Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

21.06.01  10:20

« pal. poc.

Muze mi nekdo rict, jak je to s tim palubnim pocem? Prestante se tady handrkovat s yarisama. Nekomu se holt libi a nekomu ne a nekdo chce japonsky auto a nekdo jen nemecky, no.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  10:10

« Re: TO Fija

jenze kufe, cena neni VLASTNOST AUTA. Jiste, i na ni lze brat ohled, ale o to v te diskusi neslo. O cene se sice rika, ze je lepsi nebo horsi, ale je to metafora. Cena muze byt vyssi nebo nizsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  10:09

mex> Evidentně jsi lepší řidič, než já, protože se chováš, jakobys nikdy žádné auto nezrušil. BTW, na 200tisíc km za 5let je jedná zaviněná havárka sice špatné skóre, ale hodlám se polepšit.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  10:07

luf> Kdykoliv se ozvi. A ten Yaris má podle mně lepší poměr cena/výkon, než já. O to mi ale nejde. To bych si asi koupil Kiu Clarus :o)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.06.01  09:59

« Re: To: Luf

Huf> opravuji: R14 a nikoliv R15
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  09:57

to fija: Yaris je od Hufovej Fabie lepsi v cene. Pomer cena/uzitkova hodnota je (podla mna) v prospech Yarisu, v najlepsom pripade vyrovany.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.06.01  09:56

Huf> V TP ma focus 1.8i uvedenou max. povolenou rychlost 198 km/hod. Ty ContiEccoContact 185/65 R15 86H jsou tam z vyroby. Zatim jsem na nich jel nejvice tachometrovych necelych 210 (chyba tachometru dle jednoho testu +3.5%). Mel jsem zapnutou klimatizaci (nevedomky) a auto bylo ochotne jeste zrychlit, ale nechtel jsem uz pokouset osud. Smerova stabilita vyborna, v kabine pohoda.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  09:54

Hufe - beriem ta za slovo. Ked pojdem najblizsie do Ciech, dam vediet a povozis ma. Len aby to nedopadlo ako s Meganom, tiez si mi slubil, ze ma zvezies, ked bude prilezitost a tu radost mi teraz uz neurobis :-(
    A prezut CECky sa chystam velmi rychlo. Len mi jaksi nezostavaju teraz prachy aj na poriadne elektrony a kupovat gumy v inom rozmere, ako potom budu rafy je vyhadzovanie penazi. Este chvilu budem musiet pockat a modlit sa, aby neprsalo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  09:35

« Re: to Xyzz

Tak kliiid,to byla reakce na tvuj prispevek v rubrice Nissan,fakt me nebavi se tady hadat,klid zbrani...
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.01  09:19

« to Xyzz

to xyzz> co je za problem? Barumky ti nevoni? Jsou novy tak je mam hned vyhodit nebo co? :-)
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.01  09:06

« pal. pocitac

Ted prosim majitele Skodovek (citroenaci a yarisaci at si jdou do svych vykecavacich for at se tady zacnem bavit o konkretnich vecech...nebo neni s Fabii zadnej problem? neni co resit?) o radu: kdyz jedu na neutral z kopecka v zacpe, tak mi pal. pocitac ukazuje okamzitou spotrebu i 10 litru. Kde to bere? Vite nekdo proc?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  08:27

« Re: To Pallas

to Huf> Pallas neni velkohuby, proste ma jenom svuj vlastni pohled na auta, to je OK, to pravo ma kazdy. Neber mu ho.
    to Pallas> prece jen jsi starsi nez Huf, mel bys mit vic rozumu a nepopichovat ho. Vzdyt to stejne k nicemu nebude ...
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  08:22

ale *, to prece neni o tom, jestli jsem Skodovkar, Mazdista, Nissanak, Berlingos nebo cokoliv jineho, s cim jezdim. Je to o cloveku. Ty se mexiku projevujes stejne jako Huf, oba dva, kdyz do vas nekdo pichne, tak vyletite jak lesni vcely, kdyz jim medved krade med. Huf urcite neni vymastenej *, brani se jen svym zpusobem tomu, co se mu zda, ze pise jinej vymastenej * - ty. A to snad taky nejsi, ne ? Tak proc se popichujete ? Yaris neni lepsi nez Hufovo Fabie, vubec v nicem. Tak mu to uznej a je to.
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.01  07:18

« OD VECI

Neviem ale zdá sa mi že vaše príspevky začínajú byť dosť od veci. Ako by sa tu rozprávali puberťáci. Predtým som sa tu dozvedel zaujímavé veci, ale v poslednej dobe sú tu len keci.
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.01  07:13

« Re 2995

Hufe,ty se vzdycky ozves kdyz nemas :o),pan Tomaschko jste oskar vtipkar,stokorunacka putuje..3...2...1...kam?
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 21.06.01  00:00

« huf, ten vyfuk je super.

huf, pozeral som na tie fotky, a fakt si to dobre vymyslel. Ked ti raz ten prechipovany turbodiesel odmietne viac podavat vykon F1 a vyskoci spod kapoty, tak vystup a zohni sa k zadnemu narazniku. Do kazdej ruky jednu vyfukovu ruru, a mozes to domov odtlacit ako furik (trakar) :-)) Co by som si nerypol aj ja, ze?
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 21.06.01  00:00

« Huf

Huf, a to v com jazdim... tak za tento tyzden okrem mojich aut jeden Subaru Forester 2.0 Turbo (dobry, ale na to ze skoro nove auto trosku rozhrkotane plasty, a majitel sa mi stazoval na spotrebu) a jeden Morgan 3.5 V6. Tak tomu autu sa neda vytknut fakt nic, akurat sa don tazko nastupuje, a ked prsi a ides pomaly, mas mokre aj topanky. Ale super su napr. 3 male stierace, kazdy s dlzkou cca 15 cm :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  00:00

« SUPER

Huf predjel auto, ktery vyzouvalo kola, skvely, az pichnes a budes menit kola tak taky nepojedes.
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: podvozok fabie

Hufe, co te furt sere, s cim kdo jezdi. Kazdej neni posranej s ty tvoji Fobie na 16 (jenom) plac. kolech a vykonem necelych 295 Nm, to si snad delas *. Prober se s tim tak akorat muzes utikat jezkum, kteri krizujou po silnici.
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: podvozok fabie

Pokud soudis lidi v jakych autech jezdi, tak jak maji velikou hubu, tak to promin, to jsi vymastenej *
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…