Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: to luf
moje zena, kdyz jedu po zatackovite silnici vic nez 70-80, tak zvraci, i kdyz neni tehotna :-))) To uz ty zatacky lip snasi nas malej :-)) Ten si v nich klido pido usne :-)))) Zato zene, kdyz specham a musim zatacky rezat, tak kazdou chvili zastavuju a moc nenaspecham - tak se clovek nauci spechat pomalu a radsi vyjet o hodinu driv ;-))) I kdyz, plany jsou jedna vec a nez se zenska vypravi, vec druha - zenska to nikdy nestihne vcas :-))) Ze zasady :-))) -
no to mi povidej.... me sousedi primo milujou:o))) taky mi to dela dost desny kraval, ale je fakt ze do 2000 ot. je to jeste snesitelne i pro okoli. Ne tak uz vyfuk na kare me pritelkyne, to je primo akusticky sok:o))) jsem s ni jel na autosalon do Brna a sedel jsem vzadu, tech 300 km tam a zpatky jsem malem neprezil:o)) -
OK. kdyztak dam vedet. jak se to bude chovat-tezko takhle rict, zalezi na tom jaky to ma kompresni pomer, jaka je tam vacka. V kazdem pripade webery nemaj sytic a asi to jeste vic ztrati spodek. Pokud by jsi to chtel namontovat a naladit, tak by to mohl udelat muj znamy, pokud by mel zajem, a nekdy na podzim bude mit v provozu svoji brzdu, takze by se to na ni mohlo super naladit... Ale asi tak-webery nejsou pro normalni provoz... na jezdeni do prace a tak. To je treba vedet. Moji pritelkyni misto toho radsi slozime 1450ku s nejakou ne moc velkou vackou, 90k +- .... vici@centrum.cz -
to vici - ked to budete predavat, spomente si na mna. Urcite to potrebujeme, ale to vies ty asi lepsie ako ja. Dufam, ze to pomoze (mas s tym nejake skusensoti, ako sa to potom bude spravat?). Napis potom sem, ze to je na predaj alebo na lufik@hotmail.com a ja sa ti ozvem. Diky
BTW prevodovka asi bude pre preteky do vrchu, lebo povodna nejako nestiha a odisla aj jedna poloos :-) Tie auta na ten vykon nie su stavane, najma brzdy su dost o nicom. Ale ja s tym jazdim iba vynimocne (s tymi brzdami sa bojim) -
« Re: TO PS2/ATX
Hufe:k te Honde, u Hondy a jejich motoru VTi jde spis o promenne casovani a zdvih ventilu, proto toci 8000 a maj takovy vykon ve spici:o) Znamy ma Civic 1,6 VTi 160k a spodek to ma jako takova normalni seriova 1,6 (spotrebu v tomto "rezimu" taky) ale zhruba od 4000 je to neskutecna pila:o)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!