jsem zapnutou klimatizaci (nevedomky) a auto bylo ochotne jeste zrychlit, ale nechtel jsem uz pokouset osud. Smerova stabilita vyborna, v kabine pohoda.
-
« Re: To: Luf
Hufe - beriem ta za slovo. Ked pojdem najblizsie do Ciech, dam vediet a povozis ma. Len aby to nedopadlo ako s Meganom, tiez si mi slubil, ze ma zvezies, ked bude prilezitost a tu radost mi teraz uz neurobis :-(
A prezut CECky sa chystam velmi rychlo. Len mi jaksi nezostavaju teraz prachy aj na poriadne elektrony a kupovat gumy v inom rozmere, ako potom budu rafy je vyhadzovanie penazi. Este chvilu budem musiet pockat a modlit sa, aby neprsalo :-) -
« pal. pocitac
Ted prosim majitele Skodovek (citroenaci a yarisaci at si jdou do svych vykecavacich for at se tady zacnem bavit o konkretnich vecech...nebo neni s Fabii zadnej problem? neni co resit?) o radu: kdyz jedu na neutral z kopecka v zacpe, tak mi pal. pocitac ukazuje okamzitou spotrebu i 10 litru. Kde to bere? Vite nekdo proc? -
« Re: TO Fija
ale *, to prece neni o tom, jestli jsem Skodovkar, Mazdista, Nissanak, Berlingos nebo cokoliv jineho, s cim jezdim. Je to o cloveku. Ty se mexiku projevujes stejne jako Huf, oba dva, kdyz do vas nekdo pichne, tak vyletite jak lesni vcely, kdyz jim medved krade med. Huf urcite neni vymastenej *, brani se jen svym zpusobem tomu, co se mu zda, ze pise jinej vymastenej * - ty. A to snad taky nejsi, ne ? Tak proc se popichujete ? Yaris neni lepsi nez Hufovo Fabie, vubec v nicem. Tak mu to uznej a je to. -
pallas 21.06.01 00:00
« huf, ten vyfuk je super.
huf, pozeral som na tie fotky, a fakt si to dobre vymyslel. Ked ti raz ten prechipovany turbodiesel odmietne viac podavat vykon F1 a vyskoci spod kapoty, tak vystup a zohni sa k zadnemu narazniku. Do kazdej ruky jednu vyfukovu ruru, a mozes to domov odtlacit ako furik (trakar) :-)) Co by som si nerypol aj ja, ze? -
pallas 21.06.01 00:00
« Huf
Huf, a to v com jazdim... tak za tento tyzden okrem mojich aut jeden Subaru Forester 2.0 Turbo (dobry, ale na to ze skoro nove auto trosku rozhrkotane plasty, a majitel sa mi stazoval na spotrebu) a jeden Morgan 3.5 V6. Tak tomu autu sa neda vytknut fakt nic, akurat sa don tazko nastupuje, a ked prsi a ides pomaly, mas mokre aj topanky. Ale super su napr. 3 male stierace, kazdy s dlzkou cca 15 cm :-)