Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

27.06.01  14:51

« to ATX

poslouchej, daji se sehnat nake chlazene kotouce na Facko?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  14:49

« to fija

Kecáš!
    P.S. Tvá 1/2 je naprosto standardní typ, ta o které mluvím já je hodně, hodně nadstandardní a to příjemně překvapí.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  14:49

« Re: to luf

v tom pripade ta moje asi neni uplne normalni;)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  14:45

moje zena, kdyz jedu po zatackovite silnici vic nez 70-80, tak zvraci, i kdyz neni tehotna :-))) To uz ty zatacky lip snasi nas malej :-)) Ten si v nich klido pido usne :-)))) Zato zene, kdyz specham a musim zatacky rezat, tak kazdou chvili zastavuju a moc nenaspecham - tak se clovek nauci spechat pomalu a radsi vyjet o hodinu driv ;-))) I kdyz, plany jsou jedna vec a nez se zenska vypravi, vec druha - zenska to nikdy nestihne vcas :-))) Ze zasady :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  14:41

fija: :o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  14:40

tak tu bych poznat nechtel :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  14:33

« to luf

Já znám jednu a ta v hodně, hodně rychlých zatáčkám skoro prožívala orgasmus.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  14:31

No to si pis ze je zadana:o)))) a kdo by to chtel menit tak asi nedopadne dobre:o)))))))))))))) Tezko se hleda zena, ktera ma krome spousty dalsich kvalit pocit ze 150 po okreskach je malo:.o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  14:30

Neviem preco oni, ale keby tam sedel moj bratranec, urcite by si nedal stuple ani prilbu, aby lepsie pocul motor :-) Ale F1 neni nic pre neho, je tam malo miesta na repraky :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  14:27

az bude v padesati hluchej, bude pozde litovat ... ale nenechte se rusit :-))) Jen mala otazka - proc myslite, ze ve F1 vsichni pouzivaji spunty do usi ? :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  14:21

Skoda ze je zadana, to by bola baba pre neho. Vsetky doterajsie ho totiz brzdili, aby nejazdil tak rychlo a stisovali mu radio :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  14:15

Jo tak to ma bratranec stejny syndrom jako moje roba:o))) ma plnou karu repraku a subwoofer jak krava a taky vsecko naplno... sem myslel ze nepreziju:o))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  14:14

:-))) To poznam. Bratranec navyse este ohluchnuty z toho revu motora a vyfuku, pusta radio zasadne na plno. V tom aute cloveku staci aj 20km. O to viacej si potom cenim to ticho v mojom aute :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  14:10

no to mi povidej.... me sousedi primo milujou:o))) taky mi to dela dost desny kraval, ale je fakt ze do 2000 ot. je to jeste snesitelne i pro okoli. Ne tak uz vyfuk na kare me pritelkyne, to je primo akusticky sok:o))) jsem s ni jel na autosalon do Brna a sedel jsem vzadu, tech 300 km tam a zpatky jsem malem neprezil:o))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  14:06

Tak to budu mat susedia radost, ked to nastartuje a bude chvilu turovat pod ich oknami. Vyfuk ma 102dB :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  14:00

Tak to potom jo:o) V zime by to melo jit nastartovat v pohode, akorat to asi chvili nebude drzet volnobeh. Webery jsou se vsemi dusledky zavodni prislusenstvi....
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  13:57

No to auto sa pouziva na jazdu do prace a tak, ale aj ked to bude uplne kruty sportak, bude vyhovujuce. Skorej by som povedal, ze cim viac sa bude spravavat ako sportak, tym lepsie :-) Co potom so startovanim v zime?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  13:53

OK. kdyztak dam vedet. jak se to bude chovat-tezko takhle rict, zalezi na tom jaky to ma kompresni pomer, jaka je tam vacka. V kazdem pripade webery nemaj sytic a asi to jeste vic ztrati spodek. Pokud by jsi to chtel namontovat a naladit, tak by to mohl udelat muj znamy, pokud by mel zajem, a nekdy na podzim bude mit v provozu svoji brzdu, takze by se to na ni mohlo super naladit... Ale asi tak-webery nejsou pro normalni provoz... na jezdeni do prace a tak. To je treba vedet. Moji pritelkyni misto toho radsi slozime 1450ku s nejakou ne moc velkou vackou, 90k +- .... vici@centrum.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  13:49

to vici - ked to budete predavat, spomente si na mna. Urcite to potrebujeme, ale to vies ty asi lepsie ako ja. Dufam, ze to pomoze (mas s tym nejake skusensoti, ako sa to potom bude spravat?). Napis potom sem, ze to je na predaj alebo na lufik@hotmail.com a ja sa ti ozvem. Diky
    BTW prevodovka asi bude pre preteky do vrchu, lebo povodna nejako nestiha a odisla aj jedna poloos :-) Tie auta na ten vykon nie su stavane, najma brzdy su dost o nicom. Ale ja s tym jazdim iba vynimocne (s tymi brzdami sa bojim)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  13:34

« Re: TO PS2/ATX

Hufe:k te Honde, u Hondy a jejich motoru VTi jde spis o promenne casovani a zdvih ventilu, proto toci 8000 a maj takovy vykon ve spici:o) Znamy ma Civic 1,6 VTi 160k a spodek to ma jako takova normalni seriova 1,6 (spotrebu v tomto "rezimu" taky) ale zhruba od 4000 je to neskutecna pila:o)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…