Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

22.06.01  10:37

« Bez nadpisu

Hufe,je na tebe nejakej contact...
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 22.06.01  00:00

« Re: pallas>

Huf, nie, kdeze, to by som musel byt inac v baliku ... to auto ma hodnotu minimalne 80.000 DM, a je to rok vyroby 1969 (myslim), krasny cerveny Morgan 8+, ktory bol na Slovensko dovezeny ako NOVY v tom 1969 roku. Predstav si aky musel byt ten majitel s tym autom napadny vsade kam sa pohol... v tej dobe, ked 3,5 litrove auto u nas prakticky nebolo (603-ka myslim nebola 3,5 litra, a 613-ky este neexistovali). A to auto ma ohromne caro este dnes... ked ides cez nejake dediny, uplne cudzi ludia ti mavaju, auta z protismeru blikaju, kde zastavis, tam sa vytvori hlucik obdivovatelov... Hmm ale uzil som si toho za tie dva vikendove dni, myslim ze po case taka prilisna napadnost moze aj otravovat.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 22.06.01  00:00

« Re: pallas>

huf, ale teraz nejaka firma niekde blizko teba (Zlin?) vyraba repliku po menom Gordon, poznas to? www.gordon.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  16:10

« Re: podvozok fabie

CECky sa asi vyrabaju vselikde. Ktosi tu pisal, ze ma na nich Made in France. Ja ich mam vyrobene v CR. Zrejme to zavisi od rozmeru.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.06.01  16:06

« Re: podvozok fabie

Odteraz budem asi za dazda s tymi CECkami jazdit pomalsie... Kde sa tie gumy vlastne vyrabaju? Ja tam mam "made in germany"
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  14:18

« Re: Re 2995

tak to sorry Xyzz, jsem vul a nepochopil jsem to. Ale mam prsty a zeptal jsem se :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  12:57

To huf:Pis na klingoncz@yahoo.com.Mam inet jenom v praci.To fija:Paneboze,delal jsem si srandu z 1.4,ne z hufa chapes,uf
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  12:50

Xyzz> Příští středu kolem poledne v Praze budu. Ozvi se.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  12:44

Xyzz> co je na TDI-PD, navic chipnutem, spatneho ?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  12:41

Vtip byl v tom,ze kdyz se podivam na tvuj motor kontra 1.4 ...nechci zase virit debatu....budes zase nekdy v Praze?Chtel bych tvoje auto videt...kdyz tak ti dam mail...
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.01  12:35

« mex>

Já vím, že 16" na Fabii jsou celkem malé. Nejsem asi tak náročný, jako Ty. V čem vůbec jezdíš. bombarďáku?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  12:33

Xyzz> To nějak nechápu. Proč?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  12:31

« pallas>

Jo, to musí být paráda mít 3 prťavé stěrače. To je Tvoje vlastní auto?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  12:30

« Re: To: Luf

tode, all> Však já vím. To se vždycky někdo objeví a roztrousí, že jsem maniak a vidím nekriticky Fabii atd. Mě je to celkem *. Fabia má své mouchy, ale to má každé auto.
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.01  12:27

« mex>

Seš fakt kabrňák, jestli umíš při defektu vyzout pneu z ráfku :o) Většině lidí postačí vyměnit pichlé kolo za rezervu nebo dofoukat lepícím sairaitem. Udělat ale opravu sám a v provozu, to je výkon!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  12:26

« Re: To: Luf

Nikdy bych o sobe nenapsal ze jsem "fabista" (ani zadnej jinej *ista) a posledni dobou mi toto forum pripada o nicem - neskodilo by vice vecnosti a lidi, vzdyt jsou to jen blby auta !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  12:24

« Re: TO Fija

luf> Tak tento víkend určitě ne. Tata je s mamou v Chorvatsku a ja ridim 2 firmy. Mám toho plné brýle a ještě nějaká Žilina do toho - to by byla už úplná smrt.

Příští víkend ale na slovensku budu.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  11:41

« Re: pal. poc.

Fija má pravdu. Navíc, když jedeš krokem a už to přepne na l/100km, tak to bude celkem vysoká hodnota, protože 100km pojedeš krokem týden :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  11:07

« Re: pal. poc.

u Fabie myslim ukazuje do x km/h spotreby v litrech za hodinu, od x km/h v litrech/100km ...
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  11:04

« Re: TO Fija

Hufe - dojdi tento vikend do Ziliny, bude tam tuning zraz. So svojou Fabiou sa tam celkom dobre hodis. Mozeme dat drag-race (aj ked s ubohymi 98PS na teba urcite mat nebudem), hodit si nejaky pokec a dat spolu zopar piv :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…